![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet forma isteyen arkadaşlara biz dernek olarak yardımcı oluyoruz...Bizim dernek telefonlarını arayarak forma isteğinizi bildirin ve gerekli ücreti gönderdiğiniz taktirde biz formayı adresinize postalarız...
Adres :Selçuk İşhanı kat:4 no :409 SİVAS TELEFON :0-346-2211967[/b][/QUOTE] FORMA İSTEYENLERE DUYURULUR HEM DERNEĞE YARDIMDA BULUNURSUNUZ |
ABİ BENDE BUNU DÜŞÜNDÜM WE TEMSİLCİLİK FİKRİNİ ORTAYA KOYDUM
TEMSİLCİLERE GELİR ONLARDA DAGITIMI YAPAR NASI AMA |
bende istanbuldayım sivassporumuzun ürünlerini satacak
bi mağaza açmaları gerekir. |
HAKLISIN KATILIYOM
SEN AÇSANA |
ankaradada yok,ben cok istiyorum ama bulamıyorum,feneryumla anlassalar ya bizimi formalarıda satsa
|
[QUOTE=NAUGHTYBOY58]bende istanbuldayım sivassporumuzun ürünlerini satacak
bi mağaza açmaları gerekir.[/QUOTE] sivastakı dernegı ara konus ondan sonra buraya acalım |
[FONT="Fixedsys"][B][COLOR="Blue"]bende forma ıstıyom en orjınalınden SERHAN ABININ dıkkatıne[/COLOR][/B][/FONT]
|
[QUOTE=sinan58_34][FONT="Fixedsys"][B][COLOR="Blue"]bende forma ıstıyom en orjınalınden SERHAN ABININ dıkkatıne[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]serhan abı bende forma istiyommmmmmmmmm:D [/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]serhan abı bende forma istiyommmmmmmmmm:D [/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="Black"]DUR ABI YAW ONCE BEN ISTEDIM NE BURASI HACI BABA TEKKESIMI :D [/COLOR][/B] |
OLDU ARA BENİ...
[QUOTE=sinan58_34][B][COLOR="Black"]DUR ABI YAW ONCE BEN ISTEDIM NE BURASI HACI BABA TEKKESIMI :D [/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]TAMAM CANIM ÖNCE SEN İSTE FORMAYI..[/I][/CENTER][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |