![]() |
-->: FORMAMI İSTİYORUMMM
istanbuldaki arkadaşlar bakırköyde bi spor magzasında süperlik takımların formalrı satılıyomuş die bi bilgi aldım daha geniş bi bilgi edinip size bildirrim
[email]cebrail.58@hotmail.com[/email] |
paşalar yeni sezon forması varya şu gri renkli olan ondan göreniniz oldumu ben o kadar aradım bulamadım göreniniz varsa eher bi mezaj atarssanız sevinirim iyi günler
|
[QUOTE=cebrail_58]istanbuldaki arkadaşlar bakırköyde bi spor magzasında süperlik takımların formalrı satılıyomuş die bi bilgi aldım daha geniş bi bilgi edinip size bildirrim
[email]cebrail.58@hotmail.com[/email][/QUOTE] slm abi bakirköyün neresinde bu mazag suanda izmirdeyim burda formayi aradim yok 2 gün sonra istanbula gidiyorum isllah orda bulurum sivassporun formasi olan magzalanin adresslerini verebilirmisiniz arkadaslar? sagol |
[QUOTE=CoCo_LoCo]slm abi bakirköyün neresinde bu mazag suanda izmirdeyim burda formayi aradim yok 2 gün sonra istanbula gidiyorum isllah orda bulurum sivassporun formasi olan magzalanin adresslerini verebilirmisiniz arkadaslar? sagol[/QUOTE]
[B][I]Zeytinburnu'ndaki Olivium Alışveriş merkezinde Taraftarium Mağazası var, Bütün lig takımlarının Formaları mevcut...[/I][/B] |
[QUOTE=GuNaY][B][I]Zeytinburnu'ndaki Olivium Alışveriş merkezinde Taraftarium Mağazası var,
Bütün lig takımlarının Formaları mevcut...[/I][/B][/QUOTE] tamam sagol oliviuma saten gidécektim :) |
Zeytinburnu'ndaki Olivium Alışveriş merkezinde stadyum Mağazası var,
beyaz formadan var kırmızı ve gri yok 48 ytl |
--->: FORMAMI İSTİYORUMMM
AYRICA YENİSAHRADAKI DİADORA FABRIKA SATIS MAĞZASINDA VAR ARAYANLAR AMA BU YILKI YENI FORMALAR YOK GECEN YILKI FORMALAR VAR SUAN BEYAZ VE KIRMIZI OLAN
|
--->: FORMAMI İSTİYORUMMM
herşeyin zamanı var hemşo az sabır daha çokk projeler var.
|
Olivyuma gitmek lazım ya bende edinmek istiyorumm
|
ARkadaşlar forma isteyenlere yardımcı olabilirim Kargoyla istediğiniz yere gönderebilirim Ayrıcada Formalar HAyrettin yerlikaya imzalı Gönderebilrim
[email]muRTix@bogazici.net[/email] adresine mail atın |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:51. |