![]() |
Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
1.Kaleci
2.Uyum sorunu 3.Sistemin oturmaması |
en buyuk hata bence bulente gıtmesıne ızın vermelerı gecen sene tum yonetım basarılı ıken cıkp konusup bızım eserımız dıye ovunurken bu sene bulente destek yerıne kostek oldular hangı basın sozcusu hocaya akıl vermıs bu zaman kadar ve bunu tv den mılyonlar ızlıyo ya tek suclu yonetımmm bence mecnun baskanı secım yapma durumunda bıraktılar bulent gıtmekle baskanı ve yonetımı kurtardı ama yonetım ve baskan ınternetten hoca bularak kendılerını dahada batırdılar
|
[B]1-Sezona Yanlış Hazırlık Kamp Programı ile Hazırlık Kampında Hazırlanamama
2-Bülent Uygunun Yanlış Transfer Politikası ve Yönetimin Buna Müdahele Edemeyişi 3-Devre Arası Hazırlık Kampını 7 Gün Geç Başlama ve Hazırlık Kampının Tam Manası ile Yapılamaması 4-Ara Transfer Döneminde Gelen Oyuncuların Takıma Çok Geç Katılması ve Bunun Sonucunda Tam Manasıyla Adaptasyon Süresının Doldurulamaması.Adaptasyon Sorunu... 5-Oynanan Maçlarda Muhsin Hocanın Oyunu Okuyamaması 6-Son Olarakta Santrafor ve Sol Bolgede Bas Bas Bagıran AÇıklara Ragmen Yonetımın Bunu Gormezden Gelmesi... Burada 6 Madde ile Ozetledim.Açarsak 50 Madde Olur Sanırım[/B] |
Bu günlere gelmemizin sebebide Bülent Uygun'dur.Bu duruma düşmemizin sebebide Bülent Uygun'dur.
|
Tarih Yazdi
Tum'un golleriyle D Grubu'nu zirvede tamamlayan Belediye, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 10'a yükselten İstanbul BŞB, D Grubu'nu lider tamamlarken, tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmiş oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda soğuk bir havada oynanan karşılaşmada golleri 3 ve 76. dakikalarda Herve Tum kaydetti ------------------- Alın size kötü gidişin sebebi. Tum gibi bir futbolcularımızla bizde tarih yazıyorduk. Tek fark onlar yine tarih yazıyorlar. Biz böyle gidersek tarih olacağız...... |
Arkadaşlar takımda ruh kaybolmuş durumda. Başkan küskün Hoca küskün oyuncuların arasında kan davası varmış gibi paslaşıyorlar Allah aşkına hal böyleyken kimden ne bekliyoruz??!!! Defansta yasinin oynadığı hangi maçta gol yemedik (pardon antep maçı var di mi? ondada toplar direkten döndü yani yasinin değil anteplilerin katkısı vardı.) İleri uçta tum gidince iyidi ama şampiyon takım golcüsü değil yerine iyi bir kalite gelecek dedik aldıkları adam ersen!!! soruyorum size Allah aşkına 3 ay antremandan sonra hangimiz ersen kadar top ounamayızki???? Şahsen ben topçulara kusur bulmuyorum onlar aldlğl paraya bakar. Hangimiz 1 milyon dolara gidipte rezil olmayız hayır olmam diyen yalan söyler bence onların yaptığıda bu.. vesselam yanlış transferler bizi bitirdi ve takımda kemik kalmadı 2-3 kişi hariç şampiyonlık kovalayan topçulardan kim kaldı takımda??? Çözüm içine gelince oda bizim işimiz değil biz üstümüze düşen desteği veririz ve milyarlarca lirayı alan görevlilerdende gereğini bekleriz.... İnşallah bundan sonraki zaman lehimize işler....
|
bu güne dek sürekli forvet santrafor diyordum ama artık aleni bi şekilde görünüyorki sadece forvet değil 1 forvet 1 de takımı yönetebilecek yönlendirebilecek hatta sürükleyebilecek bi abi gerekiyor takımın havasını değiştirecek en az 2 transfer şart çünkü eldekilerin hali ortada ne kadar iyimser olmaya çalışsamda her maç umudumum kırılıyor bu sezon iyi bile diyemiyorum orta dereceli bi takım bile yenemedik nerdeyse
|
Abdurahman
Akin Elrio Faruk Hayrettin Petkovic Murat Sözgelmez Musa Sedat Bu oyuncularin özellikleri nedir biliyor musunuz? hepsininde sezon sonu sözlesmesi bitiyor... yani sivas küme düsmüs umurlarinda olmaz. takimin kötü gidisindeki baslica nedenler 1. Sezon basi takimin kimyasini bozmalari. 2. Devre arasi alinan oyuncularin kendi kuluplerinde uzun zamandir oynamamalari ve formsuz kalmalari 3. sözlesmesi bitecek oyuncular. |
sivaspor bildim kadarayla heyretin için ankara gücüy le anlaşmiş tek hayretinin anlaşmasi kalmiş ordan konate veya murat durueri alirsak çok iyi olur
|
üç eksiğimiz var.Teknik direktör Türk takımlarını tanımıyor.
bunun dışında futbolcular artık sivastan gitmek istiyorlar.Başta petkoviç olmak üzere. üçüncüsü ise başkan takım üzerinde etkisiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:48. |