SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TSO´ya TEŞEKKÜRLER.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9186)

SivasSpor.Com 22.11.2006 20:55

TSO´ya TEŞEKKÜRLER..

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Sivasspor’un ikinci ligde şampiyon iki sezon önce TRT’nin naklen yayınladığı bir maça, Üniversiteli bir grup bayan taraftar ellerinde kırmızı-beyaz bayrak ve kaşkollerle gelip Sivasspor’u destek vermişlerdi. O maçta en çok hoşumuza giden olay ise, Sivasspor’un golünden sonra TRT kameralarının o bayanların olduğu yeri göstermesiyldi.

Yani maçı televizyondan izleyen herkes, Sivas’ta da bayanların ellerinde bayraklarla koşa koşa maça geldiğini gördü. Sivas adına bu müthiş olayı oraganize edende değerli dostum Öğretim görevlisi Ali Tatar olmuştu. Hatta maçtan sonra kendisine ve o gün maça gelenlerede teşekkür etmiştim. Buna benzer bir olayı geçen hafta oynanan Trabzon maçındada yaşadık. Sağolsun TSO Başkanı Sayın Osman Yıldırım, Sivas’la ilgili her konuda olduğu gibi bu konudada duyarlı davranıp, 100 Üniversite öğrencisinin sezon sonuna kadar bilet konusunda yardımcı olacağını açıkladı.

Bayan ve Üniversitelilerin Sivasspor maçlarına gelmesini çok önemsiyorum. Nitekim, Trabzon’a attığımız golden sonra bütün kanallarda ellerinde Sivasspor bayraklarıyla bayan taraftarlar ekranlara geldi. Küfürün ve olayların azalması bir yanda Sivas’ın imajı açısından çok ama çok önemli bir olaydır bu.

Sivas’ı görmeden önyargılı yaklaşıp “Sivas’ta bayanlar tek başına gezemez” diyenler, bir futbol maçında bu kadar bayanı görünce sanırım bu düşüncelirindende vazgeçmiş olacaklardır.

Hani şu üç büyükleri tutanlara “Bırakın artık İstanbul takımlarını Sivasspor’u destekleyin” dememizdeki asıl maksatta bu zaten. Parayla pulla yapacağımız “Sivas reklamını” Sivasspor’la bu şekilde yapıyoruz. Onun içinde Sivasspor’un kıymetinin iyi bilinmesi ve her alanda destek olunması gerekiyor. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynayacağımız bir maç kaldı. Dilerim,Ankaragücü maçında tribünlerdeki bayan taraftar sayısı daha çok olur. Bu konuda tekrar tekrar TSO Başkanına ve yöneticileri ile Üniversite’den gelen bayan taraftarlara ve hocalarına teşekkür ediyorum.

Sizler belkide farkında olmadan Sivas adına çok önemli bir görev yapıyorsunuz,bundan sonrada yapacağınızdan eminim. Sizler Sivasspor destekliyorsunuz, bizde sizleri....

67_DERNEK_AKKIZ 22.11.2006 21:00

-->: TSO´ya TEŞEKKÜRLER..

[B][I]sıvassporu destekleyen her kuruma ve bıreye tesekkurler..
sıvaslının sıvaslıdan baska dostu yok
o yuzden sahıp cıkalımm ve deger verelımm[/I][/B]

HALIL 22.11.2006 21:05

su istanbul uc buyuk takimlarii halaaa duttan var mi yyaaa olamaz boyle bissiii
nasil rahat ediyorsunuuzz sivasliysanizzz sivassporu tutacaksinizzz kardesimmm

1967_CLUB_10UR 22.11.2006 21:06

--->: TSO´ya TEŞEKKÜRLER..

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARA HİZMET EDEN BÜTÜN KURUM VE KURULUŞLAR SİVASA HİZMET ETMİŞ OLUR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

gülkız 22.11.2006 21:40

Bir insanın yazdıkları ile yaptıkları arasında tezatlık olması çok tuhaf!!!!

Flavio 22.11.2006 21:40

Yardımları için teşekkürü bir borç biliyoruz..

burak_baykal 22.11.2006 21:48

ama gerçekten çok güzel organize olmuş bayan taraftar derneğine teşekkür eder tüm türkiye görsün kü asıl maç sivasda oynanır kavgaya karşı spor sevgi ve barış sloganıyla daha da sporun asıl böyle seyredilmesini sivasda öğrensinler.bayan taraftarlar derneğine çalışmalarında başarılar

kağıthane sivasspor taraftarları
adına
BURAK BAYKAL

aykut-akay 22.11.2006 23:41

SIVASSPORA DESTEK VEREN FIRME BIRER KISILERE TESEKKÜRLER

Engin58 23.11.2006 03:14

Sivassporumuza yardim eden kurulusa tesekkürü bir borc biliriz ...saygilarim ile

OPERASYON 23.11.2006 06:17

[QUOTE=SivasSpor.Com;168749][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Sivasspor’un ikinci ligde şampiyon iki sezon önce TRT’nin naklen yayınladığı bir maça, Üniversiteli bir grup bayan taraftar ellerinde kırmızı-beyaz bayrak ve kaşkollerle gelip Sivasspor’u destek vermişlerdi. O maçta en çok hoşumuza giden olay ise, Sivasspor’un golünden sonra TRT kameralarının o bayanların olduğu yeri göstermesiyldi.

Yani maçı televizyondan izleyen herkes, Sivas’ta da bayanların ellerinde bayraklarla koşa koşa maça geldiğini gördü. Sivas adına bu müthiş olayı oraganize edende değerli dostum Öğretim görevlisi Ali Tatar olmuştu. Hatta maçtan sonra kendisine ve o gün maça gelenlerede teşekkür etmiştim. Buna benzer bir olayı geçen hafta oynanan Trabzon maçındada yaşadık. Sağolsun TSO Başkanı Sayın Osman Yıldırım, Sivas’la ilgili her konuda olduğu gibi bu konudada duyarlı davranıp, 100 Üniversite öğrencisinin sezon sonuna kadar bilet konusunda yardımcı olacağını açıkladı.

Bayan ve Üniversitelilerin Sivasspor maçlarına gelmesini çok önemsiyorum. Nitekim, Trabzon’a attığımız golden sonra bütün kanallarda ellerinde Sivasspor bayraklarıyla bayan taraftarlar ekranlara geldi. Küfürün ve olayların azalması bir yanda Sivas’ın imajı açısından çok ama çok önemli bir olaydır bu.

Sivas’ı görmeden önyargılı yaklaşıp “Sivas’ta bayanlar tek başına gezemez” diyenler, bir futbol maçında bu kadar bayanı görünce sanırım bu düşüncelirindende vazgeçmiş olacaklardır.

Hani şu üç büyükleri tutanlara “Bırakın artık İstanbul takımlarını Sivasspor’u destekleyin” dememizdeki asıl maksatta bu zaten. Parayla pulla yapacağımız “Sivas reklamını” Sivasspor’la bu şekilde yapıyoruz. Onun içinde Sivasspor’un kıymetinin iyi bilinmesi ve her alanda destek olunması gerekiyor. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynayacağımız bir maç kaldı. Dilerim,Ankaragücü maçında tribünlerdeki bayan taraftar sayısı daha çok olur. Bu konuda tekrar tekrar TSO Başkanına ve yöneticileri ile Üniversite’den gelen bayan taraftarlara ve hocalarına teşekkür ediyorum.

Sizler belkide farkında olmadan Sivas adına çok önemli bir görev yapıyorsunuz,bundan sonrada yapacağınızdan eminim. Sizler Sivasspor destekliyorsunuz, bizde sizleri....[/QUOTE]

Gardasanlamakta gucluk cektigim su sivasin ve sivaslinin imajina ne olmuski?Gerceketen sivasata sivas ve sivasa bulasan imaj vurusumu var anlmadim sivasin ve sivaslinin imajinda hic bir sey yok imaj problemini senin gibi insanlar oartaya atiyor bir mesele varmiscasina dostlar bizi alis veriste gorsunde...bak ne guzel yaziyor desinlermi analamadim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33.