![]() |
Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
[B]İnadina sivasspor inadina aaaaaannnntiiiii istanbulllll
Ve yanli olan spikerinden hakemine federasyonuna lanet olsun....[/B] |
[B]Bu şekılde yaparak takımımızı psikolojık olarak kümeye yöneltıyorlar.gazeteler buna örnektir. sivas 5-1 yanıyor ufacık bır kare koyuyorlar. fener yenılıyor bütün sayfayı onlara ayırıyorlar yazık..diyarbakır ın aynısını spikerler bizede yapıyorlar[/B]
|
kardeş lig tv sitesine mail atalım şikayet edelim bu durumu....ister önemsesinler ister önemsemesinler,en azından sivassporun sahipsiz olmadığını gösterelim....
|
bunların hepsi istanbul yalakaları.onlara verilecek en güzel cevap çıkacaksın ve maçı alacaksın işte o zaman onlara en büyük acıyı veririz yoksa tepki göstermekmiş mail atmakmış onların hiç umurlarında olmaz.
|
futbol bu yüzden gelişmez zaten hep 4 büyükleri konusursan sen türk futbolunun ilerleyeceğinimi sanıyorsun.
|
[QUOTE=Rallim58;686447][B]Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.
Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir. Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.[/B][/QUOTE] çok iyi bir konuyu ele almışsın kardeşim bende maçta kafayı yedim eğer elime geçseydi spiker maç boyunca sövdüm spikereee.. |
[B]Bunların topu yalaka...[/B]
|
Futbol, günümüzde spor olmaktan çıktı, birilerinin nemalanmasına,bacasız sanayi olmasına doğru giderken, gündemin yıllardaır meşgul eden spor yazarlarını piyasaya çıkaran sözüm ona 3 büyük takımın yalakaları bunu ve buna benzer durumları her zaman yapıyorlar.biz ne yapıyoruz, sadece yorum ya da meil ile tepki veriyoruz, daha fazlası olabilir mi biraz zor ama 4 eylül stadında bu durumu eleştirici açılacak pankartlarda etkili bir protesto yapabiliriz."lig tv de maç sessiz izlenir, sesli izlenirse sinek seslerinden rahatsız olursun" gibi sözlerin yer aldığı pankartlar özellikle canlı yayının olduğu anlarda açılması maçı tv başında izleyenlerin görmesine en azından spor yazarlığı yaptığını sanan dalkavuklar ile lig tv yöneticisi olduğunu sanan subjektif şahıslar için bir ikaz bir tepki olur....
|
Bizi övün demiyoruz.
En azından belli etmeyin kansızlar. Zira rakip atak yaparken yırtmak üzere olduğunuz yeriniz belki başka bir işe yarıyordur.İdareli kullanın |
Maçın 2.yarısı Lig Tv yi aradım salatasarayın hangi takımla oynadığını sordum telde ki kız kontrol edeyim cevap verecem dedi 2 dk sonra sivasspor dedi. Olurmu ya dedim spikerlerin anlatımına bakılırsa heralde bir yahudi ermeni takımıyla oynuyor aynen ole anlatıyor dedim kız tekrar beyfendi bugün bu konuda arayan müşterimizin haddi hesabı yok demezmi gelde anla şimdi. Adamlar cinconun atağında ölüyolar bitiyolar oturdukları yerler sallınyor bizim top direkten dönüyor oralı olmadan bana seyirciyi anlatıyolar aslında buraya geldiklerinde kaldıkları oteli basıp dövecen hak ediyolar bunu :): ):
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56. |