Sivasspor’un gözde futbolcularından Mohammed Ali, kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı. Mohammed’in bu açıklamasına göre attığı 10 gol, Gurbonav’un ayaklarından geldi.
Sezon başında Diyarbakır’dan Sivasspor’a kazandırılan Mohammed Ali futbol yaşantısının en verimli dönemini yaşıyor. Tecrübeli futbolcu, futbolculuk kariyerinin son baharında yakaladığı muhteşem performansıyla herkes tarafından ayakta alkışlanırken, attığı gollerle ve verimliliğiyle de Sivasspor’un değişmezleri arasında. Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaraspor maçında rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 10’a çıkartan Mohammed Ali, attığı gollerin bir başka takım arkadaşı olan Gurbanov’a ait olduğunu söyledi.
Mohammed attığı 10 golde takım arkadaşı Gurbanov’un kranponlarını giydiğini açıklayarak, “İlk haftalarında kendi kramponumla gol atamadım. Benle aynı numarayı giyen Gurbanov ‘Benim ayakkabılarımı giy, uğurlu gelecek gol atacaksın’ dedi. Ben de onun kramponunu giydim. Attığım 10 gol Gurbanov’un kranponlarıyla” dedi.
Sivasın Sesi