![]() |
Cevap: 2.UYGUN DÖNEMİ Mİ?
BÜLENT UYGUN'A En büyük muhalefeti yapanlardandım.
Fikrim kesinlikle değişmemiştir. Rıza Çalımbay ne kadar kötü ise B.Uygun da o kadar kötüdür ! İkisini de İSTEMİYORUZ ! |
Kulübün yönetimi yok mu ne demek istediğini aldı Bülent istediğini sattı.Yönetim artık bu işlere müdahil olacak,geçmişte böyle yanlışlıklar yapıldı diyecek.
Bülent hocanın Antepde çok başarılı olduğunu düşünüyorum.O kısıtlı kadroya rağmen iyi bir sezon geçirdi. |
sivassporumuza yaşatmış olduğu tarihi başarıları ortdayken gelmesini canı gönülden isterim.yine başarılara imza atacaktır bülent uygun !
|
[B]Gittiği takımlara bi ton yaşlanmış oyuncu dolduran takım kötü gittiğini vede birşey yapamayacağını bildiği zaman arkasına bakmadan kaçıp giden karaktersiz bir şahsiyet.
Hangi akla hizmet bu adamı tekrar takımın başına getiriyorlar anlamış değilim. Bu adam değil miydi takımın hepsini dağıtan sonra da arkasına bakmadan kaçıp giden ne çabuk unuttunuz bunları yiğidolar sizlere soruyorum? Rıza Çalımbay'ı Beşiktaş kimliği ile ananlar Bülent Uygun'un Kadıköy'deki maçlarda kulubeye hapsolduğunu biliyor musunuz biliyorsanız ne çabuk unuttunuz bunları? Ben bu adamın bu takımın başına gelmesine şiddetle karşıyım sizlere Atamızın şu sözünü hatırlatmak isterim: Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.....[/B] |
Cevap: 2. Uygun Dönemi mi?
bülent uygun gelip gelmemesi sivas için nasıl olur tam kestirmek zor
eğer tespitim tutarsa şu an için gelmemesinden yanayım bizden sonra gittiği takımlar buca eskişehir elazığ antep sezon başında gittiği buca ve elazığda dibe vurdu ortasında geldiği eskişehir ve antepte ise iyi bir çıkış yakaladı acaba bu çarpıcı sonuçlar sene ortasında istediği oyuncuları alamayıp onların menajeri olmamasından yani o takımlarda sadece teknik direktörlük yaparak ticari bir amacı olmadığından olabilir mi?:confused: |
şenol güneş, mustafa denizli gibi kariyeri sağlam yerli hocalar getirilmeli, yabancılardan hayır gelmez bize.
şenol güneş boştaydı yanlış hatırlamıyorsam. |
Bülent UYGUN ismi çok yıprandı. Takıma faydalı olacağını zannetmem.
Benden de veto! |
EGER SEVGILI BÜLENT HOCAMIZ GERÏ GELÏRSE GELÏR ÏNSALLAH YENÏDEN SÏVASSPORUMUZ BÏZLERE COK HEYECANLI GÜZEL GÜNLER YASATACAGINDAN KÏMSENÏN SÜPHESÏ OLMASIN ADAM GÏBÏ ADAM AMA BAZILARI ONUN KIYMETINI BÏLEMEDILER -TÜM SIVASSPORU SEVEN YIGIDOLARA VE BÜLENT HOCAYA SELAM ÏNSALLAH GELIR
|
Eğer böyle bir şey olursa,Sivasspor yönetimi bazı şeylerden ders almamış demektir.Sivas halkına ve Sivasspor'a yapılmış en büyük kötülüktür.Kesinlikle son derece yanlış bir karar olur.
|
Bülent UYGUN'a HAYIR.
Rıza ÇALIMBAY'a HAYIR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26. |