SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   "Şu Çılgın Türkler" rekora doymuyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2538)

Tuncay 17.10.2005 00:08

Su cilgin Turkler

Gakgo gardasim bir topic acmisti. Bu siteyi seviyorum cunku ; gelde sevme, gelde acilan topiclerin kalitesine bakma,Gardaslar okuyan bir millet yukselir ben buna inananlardanim. Yurdisin goruyorum Avrupali iki adimlik yol da olsun tirende, durakta her firsatta okuyor.
Okumak bana sonsuz haz veriyor.Bilginin sonsuzlugu, ogrenmenin sonsuzlugunu anladikca insan daha bir okumaya dusuyor. hic bir secim yapmadan okumak gerek, okumayi gundeme getiren gardasima tesekkur ederim. En azindan uye arkadaslara tozlu raflarda duran kitaplara bir goz atmalarini sagladi. sagol gardasim
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

gürün79 17.10.2005 17:24

Turgut özakmanın kitabını okumuş değilim bu yüzden kitapla ilgili değerlendirme yapmayacağım.arkadaşların kullandığı dil ve uslup malesef kamplaştırıcı yargılayıcı ve ayrıştırıcı. Vatan sevgisinin ölçütü nedir aynı çerçeveler içerisinde düşünmek tarihe aynı persektiften bakmak ezcümle aynileşmek tektip robot sürüsü olmakmıdır.Bu ülke insanının farklılıklar içinde birliği bulması dileğiyle

drummer 23.10.2005 03:08

[QUOTE=gürün79]Turgut özakmanın kitabını okumuş değilim bu yüzden kitapla ilgili değerlendirme yapmayacağım.arkadaşların kullandığı dil ve uslup malesef kamplaştırıcı yargılayıcı ve ayrıştırıcı. Vatan sevgisinin ölçütü nedir aynı çerçeveler içerisinde düşünmek tarihe aynı persektiften bakmak ezcümle aynileşmek tektip robot sürüsü olmakmıdır.Bu ülke insanının farklılıklar içinde birliği bulması dileğiyle[/QUOTE]

vatan severlik,ülke için savaşmak robot olmakmıdır.
ne demek istediğini açıkça yaz.
önce kitabı oku.
bu kitap kurtuluş savaşını anlatıyor.
ve ne şartlar altında bu savaşı kazandığımızı anlatıyor.
insanlırın hürriyet uğruna nelerini feda ettiğini anlatıyor.
öyle okumadan anlamadan ahkam kesmek yok.

twity_58 23.10.2005 09:57

[B][COLOR="Red"]ben okudum kitabı ..guzel bır calısma oldugu kanısındayım ..ama katılmadıgım bır ıkı nokta var dogru olmadıgı kesınlesmıs gerceklerın 50 senelık bır calısmanın urunu olan bu kıtapta olmasını bıraz yadırgadım ..ama yazarın uslup tarzı o zamankı ortamda vatanı için can feda edenlerın bunu nasıl bır ruh halıyle yaptıklarını verebılmıs..gerek ıman gucu gerek vatan sevgısı gerek bılek gucu hepsıne yer vermıs ..hatta sımdıye kadarkı okuduum en objektıf kıtaplardan bırıydı..özellıkle ben mıllı mucadeledekı bayanların oynadıgı rolden cok etkılendım..

kısacası alınıp okunmaya deyecek ve size cok sey kazandıracak bır kıtap dıye dusunuyorum en azından benım acımdan öyle oldu..
Turgut Özakmana emeklerı için tesekkur ederızz...[/COLOR][/B]

1984zalim58 23.10.2005 11:30

Cok yakın zamanda okuyacagım kitabı.Güzel bir eser oldugunu duydum ama ögrenciyiz dokunuyor 22 ytl de yani
Birde gardaşımın biri talihsiz bir acıklama yapmış okuma özürlü bir toplumuz diye gelir seviyesine bakarsan milletin adamlar haklı yani yanlışsam düzeltin beni:)Hoş kalmamış sipariş verdik gelecek yakında mahrumiyet bölgesindeyim K.Maraş tayım ben:)Ama okuruz yani.

SEMİH-58 23.10.2005 11:53

BİZE TARİHİMİZİ TANITAN KİTAPLAR SAYESİNDE DAHA DUYARLI BİR TOPLUM OLACAGIZ BEN ŞU ANDA OKUYORUM BU KİTABI ÇOK GÜZEL TAWSİYE EDERİM

drummer 24.10.2005 00:32

bu kitabı sadece okumakla kalmayıp bir de çevremizi haberdar edip okutmaya çalışmalıyız.bir millet nasıl kurtulmuş.

BOZKURT58 24.10.2005 01:09

[QUOTE=drummer]haklısın galiba
okuma özürlü bir toplum olduğumuzu unuttum bir an.
ama okusanda okumasanda,böyle bir kitabın varlığından ve nasıl bir kitap olduğundan,kimlere hitapettiğini bilmek lazım diye düşünüyordum ama yanılmışım.
bu formu açtığım için üzüldüm şimdi.[/QUOTE]

yorum yaparsam ortalik felaket karisir

ama sunu bilki tamamen sana katiliyorum.Haklisin dostum....
--------------------------------------------------------------------------
Allah'a, Vatana, Millete, Bayraga, Kur'an'a ve Silaha Yemin Olsun!

Sehitlerim, Gazilerim emin olsun!

Ülkücü Türk Gençligi olarak, Komünizm'e, Kapitalizm'e, Fasizm'e

Ve her türlü emperyalizme karsI mücadelemiz sürecektir.

KavgamIz; son nefer, son nefes! son damla kan'a kadardIr!

KavgamIz MILLIYETÇI TÜRKIYE'YE, TURAN'A kadardIr!

Düsmeyecegiz, YIlmayacagIz, YIkIlmayacagIz!

BasaracagIz, BasaracagIz, BasaracagIz!

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN ve YÜCELTSIN

drummer 25.10.2005 14:00

bu kitap hakkında herkesin bir yorumu olmalı,olmaliki düşünceler çıksın açığa.
vatanseverliği ve vetanseverler birliğini bir robot sürüsüne benzeten arkadaşımızı gördük böylece..

drummer 29.10.2005 12:19

okumak için geç kalmamak lazım

[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]bugün cumhuriyet bayramı ve şu çılgın türklere başlamanın tam zamanı.
okumak için geç kalmamak lazım[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29.