![]() |
--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
[QUOTE=merkez_emre;414310]cok arastırma yapıldı tribün olayları nedenıyle ve polis de tahrik olarak en basta yer aldı[/QUOTE]
dogru söyluyorsun sen ve senin gibiler için polsin orda gorev yapması en onemli tarhik sebebi |
[QUOTE=SAKARYA750;415424]Al işte benim dediğim rezillik bu işte bu kafada 4 eylül stadında 100 kişi olsa Sivasspor taraftarı Türkiyenin en rezil taraftar grubu olur neden bu kafadaki 100 kişi yüzünden. birgün elbet yardıma polise ihtiyacın olacak senin olmasa ailenden birinin olacak. o zaman 155 i arar yada polis diye bağırırsan senden aş. kimse yok benim gözümde...[/QUOTE]
yaw bize diyene bak ya sakarya çok mu iyi bu durmda sen ilk önce kendi taraftar grubunu eleştir artist. |
[QUOTE=mustiss58;415502]dogru söyluyorsun sen ve senin gibiler için polsin orda gorev yapması en onemli tarhik sebebi[/QUOTE]
sen emreyi ne kadar tanıyorsunda oturduğun yerden ahkam kesiyorsun.emre kadar sivasspor'a gönül ver ardından yazı yaz.burda bir çok kişi emrenin sivasspor sevgisini kendine örnek alır.o öyle başkaları gibi ezberden sıkan bir kişi değildir.Polisle emniyetle de alıp veremediği bir şey olmaz.adam doğru bildiği bir araştırmanın sonucunu yazmış.sen nasıl olurda sen ve senin gibiler dersin.onun gibi o trübünde 10 tana daha adamın olsaydı burda çekirdekcileri şikayet eden kimse kalmazdı.bilip bilmeden şahıslar hakkında bir daha yorum yapma. |
Emniyet ßiraz daha sağduyulu olmalı bence.
|
-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
[QUOTE=holigan yiğido;411671]Maçın başlamasına 20 dakika var.yani iftar vakti yanımda oturan bi vatandaşla onun çaprazında oturan başkomiserin sonu hazin biten diyaloğu;
VATANDAŞ:beyfendi neden benim elimdeki su şişesi kapıda elimden alınırken siz elinizde su ile içeri giriyorsunuz.ben şimdi orucumu nasıl açacam. BAŞKOMSER:banane nasıl açarsan aç VATANDAŞ:ne demek banane bu yapılan sizin içinize siniyormu. BAŞKOMSER:lafı uzatma yemeğimizi yiyelim ama vatandaş dişli illa suyunu istiyor.derken mesele dahada uzamaya başladı.ne kadar müdahale edip araya girmek istesekte iş uzadı gitti ve sonunda bizim başkomser yanındaki iki polise emir vererek vatandaşın dışarı atılamasını ister.tabii bizde taraftar olarak buna müsade etmek istemedik ve olanlar malum vatandaşı yaka paça dışarı attılar.attıkları yetmedi maraton kapısında bide adamcağız polislerden dayak yedi(eminim içinizden gören vardır bunu)sonra karakola daha sonra ne oldu bilmiyorum.malum kapıda su ve benzeri şişe yada pet bardaklar içeriye alınmıyor.lakin dağıtılan kumanya içerisinde zaten paket meyve suları var.oda bir yana isteyen büfeden içeceğini tedarik edebiliyor.neden kapıdan alınmıyorda içeride üç katı fiatla kazıklanmak zorunda kalıyoruz ve eklemek istediğim bir şey daha daha önceki maçlarda istasyon caddesine park edilen araçlara müsade ediliyordu ama ne olduysa bu maçta bizim emmniyet coştu ve caddede ne kadar araç varsa anons bile etmeden onlarca araca ceza yazdılar.şimdi sorarım size sevgili yiğidolar hemen her maçta neden bu ve buna benzer polis vakalarıyla karşılaşıyoruz.suç bir taraftar olarak sivasımızın maçını izlemeye gitmekmi.yada sağduyu eksikliği yaşayan emniyet mensuplarındamı..?[/QUOTE] EVET BENDE GÖRDÜM BUNU YAZIK İNSANLIK DIŞI BİŞEY BU |
-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
[B]BENDE SİZLERE BAŞIMDAN GEÇENİ ANLATAYIM ASLINA BAKARSANIZ POLİSTEN POLİSE FARK VAR
BEN İÇERİYE M.SUYU SOKMAK İSTEDİM AMA GÖRDÜMKİ ALMIYORLAR SONRA BENİM KÜÇÜK DAYI ÖMER (FALÇATA 58) İ İÇERİ SOKTUM SEN GİR BEN SANA ATAYIM DİYE AMA POLİSLER DURUMU ANLADI HEMEN ÖMERİ İÇERİ ATTILAR BENDE YA GİRERİM YA DA AÇAR DÖKERİM DEDİM SONRA MARATONA GİRERKEN 1 MEMUR BAZI VATANDAŞLARA TÖLERANS TANIDI BIRAKTI AMA AMİR BU KİŞİLERİ TUTTU VE POLİSEDE KIZDI AYNI POLİS BENİ ARARKEN M.SUYUNU GÖRDÜ VE BENİM KOLUMDAN TUTTU İÇERİYE KADAR BANA EŞLİK ETTİ İÇECEĞİMİ ALMASINLAR DİYE AMA İÇERİDEDE SU SATILIYOR M.SUYU DAĞITILIYOR PES DOĞRUSU [/B] |
[B][I]maalesef yıllardan beri gelen sivastaki emniyet mensubu arkadaşlarımızın her alandaki bu agresif tutumunu anlayabilmiş değilim halbusaki gerçek anlamda sivas bir çok ilden daha sakin ve bize yardımcı olmaları gerekirken bu tutum yersiz biz zaten gereken saygıyı gösteriyoruz vede karşılığınıda istiyoruz bursa maçında bende içecek konusunda sıkıntı yaşadım rica ediyorum getirdiğim içeceğin orucumuzu açmak için (yanımda oğlumda var) kesinlikle olmaz deniliyor ya memur bey oruç açacağım sahaya atmayacağım ben bu yaşta kaldırıpta oğlumun yanında bu içeceği sahayamı atacağım diyorum olmaz deniliyor bırakıp içeri giriyorum maalesef sıkıntı çekiyorum biz önce İNSANIZ.. * [/I][/B]
|
[B]Valilikte periyodik her hafta düzenlenen asayiş toplantılarında konunun tartışılacağına inanıyorum.
Sitemizde böyle bir konunun ciddi olarak tartışılıyor olması kamuoyunda da ses getireceğine inanıyorum. Yanlışlık nerede yapılıyor ise oraya neşter atılmasından yanayım. Ancak her toplumda olduğu gibi Emniyet Teşkilatımızda da bazen ayarın topuzunu kaçıran ve fevri davranış sergileyen personelin olduğunu da unutmayalım. Bu olayı genelleştirmeden, bazı emniyet mensubu şekline büründürülmesinden yanayım. Çünkü teşkilatın çok değerli kişilerini de içine kapsayan tepkili yorumlar ağır olur. Teşkilat personelinin daha dikkatli olacağına inanıyorum. Zira Sivasımız Emniyet teşkilatı mensuplarına "TORPİLLİLERİN ŞARK'I" olarak bakılıyor. Yani yaşanılan haksızlıklar karşısında iki satır yazılı dilekçe ile müracaat mercii belli. Maşa varken kimse elini yakmaya kalkmasın[/B] |
-->: --->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
[QUOTE=settar58;415106]Tüm hemşehrilerme selamlar.
^^Biliyorsan söyle alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar^^ demiş atalarımız ama nerde bizm insanımızda bu anlayış biz herşeyi biliriz bilmesekte yorum yaparız. Öncelikle 1. Kanunları devlet koyar insanlar uysun diye uymayan polislerde vardır ama unutmayalım ki onlar da insandır.(bu konuda espiri yapan da geri zekalıdır) 2. Maçlar polisin [B]asli[/B] ^görevi değildir ancak stad dışında çıkabilecek muhtemel olaylara karşı tedbir alır ama nerde taraftar maça saatinde gelir polis sabahtan görev alır yok misafir takımı al,yok evsahibi takımı al hakemi al taraftarı getir ..........maç biter taraftar evine gider polis getirdiği adamları geri götürür ondan sonra evine döner pek polis oruç tutmuyormu holigan kardeşim onun da sabrı yok mu yoksa o robotmu aslında ben senin zekandan şüphe ediyorum bi insan kendine nasıl holigan ismini takar bunu ancak cehaletine veriyorum zaten yazdıklarında tamamen önyargı dolu zaten cahil olmasan çift taraflı düşünerek yorum yapbilirdin. 4.O staddaki herkes bir amaç için orada bulunuyor taraftar takımını desteklemek için futbolcu hakem yönetici malzemeci sağlıkçı..........para kazanmak için polis ne için bulunuyor peki kanuni görevi olmadığı halde peki bunu hiç düşündünmü hemde bütün izinler iptal edilerek. 5.Amatör maçlarda bir hakem tek maça çıkar 25 ytl alır gider sağlıkçı iki maça çıkar 30 ytl alır gider saha komiseri aynı peki polis sabah 8 de sahaya girer akşam 6 da 5-6 tane maça çıkar gider ASLİ GÖREVİ OLMADIĞI HALDE 6. Araçları nerelere park edilip edilemeyeceğine belediyeyle birlikte karar alınır bunun sorumlusu neden araçlar için otopark yapmayan belediye değilde pois hiç bu yönden düşündünüz mü Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir ben aslında senin gibi cahile cevap verecek biri değilim ama sitedeki hemşehrilerimi az da olsa bilgilendirmek için yazdım. Şimdi hemen gelecek cevap ları biliyorum sen polismisin polis akrabasımısın dostumusun yarası olan gocunur gibi salakça cevaplar(0-6 yaş grubu) Lütfen birşeylere cevap verirken objektif olalım empati kuralım at gözlüğüye bakmayalım. her kurumda çürük elma vardır bu yüzden tamamını aynı kefeye koymayalım. Bence bunu konuşana kadar neden sakarya, kocaeli eskişehir ,,bursa ,beşiktaş taraftarı gibi takımımızı destekliyemiyoruz sadece maçı izliyoruz organize bir şekilde tezahürat yapamıyoruz bunları konuşabiliriz.[/QUOTE] çok düşündüm aslında senin bu yazdığın yoruma cevap yazıp yazmamak için ama dayanamadım; ilk parağrafındaki bahsettiğin bizim insanımız benzetmesine karşılık olarak buraya yorum yazanlar emin ol senden daha akıllı ve daha edepli kimse bilmediği bir konu hakkında yorum yapmaz. elbetteki kanunu devlet koyar fakat keyfi olarak kişilerin insiyatifine göre değil kanun ve tüzüğüne göre hareket etmek mecburiyetindedir. neden bu kadar hiddetlendiğinin farkında değilim ama anladığım kadarıyla açtığım bu konu sende bişeyler depreştirmiş olmalı yada bir kuyruk acınmı var.yazdığım yazıda ne taraftar,nede emniyet hakkında kötü bişey yazmış değilim.sadece bursa maçında yaşanan ve görüpte beni çileden çıkaran bu olayı site okurlarıyla paylaşmak istedim tarafsız olarak.fakat senin ahmak kafan bunu nasıl algıladıysa kalkmış benim sanaldaki nikimle uğraşıyorsun.holiganın anlamı futbolda fanatizmi besleyen anlamına gelir.bende fanatik bir sivasspor taraftarı olarak bu niki kullanıyorum.eğer o beynin bunu algılaya bilirse aslında sana daha yazacak çok şeyim olurda.neyse kal sağlıcakla..! |
bo konuda yönetim devreye girmesi lazım polise iş bırakmayacak onlar kuralları kendilerine göre yapıyolar bize yasak ama onlara serbest varmı böyle bi olay ya bu olanlardan mecnun baskanın haberi yokmu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |