Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

"Şu Çılgın Türkler" rekora doymuyor!
Alt 28.09.2005, 00:24   #1
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI
Standart "Şu Çılgın Türkler" rekora doymuyor!

"Şu Çılgın Türkler" rekora doymuyor!

Turgut Özakman'ın milli mücadele yıllarını anlattığı ''Şu Çılgın Türkler'' adlı eseri 6 ayda 107. baskıya ulaşarak 214 bin adet satıldı.

AA muhabirinin Bilgi Yayınevi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Nisan ayında okurla buluşan ''Şu Çılgın Türkler'' büyük ilgi görmeyi sürdürüyor.

Haftalardır en çok okunan kitap unvanını elinden bırakmayan kitabın 107. baskısı kitapevlerinin raflarındaki yerini aldı. Okurdan gördüğü ilgi sebebiyle sürekli yeni baskısı yapılan kitabın gelecek hafta için 80 bin siparişi bulunuyor.

Kitabın siparişlere dayanılarak yeni baskıları hazırlanırken, son olarak 138. baskının matbaada okurla buluşmak için gün saydığı ifade edildi.

GURUR VE İBRET VERİCİ BİR DESTAN
Turgut Özakman'ın ''50 yıllık emeğimin ürünü'' olarak nitelendirdiği roman, Bilgi Yayınevi'nden 22 YTL'den satışa sunuldu.

''Dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanı, şaşırtıcı bir yakın zaman destanı'' sözleriyle tanıtılan kitap, Ulusal Kurtuluş Savaşı meşalesinin tutuşturulduğu günlerden başlayarak zaferin kazanılarak genç Cumhuriyet'in temellerinin atılmasına kadar geçen dönemi roman kurgusuyla işliyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve milli mücadeleye kanlarıyla, canlarıyla emek verenlerin yanında Özakman'ın roman karakterlerini de katarak zenginleştirdiği eseri 747 sayfa.

HAFTANIN EN ÇOK SATILAN KİTAPLARI
Turgut Özakman'ın kaleme aldığı ''Şu Çılgın Türkler'' adlı eser haftanın en çok satılan kitabı olurken, okurdan ilgi gören diğer kitaplar şöyle sıralandı:

-''Şu Çılgın Türkler'': Turgut Özakman

-''En Uzun Gece'': Ahmet Altan

-''Ferrari'sini Satan Bilge'': Robin S.Sharma

-''Af Dağının Ardındaki AKP'': İlhan Taşçı

-''Metal Fırtına 2-Kayıp Naaş'': Orkun Uçar

-''Kapana Düştü Türkiyem'': Sadi Somuncuoğlu

-''Tevfik Fikret ve Haluk Gerçeği'': Orhan Karaveli

-''Yolculuk Nereye Hemşerim'': Gülse Birsel

-''Ermeni Meselesi'': Bilal N.Şimşir.

GençTürk Haber
25 Eylül 2005 11:29
okuyorum
Alt 28.09.2005, 02:00   #2
ali agca
Acemi Yiğido

ali agca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ali agca ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen okuyorum

şuan okuyorum herkese tavsıe edıorum 22 mılyon bu kıtap ıcın cok ama cok cuzı kalıyo 700 un ustunde bır sayfa adedı var okudukca tuylerınız dıken dıken olacak kıtapta ırk dın mesep ayrımı yapılmıo herkese tavsıe edıorumm

NE GELIRSE CAHILLIKTEN GELIO LUTFEN OKUYALIM OKUTALIM GELECEK HEPIMIZIN GELECEGİ
ali agca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2005, 08:27   #3
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

ÇANAKKALE MAHŞERİ - MEHMED NİYAZİ

HER TÜRKÜN OKUMASI GEREKEN HARİKA BİR KİTAP..

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ahh şu çılgın türkler
Alt 28.09.2005, 10:41   #4
drummer
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 906 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI
Standart ahh şu çılgın türkler

bu kitabı tüm vatanseverler okumalı bir daha okumalı ve her tanıdığına tavsiye etmeli.çocuklarına okutmalı.emperyalizme karşı mücadele nasıl verilmiş.içimizdeki hainlere rağmen,
şu an tam bu kitabı okumanın zamanı hiç vakit kaybetmeden.
bence gerekli satışı yapmadı bu kitap.uyduruk kitaplardan birisi 1.000.000 satıyor,milli mücadelemiz anlatan bu roman 2.000.000 satmalı.3.000.000 satmalı
kitabın fiatı 22 ytl ama pazarlıkla 17 - 18 ytl ye alırsınız.
Alt 28.09.2005, 20:43   #5
drummer
Usta Yiğido

bu muhteşem esere koskoca 11.000 üyeli sivasspor comun yazacak hiç bir şeyi yokmuş hayret.
şaşırdım vallahi.
bu eser sıradan bir eser değil.emperyalizme karşı büyük türk milletinin verdiği mücadele.
Alt 30.09.2005, 02:18   #6
drummer
Usta Yiğido

hala bu kitap hakkında kimsenin yazacak bir şeyi olmaması ne acı.
Alt 30.09.2005, 08:40   #7
agca58
Tecrübeli Yiğido

agca58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agca58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

OKUMAYAN KİŞİ BU KİTAP HAKKINDA NE GİBİ YORUM YAZABİLİRKİ..MANTIKLI GELİYOMU SANA..
Alt 30.09.2005, 09:16   #8
drummer
Usta Yiğido

haklısın galiba
okuma özürlü bir toplum olduğumuzu unuttum bir an.
ama okusanda okumasanda,böyle bir kitabın varlığından ve nasıl bir kitap olduğundan,kimlere hitapettiğini bilmek lazım diye düşünüyordum ama yanılmışım.
bu formu açtığım için üzüldüm şimdi.
Alt 30.09.2005, 10:32   #9
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı
hala bu kitap hakkında kimsenin yazacak bir şeyi olmaması ne acı.
BEN YORUMLARIMI YAZARIM AMA BU FORUMLAR BANA DAR GELİR.... ONUN İÇİN HİÇ BAŞLAMAK İSTEMİYORUM HERKES OKUSUN... OKUYAN KENDİ İÇİN OKUR...

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
yazık bu ülkeye
Alt 30.09.2005, 11:37   #10
zafercc
Yeni Yiğido

zafercc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zafercc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Reden yazık bu ülkeye

GURUR VE İBRET VERİCİ BİR DESTAN
Turgut Özakman'ın ''50 yıllık emeğimin ürünü'' olarak nitelendirdiği roman, Bilgi Yayınevi'nden 22 YTL'den satışa sunuldu.

''Dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanı, şaşırtıcı bir yakın zaman destanı'' sözleriyle tanıtılan kitap, Ulusal Kurtuluş Savaşı meşalesinin tutuşturulduğu günlerden başlayarak zaferin kazanılarak genç Cumhuriyet'in temellerinin atılmasına kadar geçen dönemi roman kurgusuyla işliyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve milli mücadeleye kanlarıyla, canlarıyla emek verenlerin yanında Özakman'ın roman karakterlerini de katarak zenginleştirdiği eseri 747 sayfa.

Bu kaçıncı yazışım inşallah bu sefer ekleyebilirim

Yaklaşık 4-5 ay evvel kitabı yukarıdaki satırlarla tanıtmıştım. Sitenin siyasi konulara olan eğilimini bildiğim için tarafsız bir tanıtım olsun diyerek yazdığım bu satırlar maalesef Çağlayan Bey’in muhalefetine takılmış ve siyasi olduğu öne sürülerek topic kitlenmişti.
Lakin görüyorum ki şu an böle bir sorun yok. Bu çifte standardı kınıyorum.

İlla kendi görüşüne yakın olan insanlar doğruları söyler diye bir kaide yok. Genç türk haber bu kitabı yazmasa bunu tanıtamayacak mıydık. Tek başına spor Sevgi Barış Kardeşlik demek bir şey ifade etmez önemli olan bunun hayata yansıması içselleştirilmesidir.

Gelelim kitaba

Yazar 19 yaşında Kurtuluş savaşının tüm Anadolu hattını siperlerini geziyor (10 arkadaşı ile) ve o günlerde karar verip 50 küsur yıl bu anıları, hikayeleri topluyor, görgü tanıklarından yaşayanlardan ve çocuklarından vs. Bu açıdan bakıldığında kitabın değeri
Bir yazarın ömrüne bedel olduğu için ve yazdıklarından dolayı buna bir değer veremiyorum. Lakin hepimiz bir hafta sigara içmesek bu kitabı alabiliriz.

Kitabı okuyamadım (çıktığından beri listemde lakin henuz alamadım parasızlığın göz kör olsun lakin alıntılarını okudum ve dinledim. Bir paragrafta makinelinin iğnesinin kırıldığını lakin değiştirecek alet olmadığından Mehmetçiğin dişlerini,ellerini kullanarak bu işi yaptığını ve acısından bağıra çağıra mitralyözü konuşturmaya devam ettiğini okuyor ağlıyor,kahramanlaşıyor,gurur duyuyorsunuz. Bir paragrafta ise bu kahramanlıklar devam eder iken İstanbul’da sonradan kahraman ilan edilmek istenen insanların bu savaşla ilgili görüşlerini okuyor ve kahroluyor, öfkeleniyorsunuz.

Gerçeklerin dilinden Bu muhteşem savaşı yeniden yaşamak ve ders çıkarmak isteyen vatanseverlerin okuması zorunlu bir kitap. Dilerim 5milyon basarda birileri bir şeyleri fark eder.

Cingacgukhi@hotmail.com

Mohikanların sonuncusu

İdea gerçekleşemez değil, hayal edilemezdir.

Sevgi ve ışıkla
zafercc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla