SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21010)

SivasSpor.Com 26.09.2008 22:13

Maçın Ardından

Böyle bir gecede Sivas halkına layık olabildiğimiz için çok mutluyuz. Mütevazi bi kadromuz var, yine de futbol adına bütün güzelikleri sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bütün futbolcularımı alınlarından tek tek öperek kutluyorum." diye konuştu.

Bülent Uygun, "Öncelikle herkesin Kadir gecesi ve Ramazan bayramını ktuluyorum .Bizim açımızıdan çok önemliydi. Futbol, Sivas için en önemli sosyal aktivite, Sivasspor olarak bizde o insanları mutlu etmeye çalışıyoruz. Böyle bir gecede Sivas halkına layık olabildiğimiz için çok mutluyuz. Mütevazi bi kadromuz var, yine de futbol adına bütün güzelikleri sahaya yansıtmaya çalışıoruz. Bütün futbolcularımı alınlarından tek tek öperek kutluyorum." diye konuştu.

-"DÜNYA'DA BİR İLKİ YAPIYORUZ"-
Genç teknik adam, " Rakibimiz çok iyi analiz ediyoruz. Maçın devre arasında, dünyada bir ilki yaparak analiz ekibimizle rakibin eksik yönlerini tek tek kontrol edip ona göre ikinci yarıda tekrar rakibin üzerine gidiyoruz. Sahda fizik-kondisyonunu ön plana çıkartan ve gol arayan bir Sivasspor vardı oyüzden de mutluyuz." açıklaması ile sözlerini tamamladı.

[B]ARAGONES MAÇ SONUNDA NELER SÖYLEDİ?[/B]

Fenerbahçe’nin İspanyolol hocası Luis Aragones, Sivasspor karşısında alınan yenilginin ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu.
İspanyol hoca, " İlk yarıda 1-0'ı bulduk. İkinci yarıda ise rakipten gelen pozisyonları önleyemedik ve golleri kalemizde gördük. 2-0’ı bulma konusunda pozisyon yakalamıştık. Alex için, %100 hazır olmadığını bildiğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Tabi ki lige iyi başlalmadık. Ama benim amacım her zaman kazanmak, bizim yapacağımız tek şey daha fazla çalışmak" diye konuştu.

-"FARKLI BİR MOTİVASYONUMUZ OLACAK"-

Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde oynacaklar Dinamo Kiev maçın için ise, "İyi bir durumda olmasak da. Evimizde Şampiyonlar Ligi maçında çok farkı bir motivasyonumuz olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

[B]Fenerbahçe’yi kendi sahasında 2-1 mağlup eden Sivassporlu futbolcular maç sonrası yaptıkları açıklamalarda çok mutlulardı.[/B]

[B]Musa Aydın[/B]

“İnanılmaz bir mutluluk yaşadık. Geçen sezon 3 büyüklerin hepsine yenilmiştik. Bunun hırsı vardı tabi ki. İlk yarı değil ama ikinci yarıda tek kale bir maç oynadık. Oyuna iyi başladık ama her zamanki gibi klasik bir Fenerbahçe golü yedik. Benim kaçırdığım golde şanssızdım arkadaşlarıma nasipmiş gol atmak. Arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. İnşallah Sivasspor hep böyle devam edecek.”

[B]Sezer [/B]

“Ben hep çalışıyorum böyle vuruşları. Bazen oluyor bazen olmuyor. Bu hafta ama içimde bir his vardı. Bu hafta hep dedim tanıdıklarıma gol atacağım diye. Bir gol attım bir asist yaptım bu tabi ki çok mutluluk verici bir şey. Ben stat boşken gelmiştim buraya iki gün önce. Arkadaşıma demiştim bu kaleye gol atacağım diye. Aynen dediğim gibi oldu.”

[B]Murat Sözgelmez[/B]

“Mutlaka her futbolcu bir gün evvel kafasında maçı oynar. Benim de içime doğru doğrusu ama tabi ki önemli olan takımın kazanmasıydı. İnşallah önümüzdeki maçlarda da gol atarım. Defansif anlamda da çok pozisyon vermedik Fenerbahçe’ye. Sadece duran toplardan verdik birkaç tane. Sonuç olarak maçı kazanmasını bildik. Mutluyuz.”

yerliturkuaz 26.09.2008 22:17

--->: Maçın Ardından

[B]Bu kadro ile yapılan büyük başarıdır....

Anadolu'nun yükselen yıldızı geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor...

Geçen sezon bir çok ilki başarmıştık bu sezonda kaldığımız yerde devam ediyoruz...

Sıra yenemediğimiz Galatasaray 'da onuda yeneceğiz...

[COLOR="Red"][U]BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN![/B][/U][/COLOR]

zaralı19 26.09.2008 22:30

-->: Maçın Ardından

[B]Bu kadro ile bütün kendini büyük sananları hem 4 Eyüle gömeceğiz hemde hendi evlerinde bekleyin yeniden ANADOLUNUN KRALI GELİYOR[/B]

ademgoze 26.09.2008 22:31

güzel maç oldu helal olsun bülent hocaya kontrollü oynattı fenere güle güle digerlerinide yenicaz innşallah

DENİZEVİ 26.09.2008 22:55

[CENTER][IMG]http://i36.tinypic.com/2yopqb4.gif[/IMG][/CENTER]

karyola 26.09.2008 23:01

ARAGONES BIRAK DEDE HOCALIĞI SANA AĞIR GELİR BU İŞLER.BAK ASKER BÜLENT NASIL DERS VERDİ BİRAZ Bİ ŞEYLER ÖĞRENSEYDİN.:D:D

ofozturk 26.09.2008 23:06

helal olsun hocam. sana fener maçını bülent hep kaybeder diye şike söylentileri yapan gs, bjk, ts ve diğer takım taraftarlarına kapak olsun cesur ve göze hoş gelen futbolun. seni seviyoruz hocam. bayramımıza bayram kattıgınız için binlerce teşekkürler.

UTKUM_58 26.09.2008 23:09

helal olsun sivasima 2-1 alir demistim skor tahminde yanilmadim cok sukur..

crburak58 26.09.2008 23:19

fener farktan kurtuldu diğer takımlarda 4 eylül cehennemine çıkmaktan çekinecekler EN BÜYÜK SİVASSPOR!

serdar-58 26.09.2008 23:20

aslan sınız siz helal yiğidom bu sene inşallah daha iyi olacak

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.09.2008 23:33

[COLOR="Blue"][B]ilk yarı istediğimiz futbolu pek sergileyemedik ama ikinci yarı her şey farklı oldu adeta fenerbahçeyi kendi kalesi önüne hapsettik çok pozisyona girdik bazıları olmadı ama murat ve sezer işi bitirdi fenerin ben bir pozisyonunu gördüm go harici direkten dönen topuydu kazandık mutluyuz fener gibi bir markayı devirdiğimize galibiyet bütün yiğidolara armağan olsun[/B][/COLOR]

abircan 26.09.2008 23:34

süper maçtı zaman zaman yıkıldık, mua saç baş yoldurttu ama galip gelmesini bildi inanılmaz mutluyum tahminim 2-2 idi ilk defa sivasıma klasik tahminim 2-1 i veremedim beni yanılttı, iyikide yanılttı SİVASSPORUM :)

furky.b 26.09.2008 23:59

Geliyorrr geliyorrr yigidolarr geliyorrrrrrrrrrrrr...!!!

Dark Force 27.09.2008 00:04

[B]Sezer muhteşem oyuncu bundan sonra ilk 11 de göreceğiz İnşallah...Takıma bu sezon daha çok şeyler katıcak.......[/B]

Harput0658 27.09.2008 00:12

Arkadaşlar Bizim takım artık oturmuş herkesin kendine güveni var. Hepsinde inanç gözlerinde kıvılcım var zerre kadar korku yok. İnşallah hep böyle devam eder. Ama defansta sanki biraz hata yaptık gibi.

[B]Bayram öncesi büyük mutluluk yaşattıkları için Çok teşekkür ederim.[/B]

DENİZEVİ 27.09.2008 00:14

[CENTER][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG]
[IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG]
[/CENTER]

cücü baba 27.09.2008 00:27

[B][I]ilk önce her kesin bu Mübarek gecesini kutlarım maça gelince gerçekten hakettik ilk oldu ama mükemmel oldu zaten rıdvan dilmen geçen haftaki yorumunda bu fenerin üzerindeki formayı çıkar küme düşmemeye oynar demişti bu mübarek günlerde maçı izlemeye gelen yiğidolarada teşekkürler herkesten ALLAH RAZI OLSUN...[/I][/B]

adres58 27.09.2008 00:33

[B]Hep söyledim. Bu söylemleriminde arkasındayım. Yiğidom bu sene geçen seneki kadrodan dahada güçlü diye ama İki Braga maçından sonra herkes afedersiniz salya sümük tabiri caizse bize küme düşmemeye oynarsınız dedi. Erken formun cezası maalesef küme düşmektir. Bülent hocamız bu tuzağa düşmedi ve takımız o iki maçtan mağlup olarak ayrıldı. Hem ilk maçta o kadarda kötü değildik. İki şanssız pozisyon 2 gol. Ama önceden de dediğim gib o braga takımı Avrupada ilk 8 e girecek aha buraya yazıyorum. Neyse konu dışına çıktık biraz ama maçın özeti kısaca şuydu.. Amatör ruhla profosyonel bir başarıyı devam ettiriyoruz. Bu takımın özellikle Fenerbahçe maçı tamamda Trabzon maçını iple çekiyorum. Çok yükseklerden muhabbete girdiler TS'liler. Hadi yiğidom o işide bitireceksin yolun açık olsun.. Ama şimdi Ankaraya hazırlık. Cuma maçıda iyi oldu ekstradan 1 gün istirahat kazandık.[/B]

TS58 27.09.2008 00:44

ŞAMPİYON SİVASSPOR
EN BÜYÜK SİVASSPOR.

badboysefaa 27.09.2008 01:54

beni yanılttıgınız için teşekkürler bülent hoca benim maçtan önce korkum geçen seneki maç sattılar v.s laflarının çıkabilecegiydi nedenmi çünki maçtan önce fenerbahçenin hem puana hemde morale ihtiyacı vardı bizi yenerek ilk deplasman galibiyetini alcaktı bu yüzden korkuyordum fener yenecek diye ama Allahıma çok şükürki korktugum başıma gelmedi tüm futbolcularımıza sonsuz teşekkür ederim bu mubarek günde desteklemeye gelenlerede teşekkürler çekirdekçiler hariçç

Yildizelili58 27.09.2008 01:59

ÖYLE MUTLUYUM KI SIVASIM BAMBASKA HELAL OLSUN SANA HERSEY FEDA!!!

KeruLLu_17 27.09.2008 02:05

[B]Bu Daha Birsey Değil Yenilgisiz Yolumuza Devam Ediyoruz...[/B]

sewaz58 27.09.2008 02:06

Helal olsun Hocam .. Öyle Dedeler gibi izlemedin maçı müdahale ettin söke söke aldık .. Allahın izniyle başarılarımız baki olacak...

XXCakir58 27.09.2008 03:15

Sonsuza tek sizin arkanizdayiz, tsk ederim bize mutluluk verdiniz.
Paylasim icin sagol.

by_hunter 27.09.2008 03:16

walla bu kadro artık mutevazı degıl heresın takımında gormnek ısteyecegi oyuncularla dolu

erol_58 27.09.2008 04:36

başkanımıza yönetime hocamıza takımımıza sonsuz teşekkürler bu sevinci bize yaşattığınız için sivas maçı satar diyenlere sivaslı olupta 3 büyütülmüşleri destekleyenlere kapak olsun artık sivas bu liğe damgasını vurmuştur yendiğimiz hiç bir maçın tesadüf olmadığını göstermiştir artık sivassporumuzun büyüklüğü ve kalitesi tartılışamaz

uhud85 27.09.2008 04:53

Bize çifte bayram yaşatan yürekli futbolcularımıza,zekasıyla ve oyunu okumasıyla bülent hocama ve bizi bugünlere getiren genç saygıdeğer başkanımıza 7 milyon sivasspor camiası adına herkesin huzurnda TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

izmirliyiğido35 27.09.2008 07:56

sivas halkı seninle guru duyuyor her zaman arkandayız

mysuskunx 27.09.2008 08:35

Hepiniz karalsınız mübarek günde bu feneri yendiniz ya allah razı olsun...

B.Demirci 27.09.2008 09:19

Gönülden Teşekkürler Yiğidom..

Tebrik ediyorum hepinizi ve tüm yiğidoların gözü aydın. Demekki kendini büyük sananları sahamızda yener isek bu sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Bülent hocam teşekkürler. Ancak bir istirhamım var lütfen basına demeç verirken biz şampiyon olmayacağız deme. İlla birşey söyleyeceksen nasip de birşeyler söyle ama biz şampiyon olmak istemiyoruz deme lütfen. Saygılarımla hepinizin bayramını kutluyorum. Sakatsız ve cezasız bir sezon diliyorum.

sivaslitaner58 27.09.2008 09:39

dun cok guzel macti bravo cocuklar

ofozturk 27.09.2008 09:53

[QUOTE=DENİZEVİ;419191][CENTER][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG]
[IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG][IMG]http://i33.tinypic.com/2w3b33s.gif[/IMG]
[/CENTER][/QUOTE]

kardeşim ne şeker bayramı ya. ramazan bayramımızın adı ne zamandan beri şeker bayramı oldu. yapmayın Allah aşkına inançsızların kendilerine göre uyarlamalarına alet olmayın. yok inanmayan biriyseniz bayramla ne alakanız var. bayram müminlerindir.

cihanciftci 27.09.2008 10:24

herşey rayına oturmaya başladı
şampiyon sivasspor

ozer10 27.09.2008 10:38

hesaplarımızı fener maçı ile kapatmaya başladık hesaplarımızı tamamiyle ve fazlasıyla ödemeye devam edeceğiz
şimdi diğer hesapları halledelim

hgaellisekiz 27.09.2008 10:45

bu kadro diyip küçümsemeyelim arkadaslar...
tamam geçen sezon kısır kadromuz vardı.. şimdi bu sezon kırk bir kere masallah, dağlara bayırla nazarlar bizden öte... herhangi bir terslik yaşanmazsa... sağlam kadro var... bunla birlikte yok fenerin fesi, bilmem nesi , şu su busu diyenlere sus payı içinde bu galibiyet iyi oldu.. Hem Sayın Başkanımızın, hem Askerimizin , hemde topçuların üzerindeki stres ve baskıyı atmalarına sebep oldu... Darısı geçen sene korkak oynayıp puan çıkaramadığımız, dahası beşiktaş dısında yenemediğimiz diğer büyük abilerin maçlarına... yeterki korkmadan, ürkmeden emin adımlarla gidelim...

güçlenen yanı dolan bir mehmet yıldız ve sivas ileri uç elmanlarının artık ne yapacağı ortada... en kötü maçta 2 .)) gol...

helal olsun...

ozer10 27.09.2008 11:06

askerin hali başka oluyo
dede nin askerlik olarak tabii çok uzak birisi türk askeri dünyanın en şanlı askeridir kim olursa olsun türk askeri ile karşılaştırılamaz

yigidomustafa58 27.09.2008 11:50

[B]hocam bu takımda büyük emeğiniz var tebrikler...[/B]

EyüphanAydın 27.09.2008 12:30

[B]Çok üzüldüm :) öyle bir üzüldümki seviçten gülmekten bayılacağım.Avrupada İspanyayı Şampiyon yapan ' DEDE ' şimdi koltuğunun hesabını yapıyor.Acaba tahtı sallanır gibimi oldu.

Geldiği gibi gitmek dileğiyle.[/B]

hgaellisekiz 27.09.2008 12:33

Fenerbahçeyi en iyi Rıdvan Hoca anlatır... İşte özet...

"Ne acıdır ki Fenerbahçe ikinci yarıda ezildi. Bir takım kazanır, kaybeder. Ancak ezilerek böyle yenilgi almadı uzun yıllardır Fenerbahçe."

yusuf_yusuf 27.09.2008 12:52

helal olsun derım ya nedım sivaspor sivasspor baska buyuk yuok fenerde bıtı işte buse şampıyon kesın sivasspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14.