![]() |
O ZAMAN BENDE İSTİYOM
BENDE ÜÇÜNCÜ İSTEYENİM (SIRAYA KAYNAMAYALIM) |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]TAMAM CANIM ÖNCE SEN İSTE FORMAYI..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Microsoft Sans Serif"][B]CANINI YERIM ABI SEN BITANESIN :D SİZİN CANINIZ SAG OLSUNDA BIZIM ICIN EN ONEMLISI BU [/B][/FONT] |
EWET GARDAŞ DOGRU DEDİN
|
[B]Geçen Sene Şampiyon oludğumuzda bi kaç noktada forma,atkı satışı olmuştu....bu yıl da aynı yerlerden satış gerçekleştirilebilir...Yönetimle irtibata geçmek gerek bu konu hakkında...[/B]
|
arkadas ben sana sonra söylerim
|
pazar
selam arkadaşlar bende ist oturuyorum benim formam vardı bir tanede pazardan aldım evet salı pazarına bile gelmiş ama cola turka forması turkcell bulamadım bir magaza açılması şart byeeeeeeeeeee
|
İSTANBULDAKİ SİVASLILARA
ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL DA OTURUYORUM
SİVASPORUMUZUN ORJİNAL,LİSANSLI ÜRÜNLERİNİ SATAN BİR YER GÖRDÜM TESADÜFEN.. BU YER;SEFAKÖY GİRİŞİNDEKİ YANDIMÇAVUŞ BENZİN İSTASYONU ADRES:LONDRA ASFALTI ÜSTÜ NO:1 SEFAKÖY-İSTANBUL TEL:5791881-5790305 BU YERİN SAHİBİDE TABİKİ SİVASLI.. İLGİLENENLERE DUYURULUR. |
hayırlısıyla biraz güçlenelim ozaman görün kapış kapış
|
-->: FORMAMI İSTİYORUMMM
oluyummu 58taylan58 sivas'a gel al geri git bundan kolay bişiy yokk :):)
|
-->: FORMAMI İSTİYORUMMM
Kardeşler Ben Size Söylüyüm SİVASSPOR'un Formasını Kadıkoy ya da Bahçelievler'de Bulursunuz Başka yerde bulamazsınız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |