SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ortamı Geren Emniyet Mensupları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20751)

Yiğiter 21.09.2008 00:55

-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[B]mesela fotoğraf makinası götürüyorum yedek pillerimi almıyorlar..atacak olsam makinamım içinde zaten iki tane pil var..ya işini tam yap ya da yapma..!!![/B]

SenSetik 21.09.2008 01:00

--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[QUOTE=Yiğiter;415016][B]mesela fotoğraf makinası götürüyorum yedek pillerimi almıyorlar..atacak olsam makinamım içinde zaten iki tane pil var..ya işini tam yap ya da yapma..!!![/B][/QUOTE]

peki ya içeride su çay vs... aldıktan sonra para üstünün bozuk olmasına ne dersin ??

saçmalık !!!!

o zaman stada girerken meden bozuk paralarımızı alıyorsunuz bunu açıklayın !!!!!

içeride satılan su atılmaya daha müsait değilmi??
falso bile verebilirsin yani :)

bu ülke böyle işte...çelişkiler ülkesi....
hiçbir şeyi adam akıllı yapamadığımız gibi futboluda elimize yüzümüze bulaştırıyoruz...

FurkaN 21.09.2008 01:04

-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[B]Her yerde bi rant var... Senin elindeki suyu alıyorlar içerideadamları kazanıyor, elindeki bozuk paraları alıyorlar adı yolsuzluklara karışan Kızılay kazanıyor... Yoksa yapılanların herhangi bir mantıkla ilgisi yoktur...

Sakarya750 nikli arkadaş büyük ihtimalle polis zira polis olmasa kimse bu kadar savunmaz polisleri....[/B]

SenSetik 21.09.2008 01:07

[QUOTE=FurkaN;415028][B]Her yerde bi rant var... Senin elindeki suyu alıyorlar içerideadamları kazanıyor, elindeki bozuk paraları alıyorlar adı yolsuzluklara karışan Kızılay kazanıyor... Yoksa yapılanların herhangi bir mantıkla ilgisi yoktur...

Sakarya750 nikli arkadaş büyük ihtimalle polis zira polis olmasa kimse bu kadar savunmaz polisleri....[/B][/QUOTE]

yav o maçta benim gözümün önünde bir taraftarı tartakladılar..
yaşlı başlı bir adam efendi efendi derdini anlatıyor..
sonra birden sert çıkışınca adamda böyle yapmaman gerekli yaptığın doğru değil dedi...

polislerin geneli için bu yorumları yapmak tabiki doğru değil ama..sen çok güzel özetlemişsin olayı hocam...

FurkaN 21.09.2008 01:11

-->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[QUOTE=sensetik;415034]yav o maçta benim gözümün önünde bir taraftarı tartakladılar..
sonra birden sert çıkışınca adamda böyle yapmaman gerekli yaptığın doğru değil dedi...

polislerin geneli için bu yorumları yapmak tabiki doğru değil ama..sen çok güzel özetlemişsin olayı hocam...[/QUOTE]

[B]Kendilerini halkın üstünde görüyorlar biraz ne oldum delisi gibi bir durum var... Asla derdini anlatamazsın anlamak istemezler...[/B]

Rallim58 21.09.2008 01:17

[QUOTE=sensetik;415023]peki ya içeride su çay vs... aldıktan sonra para üstünün bozuk olmasına ne dersin ??

saçmalık !!!!

o zaman stada girerken meden bozuk paralarımızı alıyorsunuz bunu açıklayın !!!!!

içeride satılan su atılmaya daha müsait değilmi??
falso bile verebilirsin yani :)

bu ülke böyle işte...çelişkiler ülkesi....
hiçbir şeyi adam akıllı yapamadığımız gibi futboluda elimize yüzümüze bulaştırıyoruz...[/QUOTE]

[B]Hocam açıkladın işte tek kelimeyle;

ÇELİŞKİLER ÜLKESİ

Hep kafama takılıp durur, cevabını bilen varsa açıklasın;

1- Girişte bozuk paralar yasak denir ve benim garibanım simit almış 5 ytl nin üzeri 4.5 ytl Furkan hocam'ın dediği Kızılaya gider. İçeri girer aynı garibim yine simit alır 4.5 ytl cebinde kalır. Dışarıdan içeri girişi yasak olan paranın içerdeki serbestliğinin gerekçesi.?

2- Girişte yasak diye alınmayan pet su şişelerine yasak diyen zihniyet içerde fahiş fiyatla vede fiziksel olarak pet şişeden daha tehlike arzeden adeta jilet gibi uç kısmı olan bardak petlerin satışı serbest..

AYRICA YASAKLAR, SADECE TARAFTARA YANİ YİĞİDOYA, TARAFTAR DIŞI OLAN HERKESE HERŞEY MÜBAH...

Yakında girişte sigara paketleride toplatılırsa kimse şaşmasın.

Dedinizya Hocam işte

ÇELİŞKİLER ÜLKESİNDEYİZ [/B]

Yiğiter 21.09.2008 01:17

[QUOTE=sensetik;415034]yav o maçta benim gözümün önünde bir taraftarı tartakladılar..

polislerin geneli için bu yorumları yapmak tabiki doğru değil ama..sen çok güzel özetlemişsin olayı hocam...[/QUOTE]

[QUOTE=FurkaN;415041][B]Kendilerini halkın üstünde görüyorlar biraz ne oldum delisi gibi bir durum var... Asla derdini anlatamazsın anlamak istemezler...[/B][/QUOTE]

[B]"dünyadaki tüm toplumlar içinde en değerli insan grubu öğretmenlerdir"..M.KEMAL ATATÜRK..

:)[/B]

Yiğiter 21.09.2008 01:18

[QUOTE=Rallim58;415052][B]

Yakında girişte sigara paketleride toplatılırsa kimse şaşmasın.
[/B][/QUOTE]

[B]O ZAMAN ADAMIN BİRİ ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZA BİLE GELMEZ..[/B]:)

SenSetik 21.09.2008 01:25

--->: -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupl

[QUOTE=Yiğiter;415054][B]O ZAMAN ADAMIN BİRİ ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZA BİLE GELMEZ..[/B]:)[/QUOTE]

yok...yok...gelirim ve ne yapıp eder o sigarayı yine içerim ben...

Allah ıslah etsin derlerya... :)
u meretin ıslahı biraz zor oluyor...

beni recep abim anlar yiğiter :)

yener_sahin 21.09.2008 01:28

--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Arkadaşlar bugün ki Eskişehir deplasmanında emliyet görevlileri bizlere gereken bütün kolaylıkları gösterdiler.Kapıları erken açıp iftar için yemek dahi yememiz için yardımcı oldular.Taraftarlarımızdan birisinin yemeğini kendisi arayıp sipariş etti.İftarımızı beraber açtık.Burdan hepsine çok teşekkür ediyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:10.