SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4387)

HakkıTİMUÇİN 28.07.2005 23:13

[quote=Bilmiyorum]buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN[/quote]

[b]ADIN GİBİ BİLMEDEN OKUMADAN KONUŞUYORSUN...NE DEDİĞİMİ ANLAMAK ZAHMETİNE KATLANMAMIŞSIN...

BEN 25.000 KİŞİLİK STAD YAPILSIN DEMEDİM...SADECE SEZON İÇİNDE YAPILMASI PLANLANAN KAPASİTE ARTIRIMININ, SEZON BAŞLAMADAN ÖNCE (ÇÜNKÜ ZATEN STAD YIKILMIŞ VE İNŞAAT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR) YAPILABİLECEĞİNDEN BAHSETTİM...

YA YAZILANLARI TAM OKU ANLA...YADA ANLAMADIĞIN ŞEYLERE BÖYLE ABUK SUBUK CEVAPLAR YAZMA...[/b]

sello_52 29.07.2005 23:21

[quote=gakgo58][b]ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...[/b][/quote]

güzel arkadasim cok normal bisey bide bizim stada bak morbeyaz.netde yani icler acisi
neyse bitince biseye benzer herhalde

CAGLAYAN 30.07.2005 09:17

[quote=Aturan_58]Değerli arkadaşlar gençlik spor il müdürlüğü bu işi eline yüzüne bulaştırmıştırdır.Hem istenilen sürede bitirememiş hemde ortaya çok ilginç bir stadyum çıkarmıştır.Bu olayı protesto etmek gerektiğini düşünüyorum.Bu gidişle ilk yarı bitene kadar evimizde ki bütün maçları dışarıda oynacağız.Eğer bu takım ligde başarılı olamassa tek sorumlusu yönetim ve yetkililerdir.İnşallah bu durum oluşmaz.Yinede takımımızı yalnız bırakmayacağız.[/quote]

serkankustarci 30.07.2005 11:23

[quote=ultraSivas_58][b] ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...[/b][/quote]

bahsettiğin yerdeki (kapalının tam dibindeki en üstteki koltuk) koltuğa özellikle gidip oturdum.Uzaktan bakılınca sanki sahanın bir kısmı görülemezmiş gibi geliyor ama,kesinlikle öyle değil.Sahanın tamamı çok rahat seyredilebiliyor oradan . İçiniz rahat olsun.

serdal58 30.07.2005 11:25

yeni bi sta yapılması şart,sivasa yakışır bir stad yaılması lazım ayseriye bile yeni stad tama sz konusu onların lobisi daha iyi çalışıyor,bu iş tek abdullatif şenerle bitmiyor ne yazıkkı

BOUN 30.07.2005 11:51

[size=2] [color=blue] [b] Sevgili Yiğidolar. Zannedersem bizim ikinci stad için ödenek ayrıldı. Hatta Sivasspor tesislerinin karşısına yapılacakmış diye duydum. Bence çok iyi olur. Bazı arkadaşlar 'Bu stad büyütülsün bize yeter' diyorlar ama bana göre sağına soluna eklemeler yapılarak genişletilen bu stad bizim için hem yetersiz hem de başından beri tartışıldığı gibi son derece düzensizdir. Bu stad ancak bizi bu sene idare edebilir ama Sivasımızın adamakıllı güzel bir mimariye sahip en az otuzbin kişilik bir stada ihtiyacı vardır. Yönetimden istirhamımız lütfen bu konuya ciddi bir şekilde eğilsinler ve hazır Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'de yardım edecek konumdayken bu fırsatta kaçırılmasın.

Hepinize saygılarımı sunuyorum....[/b][/color][/size]

ygd 30.07.2005 12:13

[size=2][color=red]2.LİGDEKİ MAÇLARDA BİLE YOGUNLUK YÜZÜNDEN TRAFİK OLUYODU(STAD 10 BİN KİŞİLİKKEN)STADIN ÖNÜNDE AYRICA PARK YERİDE SORUN YANİ..AMAN NE OLUCAK DEMEYİN BUNLAR ÖNEMLİ ŞEYLER...BENCE 2.STAD PROJESİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKİYO..BU STAD BULUNDUGU KONUM AÇISINDAN ALT YAPI OLARAK DAHA FAZLA GELİŞEMEZ...AYRICA BU IŞIKLANDIRMA FALAN NE ZAMAN YAPILACAK..HADİ STAD BİTTİDE IŞIKLANDIRMA BABINDA BİŞE GÖREMEDİK DAHA...[/color][/size]

serkankustarci 30.07.2005 12:16

Trafik ve alt yapı hakkındaki düşüncelerine aynan katılıyorum.Işıklandırma konusunda ise endişelenmeye gerek yok .Bir haftalık iş...

serhankaburcuk 30.07.2005 14:17

[size=2][i]]Stadımız şuanda tam anlamıyla hazır değil...Gerçektende trafik sorunu oluyor ama ne yapalım yeni stad yapılana kadar stadımızla idare edeceğiz başka çaremiz varmı?[/i][/size]

1967 dernek serkan20 30.07.2005 14:25

[b]neyse gardaşlar her şey biraz ağır gidiyor ama inşallah düzelecek
ama onur gardaşımın dediği gibi gerçekten 2.resim kötü görünüyor
inşallah düzelir[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18.