Maçın başlamasına 20 dakika var.yani iftar vakti yanımda oturan bi vatandaşla onun çaprazında oturan başkomiserin sonu hazin biten diyaloğu;
VATANDAŞ:beyfendi neden benim elimdeki su şişesi kapıda elimden alınırken siz elinizde su ile içeri giriyorsunuz.ben şimdi orucumu nasıl açacam.
BAŞKOMSER:banane nasıl açarsan aç
VATANDAŞ:ne demek banane bu yapılan sizin içinize siniyormu.
BAŞKOMSER:lafı uzatma yemeğimizi yiyelim
ama vatandaş dişli illa suyunu istiyor.derken mesele dahada uzamaya başladı.ne kadar müdahale edip araya girmek istesekte iş uzadı gitti ve sonunda bizim başkomser yanındaki iki polise emir vererek vatandaşın dışarı atılamasını ister.tabii bizde taraftar olarak buna müsade etmek istemedik ve olanlar malum vatandaşı yaka paça dışarı attılar.attıkları yetmedi maraton kapısında bide adamcağız polislerden dayak yedi(eminim içinizden gören vardır bunu)sonra karakola daha sonra ne oldu bilmiyorum.malum kapıda su ve benzeri şişe yada pet bardaklar içeriye alınmıyor.lakin dağıtılan kumanya içerisinde zaten paket meyve suları var.oda bir yana isteyen büfeden içeceğini tedarik edebiliyor.neden kapıdan alınmıyorda içeride üç katı fiatla kazıklanmak zorunda kalıyoruz ve eklemek istediğim bir şey daha daha önceki maçlarda istasyon caddesine park edilen araçlara müsade ediliyordu ama ne olduysa bu maçta bizim emmniyet coştu ve caddede ne kadar araç varsa anons bile etmeden onlarca araca ceza yazdılar.şimdi sorarım size sevgili yiğidolar hemen her maçta neden bu ve buna benzer polis vakalarıyla karşılaşıyoruz.suç bir taraftar olarak sivasımızın maçını izlemeye gitmekmi.yada sağduyu eksikliği yaşayan emniyet mensuplarındamı..?
Yukarıdaki Mesaj için 21 Kullanıcı holigan yiğido'a Teşekkür Ediyor...
HAKLISIN KARDEŞ STADTA SİGARA İÇMEK YASAKLANDI ÖYLE DEĞİL Mİ İÇENLERE DÜDÜK ÇALARAK SÖNDÜRMELERİNİ İSTİYOR EMNİYET MENSUPLARI FAKAT KENDİLERİ PEK GÜZEL İÇİYORLAR.O ZAMAN KENDİLERİ KANUNU HÇE SAYIYORLAR.SENDE İÇMEYECEKSİN O ZAMAN BİR TABİR VARDIR İMAM VE CEMAAT MİSALİ.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı gokhan5801'a Teşekkür Ediyor...