![]() |
GOLLERİ GURBANOV ATIYOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muhammed2.jpg[/IMG]
Sivasspor’un gözde futbolcularından Mohammed Ali, kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı. Mohammed’in bu açıklamasına göre attığı 10 gol, Gurbonav’un ayaklarından geldi. Sezon başında Diyarbakır’dan Sivasspor’a kazandırılan Mohammed Ali futbol yaşantısının en verimli dönemini yaşıyor. Tecrübeli futbolcu, futbolculuk kariyerinin son baharında yakaladığı muhteşem performansıyla herkes tarafından ayakta alkışlanırken, attığı gollerle ve verimliliğiyle de Sivasspor’un değişmezleri arasında. Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaraspor maçında rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 10’a çıkartan Mohammed Ali, attığı gollerin bir başka takım arkadaşı olan Gurbanov’a ait olduğunu söyledi. Mohammed attığı 10 golde takım arkadaşı Gurbanov’un kranponlarını giydiğini açıklayarak, “İlk haftalarında kendi kramponumla gol atamadım. Benle aynı numarayı giyen Gurbanov ‘Benim ayakkabılarımı giy, uğurlu gelecek gol atacaksın’ dedi. Ben de onun kramponunu giydim. Attığım 10 gol Gurbanov’un kranponlarıyla” dedi. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B] |
--->: GOLLERİ GURBANOV ATIYOR
[COLOR="DarkRed"][B]Gurbanov’un uguru tutuyor yaaaaaaaaa..........[/B][/COLOR] :D
|
valla bravo bu ne guzel bi sans ya gurbanov su kiramponlari denizli macindada calistirsa
n keskem |
HELAL OLSUN GURBANOVA .SAYGILARIMLA...
|
gurbanov kardeş denizli maçında kramponlarını cvetkova ver denizlide cvetkovdan çok şey bekliyorum.
|
GURBANOV BU HAFTADA KRAMPONLARINI MEHMET YILDIZA VERDE DENİZLİ MAÇINDA
GOL ATSIN BE KARDEŞ SAGILARIMLA MURAT SARILAR |
gurbanov seneye kalırsa inş o da muhammed ali gibi golleri atar kendi kramponu ile.:)
|
-->: GOLLERİ GURBANOV ATIYOR
[QUOTE=SivasSpor.Com;353372][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muhammed2.jpg[/IMG]
Sivasspor’un gözde futbolcularından Mohammed Ali, kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı. Mohammed’in bu açıklamasına göre attığı 10 gol, Gurbonav’un ayaklarından geldi. Sezon başında Diyarbakır’dan Sivasspor’a kazandırılan Mohammed Ali futbol yaşantısının en verimli dönemini yaşıyor. Tecrübeli futbolcu, futbolculuk kariyerinin son baharında yakaladığı muhteşem performansıyla herkes tarafından ayakta alkışlanırken, attığı gollerle ve verimliliğiyle de Sivasspor’un değişmezleri arasında. Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaraspor maçında rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 10’a çıkartan Mohammed Ali, attığı gollerin bir başka takım arkadaşı olan Gurbanov’a ait olduğunu söyledi. Mohammed attığı 10 golde takım arkadaşı Gurbanov’un kranponlarını giydiğini açıklayarak, “İlk haftalarında kendi kramponumla gol atamadım. Benle aynı numarayı giyen Gurbanov ‘Benim ayakkabılarımı giy, uğurlu gelecek gol atacaksın’ dedi. Ben de onun kramponunu giydim. Attığım 10 gol Gurbanov’un kranponlarıyla” dedi. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B][/QUOTE] vay be çok muhteşem bişey.............. |
GURBAN OLİİİMMMM O KRAMPON'A!!! O ZAMAN ŞÖYLE YAPALIM. OYUNCULARA HİÇ PARA VERİLMESİN BOŞUNA. MAÇ BAŞLARKEN KRANPONLARI SANTRA YA KOYALIM DÜDÜKLE BERABER MARŞ!!! MARŞ!!! DİYELİM. BAŞLASIN GOLLERİ ATMAYA. :D:D:D
AMAN KRAMPONA İYİ SAHİP ÇIKALIM. BELKİ YÜKSEK BİR BONSERVİSLE BAŞKA BİR TAKIMA SATAR PARA KAZANIRIZ. :D |
[B]vay vay işe bak gerçekten şaşırdım gerçekten...[/B]
|
Sen golleri at da kimin ayakkabısı olursa olsun. Elbet bir gün senin ayakkabılarınla da gol atacaklardır.
|
[B]Gerçekten Futbolda Bazı Futbolcuların Böyle İnançları,Şansları Vardır...
Mohammed Ali'De Takım Arkadaşının Kranponlarıyla İyi Oynadığını Söylüyor.. Gerçekten Her Futbolcunun Kendine Göre Has Bir İnancı Vardır.. Eğer o İnanç Başarılı Giderse,Hep Devam Ederler... İnşallah Seneyede Gurbanov Sesini Çıkartmaz..:) Mohammed Kardeş Artık Yeter..!! Bırakta Bizde Giyelim Demez....[/B] |
enteresan helal olsun ikisinede.......
|
Bu denizlispor maçında da gurbanov oynasa daha güzel olur hem adam uzun süredir sahalarda yok en azından kendisini ispatlama fırsatı verilmiş olacaktır
|
Son 3 macta gol atsinlarda isterse benim ayakpabimida göndere bilirim Ali ye vallah nr 43,5 benimki.,-) gencligimde cok gol atmistim bu ayakabiyla.
|
[B]Gurbanov oyuna her girdiğinde görevini fazlasıyla yapıyor şansız diyebiliriz forma şansı pek fazla bulmıyor ama daha genc sivasspora ilerde çok faydalı olacağını düşünüyorum [/B]
|
[B]gurban olsun rakipler o kramponlara yaww :D[/B]
|
o kramponlar çoğaltıp 11 oyuncumuzada verelim :):):):)
|
helal olsun gurbonov aaa helaal olsun
|
emteeresan ya:) işe bak.....................
|
[B]vay bee
şaşırdım [/B] |
Gurbanov gurban olayim sana :)
|
o zaman bu hafta gurbanov oynasın bence :D
|
[B]GERÇEKTEN GÜZEL BİRŞEY TAKIM İÇERSİNDE BÖYLE DAYANIŞMANIN OLMASI VE BUNUDA MOHAMMED ALİNİN BÖYLE BELİRTMESİ....[/B]
|
iste takim dedigin böyle olmali. Birlik, beraberlik, herseyi paylasmak, böyle herzaman mutlu sona variriz. Sizinle gurur duyuyoruz Sivasspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:04. |