SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ortamı Geren Emniyet Mensupları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20751)

yener_sahin 21.09.2008 15:01

--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[QUOTE=BOUN;415348]Vallahi bunca yazıdan sonra merak ettim:

Baban polis?

Amcan polis?

Dayın polis?

Enişten polis?

Tutmadı mı? Sen polis okulundasın? Kardeşin polis okulunda?

Yine mi tutmadı? O halde sizin dükkanın en büyük müşteri grubu polisler? Hadi hadi bildim di mi? Var bi gelir kaynağı polisten belli!:)

Şaka bir yana bunca yazılanı çizileni, gerçeği görmek ve anlamak istemeden yazmışsın da yazmışsın ya, valla helal olsun![/QUOTE]

yazdıklarımı okumaya erinen birisini Muhatab dahi almıyorum ...Gereken izahatı hiç bir tanıdığımın dahi olmadığı belirttim...

Yiğiter 21.09.2008 15:04

-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[B]ya tamam hadi ben haksızım,ben yanlış tespitlerde bulunuyorum..bunca insan da mı yanlış tespitte bulunuyor..bursa maçında polisle kavga edenler ne olacak..her maçta polisle kavga edenler ne olacak.onların hepsi mi yanlış..[/B]

yener_sahin 21.09.2008 15:06

--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[QUOTE=Yiğiter;415365][B]ya tamam hadi ben haksızım,ben yanlış tespitlerde bulunuyorum..bunca insan da mı yanlış tespitte bulunuyor..bursa maçında polisle kavga edenler ne olacak..her maçta polisle kavga edenler ne olacak.onların hepsi mi yanlış..[/B][/QUOTE]

sizinle aynı frekansdan konuşmuyoruz bunu anladım.Benim bunca söz söyleyip yazdığım izahati tutup başa getiriyorsanız artık sukut ikrardandır diyorum.artık şahsım tarafınızdan gönderdiğiniz mesajlara cevap verilmeyecek muhatab alınmayacaksınız.Ben fikirlerimi ve beyanatımı yazdım.saygılarımı sunuyorum yener şahin...

Yiğiter 21.09.2008 15:09

-->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

[QUOTE=holigan yiğido;411671]Maçın başlamasına 20 dakika var.yani iftar vakti yanımda oturan bi vatandaşla onun çaprazında oturan başkomiserin sonu hazin biten diyaloğu;
VATANDAŞ:beyfendi neden benim elimdeki su şişesi kapıda elimden alınırken siz elinizde su ile içeri giriyorsunuz.ben şimdi orucumu nasıl açacam.
BAŞKOMSER:banane nasıl açarsan aç
VATANDAŞ:ne demek banane bu yapılan sizin içinize siniyormu.
BAŞKOMSER:lafı uzatma yemeğimizi yiyelim
ama vatandaş dişli illa suyunu istiyor.derken mesele dahada uzamaya başladı.ne kadar müdahale edip araya girmek istesekte iş uzadı gitti ve sonunda bizim başkomser yanındaki iki polise emir vererek vatandaşın dışarı atılamasını ister.tabii bizde taraftar olarak buna müsade etmek istemedik ve olanlar malum vatandaşı yaka paça dışarı attılar.attıkları yetmedi maraton kapısında bide adamcağız polislerden dayak yedi(eminim içinizden gören vardır bunu)sonra karakola daha sonra ne oldu bilmiyorum.malum kapıda su ve benzeri şişe yada pet bardaklar içeriye alınmıyor.lakin dağıtılan kumanya içerisinde zaten paket meyve suları var.oda bir yana isteyen büfeden içeceğini tedarik edebiliyor.neden kapıdan alınmıyorda içeride üç katı fiatla kazıklanmak zorunda kalıyoruz ve eklemek istediğim bir şey daha daha önceki maçlarda istasyon caddesine park edilen araçlara müsade ediliyordu ama ne olduysa bu maçta bizim emmniyet coştu ve caddede ne kadar araç varsa anons bile etmeden onlarca araca ceza yazdılar.şimdi sorarım size sevgili yiğidolar hemen her maçta neden bu ve buna benzer polis vakalarıyla karşılaşıyoruz.suç bir taraftar olarak sivasımızın maçını izlemeye gitmekmi.yada sağduyu eksikliği yaşayan emniyet mensuplarındamı..?[/QUOTE]

[QUOTE=etzel1967;414306][B]Güvenlik önlemleri gerekli ama bizim polis bazen güvenlik önlemlerini [COLOR="red"]vatandaşa eziyet etmek[/COLOR] olarak algılıyor...

Çok üzücü bir dialog ve vatandaşa reva görülen keyfi bir uygulama...

Bu gibi haksız hukuksuz eylemlere muhatap olan vatandaş [COLOR="red"]ilgili memuru derhal savcılığa şikayet etsin...[/COLOR]

Kimsenin [COLOR="red"]devletin verdiği yetkiyi keyfi olarak kullanma[/COLOR]ya hakkı yok...[/B][/QUOTE]

[QUOTE=kerami58;414307]GÜVENLİKLER HERKESE EŞİT DAWRANSALAR İÇİM YANMAZ ADAMINA GÖRE MUAMELE OLUYOR ÇOĞU ZAMAN...[/QUOTE]

[QUOTE=karyola;414624]ARKADAŞIM GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNDİN.ÇOK BASKI UYGULANIYOR.MİLLETİN AYAĞINI KESMEK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR.RAKİP TAKIM TARAFTARLARI ANA-AVRAT GİDİYOR SİVASSPOR TARAFTARI KARŞILIK VERİNCE HEMEN MÜDAHALE.POTANSİYEL SUÇLU GÖZÜYLE BAKIYORLAR.[/QUOTE]

[QUOTE=sensetik;414908]ben geçen sene derstten çıktım koşa koşa stada geldim maça almadılar 20 dk. geç kaldım diye ve utanmadan birde beni döveceklerdi nerdeyse...

o gün bidaha Sivasspor maçına gelmemek için yemin etmiştim ama işte Sivasspor aşkı...[/QUOTE]

[QUOTE=atamtürk;414946]adam arabasını prak edemiyor istasyon caddesinde ceza kesiliyor olur olmaza polisten laf yiyor dayak yiyor sonrada türübünler niye dolmuyor konuş konuş dur.[/QUOTE]

[QUOTE=kaya0758;414952][B][I]geçen senede maçlarda polislerin kabalığına, eminiyete yakışmayacak hareketlerine defalarca şahit oldum.
ve her defasında sivas polislerinden nefret ettim.[/I][/B][/QUOTE]

[QUOTE=sensetik;415023]peki ya içeride su çay vs... aldıktan sonra para üstünün bozuk olmasına ne dersin ??

saçmalık !!!!

o zaman stada girerken meden bozuk paralarımızı alıyorsunuz bunu açıklayın !!!!!

içeride satılan su atılmaya daha müsait değilmi??
falso bile verebilirsin yani :)

bu ülke böyle işte...çelişkiler ülkesi....
hiçbir şeyi adam akıllı yapamadığımız gibi futboluda elimize yüzümüze bulaştırıyoruz...[/QUOTE]

[QUOTE=FurkaN;415028][B]Her yerde bi rant var... Senin elindeki suyu alıyorlar içerideadamları kazanıyor, elindeki bozuk paraları alıyorlar adı yolsuzluklara karışan Kızılay kazanıyor... Yoksa yapılanların herhangi bir mantıkla ilgisi yoktur...

Sakarya750 nikli arkadaş büyük ihtimalle polis zira polis olmasa kimse bu kadar savunmaz polisleri....[/B][/QUOTE]

[QUOTE=FurkaN;415041][B]Kendilerini halkın üstünde görüyorlar biraz ne oldum delisi gibi bir durum var... Asla derdini anlatamazsın anlamak istemezler...[/B][/QUOTE]

[QUOTE=Rallim58;415052][B]Hocam açıkladın işte tek kelimeyle;

ÇELİŞKİLER ÜLKESİ

Hep kafama takılıp durur, cevabını bilen varsa açıklasın;

1- Girişte bozuk paralar yasak denir ve benim garibanım simit almış 5 ytl nin üzeri 4.5 ytl Furkan hocam'ın dediği Kızılaya gider. İçeri girer aynı garibim yine simit alır 4.5 ytl cebinde kalır. Dışarıdan içeri girişi yasak olan paranın içerdeki serbestliğinin gerekçesi.?

2- Girişte yasak diye alınmayan pet su şişelerine yasak diyen zihniyet içerde fahiş fiyatla vede fiziksel olarak pet şişeden daha tehlike arzeden adeta jilet gibi uç kısmı olan bardak petlerin satışı serbest..

AYRICA YASAKLAR, SADECE TARAFTARA YANİ YİĞİDOYA, TARAFTAR DIŞI OLAN HERKESE HERŞEY MÜBAH...

Yakında girişte sigara paketleride toplatılırsa kimse şaşmasın.

Dedinizya Hocam işte

ÇELİŞKİLER ÜLKESİNDEYİZ [/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]cevap verecen mi hala :)[/COLOR][/B]..................

SAKARYA750 21.09.2008 15:32

[QUOTE=FurkaN;415028][B]Her yerde bi rant var... Senin elindeki suyu alıyorlar içerideadamları kazanıyor, elindeki bozuk paraları alıyorlar adı yolsuzluklara karışan Kızılay kazanıyor... Yoksa yapılanların herhangi bir mantıkla ilgisi yoktur...

Sakarya750 nikli arkadaş büyük ihtimalle polis zira polis olmasa kimse bu kadar savunmaz polisleri....[/B][/QUOTE] polis elindeki bozuk parayı niye alıyor futbolcuya hakeme atma diye. su şişesi de aynı şekilde. içerde suyu polislermi satıyor. polis işini yapıyor akıllı durun sizde... ayrıca ben polis değilim...

yener_sahin 21.09.2008 15:33

[QUOTE=SAKARYA750;415398]polis elindeki bozuk parayı niye alıyor futbolcuya hakeme atma diye. su şişesi de aynı şekilde. içerde suyu polislermi satıyor. polis işini yapıyor akıllı durun sizde... ayrıca ben polis değilim...[/QUOTE]

inandıramazsın çünkü kendilerini doğru göstermek adına onlara kılıf lazım.manareyi çalan hesabı...

SAKARYA750 21.09.2008 15:40

[QUOTE=settar58;415106]Tüm hemşehrilerme selamlar.
^^Biliyorsan söyle alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar^^ demiş atalarımız ama nerde bizm insanımızda bu anlayış biz herşeyi biliriz bilmesekte yorum yaparız.
Öncelikle
1. Kanunları devlet koyar insanlar uysun diye uymayan polislerde vardır ama unutmayalım ki onlar da insandır.(bu konuda espiri yapan da geri zekalıdır)
2. Maçlar polisin [B]asli[/B] ^görevi değildir ancak stad dışında çıkabilecek muhtemel olaylara karşı tedbir alır ama nerde taraftar maça saatinde gelir polis sabahtan görev alır yok misafir takımı al,yok evsahibi takımı al hakemi al taraftarı getir ..........maç biter taraftar evine gider polis getirdiği adamları geri götürür ondan sonra evine döner pek polis oruç tutmuyormu holigan kardeşim onun da sabrı yok mu yoksa o robotmu aslında ben senin zekandan şüphe ediyorum bi insan kendine nasıl holigan ismini takar bunu ancak cehaletine veriyorum zaten yazdıklarında tamamen önyargı dolu zaten cahil olmasan çift taraflı düşünerek yorum yapbilirdin.
4.O staddaki herkes bir amaç için orada bulunuyor taraftar takımını desteklemek için futbolcu hakem yönetici malzemeci sağlıkçı..........para kazanmak için polis ne için bulunuyor peki kanuni görevi olmadığı halde peki bunu hiç düşündünmü hemde bütün izinler iptal edilerek.
5.Amatör maçlarda bir hakem tek maça çıkar 25 ytl alır gider sağlıkçı iki maça çıkar 30 ytl alır gider saha komiseri aynı peki polis sabah 8 de sahaya girer akşam 6 da 5-6 tane maça çıkar gider ASLİ GÖREVİ OLMADIĞI HALDE
6. Araçları nerelere park edilip edilemeyeceğine belediyeyle birlikte karar alınır bunun sorumlusu neden araçlar için otopark yapmayan belediye değilde pois hiç bu yönden düşündünüz mü
Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir ben aslında senin gibi cahile cevap verecek biri değilim ama sitedeki hemşehrilerimi az da olsa bilgilendirmek için yazdım.
Şimdi hemen gelecek cevap ları biliyorum sen polismisin polis akrabasımısın dostumusun yarası olan gocunur gibi salakça cevaplar(0-6 yaş grubu)
Lütfen birşeylere cevap verirken objektif olalım empati kuralım at gözlüğüye bakmayalım.
her kurumda çürük elma vardır bu yüzden tamamını aynı kefeye koymayalım.
Bence bunu konuşana kadar neden sakarya, kocaeli eskişehir ,,bursa ,beşiktaş taraftarı gibi takımımızı destekliyemiyoruz sadece maçı izliyoruz organize bir şekilde tezahürat yapamıyoruz bunları konuşabiliriz.[/QUOTE]

valla helal olsun çok doğru yazmışsın

1967_DERNEK_MUSTAFA 21.09.2008 15:46

[COLOR="Blue"][B]polis bizimdir bizim kalacak:)[/B][/COLOR]

SAKARYA750 21.09.2008 15:51

[QUOTE=furkancfc;415124]2-3 polisi dövecen daha yapabiliyorlar mı? Görelim. örn:çarşı gibi.[/QUOTE]
Al işte benim dediğim rezillik bu işte bu kafada 4 eylül stadında 100 kişi olsa Sivasspor taraftarı Türkiyenin en rezil taraftar grubu olur neden bu kafadaki 100 kişi yüzünden. birgün elbet yardıma polise ihtiyacın olacak senin olmasa ailenden birinin olacak. o zaman 155 i arar yada polis diye bağırırsan senden aş. kimse yok benim gözümde...

YuNuSPaSa58 21.09.2008 16:44

[QUOTE=gokhan5801;414294]HAKLISIN KARDEŞ STADTA SİGARA İÇMEK YASAKLANDI ÖYLE DEĞİL Mİ İÇENLERE DÜDÜK ÇALARAK SÖNDÜRMELERİNİ İSTİYOR EMNİYET MENSUPLARI FAKAT KENDİLERİ PEK GÜZEL İÇİYORLAR.O ZAMAN KENDİLERİ KANUNU HÇE SAYIYORLAR.SENDE İÇMEYECEKSİN O ZAMAN BİR TABİR VARDIR İMAM VE CEMAAT MİSALİ.[/QUOTE]

Dediğimi yap ama yaptığımı yapma :D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:49.