![]() |
-->: EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..
beyler bazı kendini bilmezler sivassporun denizliye maçı sattığını iddaa ediolar lütfen onmları uyaralım yoksa bizim halimizde göztepeden farklı olmaz saygılarımla allaha emanet olun
|
--->: EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..
[QUOTE=liseli;211925]Koskoca Göztepe düştü çok üzüldüm yazık oldu Ligde o kadar gereksiz takım varken Göztepenin küme düşmesi beni üzdü...[/QUOTE]
BENDE AYNI ŞEKİLDE KATILIYORUM MESELA FENERBAHÇE DÜŞMELİ BEŞİKTAŞ DÜŞMELİ TRABON DÜŞMELİ DİĞĞĞĞĞĞĞMİ?????????????????????????? :D :D :D :D :D :D |
[QUOTE=yasin__0658;212283]BENDE AYNI ŞEKİLDE KATILIYORUM MESELA FENERBAHÇE DÜŞMELİ BEŞİKTAŞ DÜŞMELİ TRABON DÜŞMELİ DİĞĞĞĞĞĞĞMİ??????????????????????????
:D :D :D :D :D :D[/QUOTE] Doğru diyorsun bu saydıkların düşmeliki sizde güle oynaya şampiyon olun. |
[B]Yüzlerle ifade edilebilecek taraftar sayısı, Söylenebilecek hiçbir başarısı olmayan takımları görünce GÖZTEPE'nin yerinin burası olmadığı apaçık ortada...
Koskaca bir çınar etrafındaki yabani otlar, kemirgenler yüzünden yavaş yavaş çürüdü; ve şimdide küçük bir kıvılcımla ateşin ortasında kaldı...[/B] |
yazzıh olmuş yav.................................
|
GÖZTEPE'NİN AMATÖR'E DÜŞMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM SEVİNDİĞİM TEK YANI SARI KIRMIZILI BİR KULÜBÜN DÜŞMESİ İDİ.
|
EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..
[B]Türk futbol tarihinde sayısız başarılara imza atmış olan bir kulübün bu hale gelmesi çok acı verici ve ibret alınması gerek. :confused:
Umarım eski günlerine dönmeleri uzun sürmez. Birlik, beraberlik ve yeni bir ruh ile başarılar yakalanabilir. [/B] |
[B]yazik oldu kümeye düsmeyi hak etmediler
umarim toparlanip geri Lige dönerler[/B] |
KÜTÜ BİR SON ......................
[B][COLOR="Red"]BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR...[/COLOR][/B] |
-->: --->: EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..
[QUOTE=yasin__0658;212283]BENDE AYNI ŞEKİLDE KATILIYORUM MESELA FENERBAHÇE DÜŞMELİ BEŞİKTAŞ DÜŞMELİ TRABON DÜŞMELİ DİĞĞĞĞĞĞĞMİ??????????????????????????
:D :D :D :D :D :D[/QUOTE] GALATASARAYDA DÜŞMELİ DEĞİLMİ GARDAŞ...SENİN ARKANDA FENERBAHÇE VAR BE ADAM YEMEK YEDİĞİ TASA ........ ARTIK GERİSİNİDE ANLARSIN.GALATASARAYLI ARKADAŞIM |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |