![]() |
Cevap: Normal Futbolcu Bunu Yapmaz!
[QUOTE=fatihtuztas;586735]ya benim bildiğim kadarıyla bu ali ferahbot sivaslı ama niye böyle yorumlar yaptı anlamadım,bi keresinde kendisinin sivaslı olduğunu söylemişti.[/QUOTE] geçen sezon bir spor programında anne tarafından sivaslı olduğunu söylemişti.hatta sivaslılar niçin sivasspor'a ilgisiz diye sitem etmişti.
|
bizde birlik yok ve ibrahım gerceketn bu hatayı yaptysa dinlemedim izlemedim olacak iş degil evet büyük bir camıa yolunda ilerlıyen sivas resmen taşlanıyor birlık olmamızın zamanı gectı bile bu 5 yıl ve halen taraftarda ciddi anlamda bi beraberlık kesınlıkle yok YİGİDO UYANNNNNNNN GİDEN GELMEZ
|
evet şimdiye kadar sivas taraftarı hep sineye çekti bazı şeyleri ama artık yeter biz yiğitliğimizden insanlığımızdan taviz vermemek için sakıin olurken bunu başkaları yanlış anlayarak üzeremize gelmeye devam ediyor sanmasınlar ki sivas halkı hakkını yedirir...bizim futbolcularımıza gelince onlar da artık bazı şeyleri hak ediyor şimdiye kadar hiç bir sivaslı oyuncu küfür yememiştir ama artık yeter adam gibi oynamazlarsa bazı şeyler değişir bu şehir de...yönetim de çok hata yapıyor futbolcuları bu kadar şımartmanın bir anlamı yok örnek olsun diye ibrahim e cezayı keseceksin onun yüzünden haftalardır hasretini çektiğimiz ve bizim ligde kalabilmermemiz için önemli olan bir 3 puan yerine 1 puan aldık...
|
[I][B]FAZLA HIRSTA KÖTÜ BİŞEY TAMAM FORMANIN HAKKINI VERİYOSUN AMA HAKEM DÜDÜĞÜ ÇALIP FAULÜ VERDİĞİ ANDA DAHA NİE İTİRAZ EDİYOSUN ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM İBO.HER MAÇ KART GÖRÜYOSUN YA BİRAZ DİKKATLİ OL KARDEŞİM............[/B][/I]
|
ibrahim dağaşanın mutlaka kulağı çekilmeli. bu adama birisi dur demeli. özellikle sivas yenilsin sivas antipatik olsun diye çaba sarfediyor gibi. nereye kadar. hocanın sözünden çıkmayanın bu takımda ne kadar yeri olabilirki. para cezası verilsin.
|
ibrahim gecen sezonki performansindan cok uzakta oldugundan cok agresif ve neyaptigini bilmeden oynuyor maci anlatan sibikere gelince sivasspor neyaptida bukadar sivasspora karsi deyisik bir tavir gosteriyolar anlamisdeyilim allah gostermesin kume dussek bunlar kesin biryerlerine kina yakarlar :mad:
|
[B]İbrahim hakkında çok önceden bir yorumda bulunmuştum, Bir an evvlet kendisini toplamalı yoksa bursadaki günlerine döner diye.
İbrahim fizik olarak iyi değil birde hucumda top tutamadıgımız için devamlı top almak için İbrahim ve ön liberoda kim oynarsa topu almak için ordan oraya koşup duruyorlar kondisyon olarak da zayıf oldugu için vucud erken yoruluyor burda haliyle agrasifliğe yol açıyor. Bizim oyuncularda her zaman olan birşey var ne olursa olsun hakame itiraz ediyorlar önceki yıllarda da böyleydi ancak takım başarılı gidiyor diye kimse bişey söylemıyordu. Muhsin Ertugral ile bu takımda çok şey değişecek bizim şansımız Yönetimimizin en doğru kararı vererek Muhsin Ertugral'ı getirmesi dir. Muhsin Hoca Sivas'a çok şey katacak ve bu durum da bizlere yıllarca başarılı bir Sivasspor izlememizi sağlayacak. Trt spikerini ise kınıyorum böyle yayıncılık olmaz sokaktan birisini koysanız cok daha iyi maç anlatırdı.[/B] |
[B]İbrahim'in ne kadar agrasif olduğunu biliyoruz ve her maç öncesi tereddütlerimiz oluyordu.
Hemen hemen kart almadığı maç hatırlamıyorum. Sivasspor'a zarar veriyor bu durumlar al ayağına topu koştur pas yap atak yap böyle göster kendini bir futbolcuya yakışan şekilde oyun oyna. Agresif tavırlarını destekleyeceğimizi sanma taraftarlar maçı riske ettiğin takdirde seni savunamaz ve hiç birinizide zaten başarızız futbolunuz yüzünden desteklememizi beklemeyin. Bizler sizlerden iyi oyun ve puan bekliyoz o parayı bu yüzden alıyorsunuz. Sivasspor yönetimi çaresiz kaldı bu futbolcuların elinde ya yakıyoruz oynasınlar diye. Sahaları dolduruyor taraftar destek oluyor, lakin sizde tek gelişme yok birde agresif oyun sergiliyorsunuz neye güvenerek. Sivasspor'u her şekilde zora koydunuz 2. devrede göreceksiniz atınızı koşturun hepiniz geldiğiniz gibi gitmesinide bileceksiniz. [/B] |
vala ibrahim bey bunu hep yapıyor koca camiayı kendi emellerine kullanıyor antipatiklik yapmak adamın işi geçen sene filistin bayragı dikti sahanın ortasına sivasın sampiyonluğu gitti
bu sene ne oynadı ya sakat ya cezalı en son maçta gördüğü kart takımı 3 puandan etti yani 2puanlaküme düşersek ne olacak suç onu kesfedemeyen insanlarda yoksa topçu olsa bursada oynardı en son spiker adam kasımpaşa gol atınca göbek bile atmıştır hakemin sivasın lehine verdiği bütün kararları eleştirdi burdan devletin kanalı trt yikınıyoruz kendini spikerdenen züppenin görevinden alınmasını rica ediyoruz sivaslıyada diyoruzki gün birlik beraberlik zamanı takıma ship çıkalım inadına yiğidoooooooo inadına sivasssssssssssss |
[B]ibrahim şımarmaya müsait bir oyuncu
kulağını çekecek kimse de olmayınca olacağı buydu bu takımda futbolculara kesin bakalım para cezalarını, bir daha yapabilecekler mi,yoksa böyle seyrederek takımı herkes yönetir,yönetim radikal kararlar almalı artık!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:56. |