Maçın Ardından
Böyle bir gecede Sivas halkına layık olabildiğimiz için çok mutluyuz. Mütevazi bi kadromuz var, yine de futbol adına bütün güzelikleri sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bütün futbolcularımı alınlarından tek tek öperek kutluyorum." diye konuştu.
Bülent Uygun, "Öncelikle herkesin Kadir gecesi ve Ramazan bayramını ktuluyorum .Bizim açımızıdan çok önemliydi. Futbol, Sivas için en önemli sosyal aktivite, Sivasspor olarak bizde o insanları mutlu etmeye çalışıyoruz. Böyle bir gecede Sivas halkına layık olabildiğimiz için çok mutluyuz. Mütevazi bi kadromuz var, yine de futbol adına bütün güzelikleri sahaya yansıtmaya çalışıoruz. Bütün futbolcularımı alınlarından tek tek öperek kutluyorum." diye konuştu.
-"DÜNYA'DA BİR İLKİ YAPIYORUZ"-
Genç teknik adam, " Rakibimiz çok iyi analiz ediyoruz. Maçın devre arasında, dünyada bir ilki yaparak analiz ekibimizle rakibin eksik yönlerini tek tek kontrol edip ona göre ikinci yarıda tekrar rakibin üzerine gidiyoruz. Sahda fizik-kondisyonunu ön plana çıkartan ve gol arayan bir Sivasspor vardı oyüzden de mutluyuz." açıklaması ile sözlerini tamamladı.
ARAGONES MAÇ SONUNDA NELER SÖYLEDİ?
Fenerbahçe’nin İspanyolol hocası Luis Aragones, Sivasspor karşısında alınan yenilginin ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu.
İspanyol hoca, " İlk yarıda 1-0'ı bulduk. İkinci yarıda ise rakipten gelen pozisyonları önleyemedik ve golleri kalemizde gördük. 2-0’ı bulma konusunda pozisyon yakalamıştık. Alex için, %100 hazır olmadığını bildiğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Tabi ki lige iyi başlalmadık. Ama benim amacım her zaman kazanmak, bizim yapacağımız tek şey daha fazla çalışmak" diye konuştu.
-"FARKLI BİR MOTİVASYONUMUZ OLACAK"-
Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde oynacaklar Dinamo Kiev maçın için ise, "İyi bir durumda olmasak da. Evimizde Şampiyonlar Ligi maçında çok farkı bir motivasyonumuz olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’yi kendi sahasında 2-1 mağlup eden Sivassporlu futbolcular maç sonrası yaptıkları açıklamalarda çok mutlulardı.
Musa Aydın
“İnanılmaz bir mutluluk yaşadık. Geçen sezon 3 büyüklerin hepsine yenilmiştik. Bunun hırsı vardı tabi ki. İlk yarı değil ama ikinci yarıda tek kale bir maç oynadık. Oyuna iyi başladık ama her zamanki gibi klasik bir Fenerbahçe golü yedik. Benim kaçırdığım golde şanssızdım arkadaşlarıma nasipmiş gol atmak. Arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. İnşallah Sivasspor hep böyle devam edecek.”
Sezer
“Ben hep çalışıyorum böyle vuruşları. Bazen oluyor bazen olmuyor. Bu hafta ama içimde bir his vardı. Bu hafta hep dedim tanıdıklarıma gol atacağım diye. Bir gol attım bir asist yaptım bu tabi ki çok mutluluk verici bir şey. Ben stat boşken gelmiştim buraya iki gün önce. Arkadaşıma demiştim bu kaleye gol atacağım diye. Aynen dediğim gibi oldu.”
Murat Sözgelmez
“Mutlaka her futbolcu bir gün evvel kafasında maçı oynar. Benim de içime doğru doğrusu ama tabi ki önemli olan takımın kazanmasıydı. İnşallah önümüzdeki maçlarda da gol atarım. Defansif anlamda da çok pozisyon vermedik Fenerbahçe’ye. Sadece duran toplardan verdik birkaç tane. Sonuç olarak maçı kazanmasını bildik. Mutluyuz.”
|