![]() |
Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
biraz daha anlayın sivasporu topcular aynı belkide daha iyiler ama takım degil sivasspor takım olmak önemlidir yıldızlar degil orduspor trabzon macını seyretim ordu daha iyi oynadı trabzondan bursa yürüyerek bizim takıma 4 tane attı bu hova iyi insan olabilir ama türkiye liğini kaldıramz biz bunları hakettik en başta BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL BEYFENDİ manisa macından sonra şu acıklamyı yaptı bülent uygunun 12 haftaya kadar kıredisi var deddi bu iş o gün bitmiştir istanbul basının ağzıyla hocaya bülo olmadı fenerli bülo olmadı küfredenler cıkın ortaya hayretin gibi bu memeleketin cocuguna küfredenler nerdesiniz sırada abdurahman dereli var onada küfredin bide agbetuya bu takım 2 liğe gitsin gerci bizim sivasın taraftarına bu takım cok bile hemn coktiye oturmasımı lazım gelen topcunun yok keyta yok herden mabil sezerin bir ayağı olamz cinan onudan 2 gömlek üstün neyse bu hocayla bu işler olmaz gelin geri dönelim 4 yıl geriye lorant gelsin belki en azından defansı olan bir takım oluruz gerci sivasspor 5 yıl geri gitti önce taratar olacagız beyler herkesin kıptayla baktıgı sivaspor ne hale geldi yazık
|
YA TEKKELİME BUN LAR RUHSUZ NEDİYİM ARTIK HOCA NEYAPSIN YAZIK HOCAYA DERİM YAZIK BİR AVUÇ ANADOLU ÇOCUNA YAZIK BUNLARA SAMİDİYORUM ÇIN İŞGENCESİ GEREK ŞÜNKÜ ONLARBİZE ONU YAPIYOR YETER ARTIK AYIP ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, İNSANSANIZ LAYIK OLUN SIVASA
|
1.Hocanin Tek basina görev yapmasi Profosyonel bir kulüpde icler acisi bir durum. hocani bir antirönör birde Gs yi iflas ettiren menejeri var. bu yanimiz eksikbu hoca ile kalinacaksa takima tümden hakim olmak icin yanina iki yardimci koyulsun.ayip ya Bugün bursa macinda Gs yi Batiran menejer Hocaya saha kenerinda fikir vermeye calisiyordu. Bari bu isi isinin uzmanlari yapsin takimin hali ortada..
2.cagdas futbolda öne cikmasi gereken takimdaslik ve kolektif futbol anlayisidir bizim takimda takimdaslik duygusu ilehareket eden futbolcu yok cünki birbirlerini batirmak ve degerlerini bes paralik etmek ivin elinden gelen gayreti gösteriyorlar.Ayrica kolektif futbolu oynayacak oyuncu ve oynatacacak adam eksigi var. 3.Bireyselligi bencilligi egoistligi futbolun güzelligi olarak görüp sahada bir pas atmadan , bir topun önüne cikmadan, kadame nedir bilmeyip maci tamamlayanlara mecbur kalma tahammul etme eksikligimiz var. 4.Tüm bullari görüp cözüm gelistirecek yönetici eksigimiz var. 5. Oyuncular Oynamiyor Oynamiyor.Oynamiyor Oynamiyolar.!!!!!!!!! Ts Ordu spor macini izledikden sonra eger Bank asya OrduSpor kalitesinde ise Bu Takim bu Oyunla oradada kümeye oynarlar... |
Defans ve Ön libero sorunu neden çözülemiyor yada çözülmek istenmiyormu.
Murat Sözgelmez, Yasin Çakmak, Ferhat Bıkmaz. Bu futbolcuların hiç biri yeterli ve kaliteli değil. Ferhat kötü oyuncu değil ama çok genç ve tecrübesiz o yüzden ona şu aşamada defans emanet etmek doğru değil. Ancak Defans'ın sol tarafı birinci devrenin başından beri SOS veriyor ama hiç bir önlem alınmıyor. Yasin Çakmak ve Hayrettin'e alternatif en azından birer tane defans oyuncusu olması lazım. Ayrıca Tum'un gitmeside çok yanlış oldu. bu hafta iki gol atarak takımını guruptan çıkardı. Geçen sene bizdede çok faydalıydı ve birçok maçı tum sayesinde kazanmıştık. Oysa bizim yönetim Tum'a karşı vefasızlık yaparak onu hiç haketmediği biçimde gönderdi. Forvet konusundada çok büyük sıkıntı var. Mehmet Yıldız dönmeden iş zor. Mehmet Yıldız sadece forvet değil aynı zamanda takımında lideriydi. diğer oyuncuları motive edip moralde veriyordu. Mehmet'in tekrar sakatlanma ihtimaline karşılık yinede yedek bir forvet alınması lazım. Kamanan hızlı ama tek başına yeterli değil. |
Deveye sormuşlar boynun neden eğri, o da "nerem doğru ki" demiş.
Sivasspor Fenerbahçe maçından sonraki üç maçını kazansa hepimiz çok farklı şeyler yazarız. Ancak ortada bir gerçek var: Sivasspor büyük takım değil. Biz camia olarak, taraftar olarak büyüğüz ama takım büyük değil.. Bir takım sahada güçlüyse büyüktür. Eğer Trabzonu, Bursayı, Fenerbahçeyi yenemeyeceksek kimi yenipte büyük olacağız ki? Sivasspor "güzel futbol oynamak" sevdasına puanları bir bir bırakıyor maçlarda.. Trabzon bize karşı güzel futbol mu oynadı, hayır, Bursa iyi futbol mu oynadı, hayır.. İki üç pas ile orta sahadan kalemize geldiler ve skora ulaştılar. Biz ne yapıyoruz, topu alınca kısa pas.. Birde becerebilsek paslaşmayı.. Giresundan kendi sahamızda 3 gol yediğimizde sinirden "Muhsin hoca istifa" demiştim, belki biraz ağır bir yorum olmuştu. Şimdi hocaya istifa demiyorum; "kötü oyun olsun ama 3 puan bizim olsun" diyorum. Güzel futbol puan kazandırmıyor hocam. |
BİKEREN BEYLER SİVASSPOR FORVET OYUNCUSU ALDI. ADIDA RAHMAN SOYUDOĞRU BU OYUNCU ALMANYADAN ÖZEL ÇALIŞMA YAPIYOR AYRICA SİVASLIDIR ÇOK BAŞARILI İSTATİSTİGİ VARDIR
|
[QUOTE=dadaşlar;603105]BİKEREN BEYLER SİVASSPOR FORVET OYUNCUSU ALDI. ADIDA RAHMAN SOYUDOĞRU BU OYUNCU ALMANYADAN ÖZEL ÇALIŞMA YAPIYOR AYRICA SİVASLIDIR ÇOK BAŞARILI İSTATİSTİGİ VARDIR BU HAFTA SONU GELİYOR
|
KISA VE ÖZ OLARAK ;
YAZDIĞINIZ BÜTÜN MADDELER AYNEN KÖTÜ GİDİŞİN SEBEPLERİDİR. . OYUN PLANINI OTURMAMASI .TEKNİK DİREKTÖR'ÜN OYUNU OKUYAMAMASI . FUTBOLCULARDAN KAYNAKLANAN HATALAR . DEFANSIN ANLAŞAMAMASI . FORVET YETERSİZLİĞİ . FUTBOLCU EKSİKLİĞİ . OYUN PLANINI OTURMAMASI EVET HENÜZ BİR OYUN DÜZENİMİZ YOK. KİM NERDE NASIL OYNUYOR KİMSE BİLMİYOR. .TEKNİK DİREKTÖR'ÜN OYUNU OKUYAMAMASI EVET BİR TARBZON MAÇINDA ALENZİNYOYU OKUYAMADI HOCAMIZ GEÇ OKUDU ALENZİNYOYU ZAMANINDA KESEBİLSEYDİK DURUM ÇOK FARKLI OLURDU. KAMANAN SAHADA DOLAŞTI AMA HALA İLK 11 DE OYNATIYOR HOCAMIZ... BENCE KAMANAN 2 DEVREDE OYUNA GİRMELİ. . FUTBOLCULARDAN KAYNAKLANAN HATALAR BU MADDE TAM BİZE GÖRE..KAYBETTİĞİMİZ HER MAÇTA HATA VAR. TAMAM HATA YAPILIR AMA ÜST ÜSTE YAPILINCA GÖZE BATIYOR.ÖRNEK OLARAK GİRESUN MAÇI ; İLK YENEN 3 GOL VE HATALAR. . FORVET YETERSİZLİĞİ BEN DEĞİL HERKES BİLİYOR.MEHMET YILDIZIMIZ YOKKEN TAKIMDA ALLAH AŞKINA GOL ATACAK KİMSE YOK ... ANLAMIYORUM.. GOLCÜ DİYE GELENLER GOL ATAMIYOR. . FUTBOLCU EKSİKLİĞİ BU MADDE BENİ AŞIYOR..HERKES GÖRÜYOR ..FORVETE VE DEFANSA ACİL ADAM LAZIM... BİLMİYORUM.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. |
TAKIMDA RUH YOK Kİ OYNASINLAR ANCA KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR NERDE GEÇEN SENEKİ FUTBOLCULAR NERDE HIRSLI VE TAKIMI DÜŞÜNEN OYUNCULAR BU FUTBOLCULARLA İŞ YÜRÜMEZ YA ÇEKİ DÜZEN VERECEN YADA BANK ASYAAA BİZİ GÖZLÜYORRR.
|
[B][CENTER]-Teknik Direktörün Oyunu Okuyamaması[/CENTER][/B]
Bu sonuca Sivasspor'u son 3 maçtır izliyorum.Allah aşkına arkadaşlar yanlışsam söyleyin.Bursa maçında spiker 5 dakikada bir sivasspor defansı orta yuvarlağa yakın oynuyor diyor.Yeni yapılan transferler bence olumlu ama Bursa maçında M.Ertuğral atak oynattı ne güzel ama Bursa rakibi üzerine çekti defans ortda oynuyor kontra atak ile 4-0 bitti maç.Şimdi defansın şuçu ne sizce.Defans yerinde orta saha yerinde forvet yerinde olacak.Ertuğrul sağlam bunu yapıyor Kontrollü futbol oynatıyor. Rakibi üstüne çekiyor boş alanlardan atıyor.Dikkat ederseniz bursa maçında top yüzdesi bizdeydi.[B]Şimdi sorun sizce Kimde???[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |