SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kolayı Secmeyip Zorun Peşinden Gidenler.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23417)

merkez_emre 29.01.2009 20:49

Kolayı Secmeyip Zorun Peşinden Gidenler....

[IMG]http://www.kayserispor.org/image.axd?picture=2008%2f12%2fatalan13%5b1%5d.jpg[/IMG]

Doğduğun, büyüdüğün, yaşadığın toprakların takımını tutmak. Doğrusu ve zor olan da bu değil mi zaten? Nereye gitsen, hangi şehrin kahvesinde soluklansan; Fenerli, Cimbomlu, Kartal çıkıyor karşına. Fotoğrafta yürüyenler Atalanta taraftarı. Yaşadıkları Bergamo’ya çok da uzak olmayan Milano’nun iki büyüğüne Milan ve Inter’e de sevdalanabilirlerdi. Şampiyon olamayacaklarını biliyorlar, 2. ligdeki şampiyonluğu saymazsan kupa görmemişler. Serie A şampiyonlukları yok tarihlerinde. Onlar Atalanta’nın peşinden yürüyorlar…
Küçük-neye göre!- takımları sevmek büyük yürek istiyor her seferinde…
Kaynak: Aceto Balsamico

yerliturkuaz 29.01.2009 20:54

Cevap: Kolayı Secmeyip Zorun Peşinden Gidenler....

[B]Bizim ülkemizde takım sevdası ayrdır sadece üç büyük sevdası vardır yurtdışındaki gibi takım sevdalısı olsa idik şu ana ligimizde 18 büyük olurdu ve lig daha çekişmeli geçerdi...[/B]

velibircan 29.01.2009 21:06

[B]YAŞASIN ZORU SEÇENLER ;) .[/B]

Besyo_cu 29.01.2009 21:12

[B] Biz zorun peşinden değil bir hayalin bir ütopyanın peşinden gidiyoruz bu uğurda ya yanımızda yer alır bu gururu ölene kadar yaşar yada karşımızda olur kahrolmaya devam edersiniz...[/B]

Abdullah DuMaN 02.02.2009 12:44

[B]Birazda insanların yüzünden kimilerine göre takım tutmak sadece 3 takımdan ibaret [/B]

çağhan 04.02.2009 03:42

hiç katılmıyorum size arkadaşım.ne demek üç büyükleri tutmak kolay anadolu takımını tutmak zor.herkes memleketinin takımını tutmak zorundamı.sen şimdi zorumu yapıyorsun.ne yapıyorsun sivas için.kaç tane sivaslı deplasmana gidiyor.daha düne kadar sivas 2.ligdeyken kaçtane sivaslı vardı.büyük takım parayla pulla olunmuyor taraftarlıkla olunuyor.atalanta taraftarını örnek vermişsin o kadar uzağa gitme.izmire göztepeye git bence 4. büyüktür göztepe.neden biliyormusun hala o taraftarına amatör ligte stad bulunamadığı için.o kadar çoklarki amatör küme stadlarına sığmıyorlar.acaba sivas amatöre düşse kim gider stada.tabiiki herşey şampiyonluk kupa değildir.ama sivasspor efsane olacaksa bu taraftarının sayesinde olacaktır.taraftar faktörü çok önemlidir.en başta iyi günde kötü günde sonuna kadar gırtlağın parçalanıncaya kadar bağıracaksın ki takımını destekleyeceksinki sonra efsane olasın.bunu yapabilen anadolu takımı 1 tanedir ama neden ikincisi sivasspor olmasın..sivas futboluyla efsane olmaya aday anadolu takımı inşallah olur.ama camia olarak efsane olabilecek kapasitede görmüyorum şu an sivası ister darılın ister kızın.he atalanta taraftarına gelince onlar yıllarca takımlarının peşinden heryere gittiler küme düştüler 2.ligde milandan fazla taraftara oynadılar.anladınmı neden efsane olduklarını...

saygılar..

etzel1967 04.02.2009 07:08

biz bu konuda hala avrupayı yakalayamadık...madrit dışında realin kaç taraftarı vardır acep???

qwerclock 04.02.2009 07:39

onlar futbolun duayenlerinden kurulmuş, zamanın da görülmemiş başarılara imza atmışlar ve ister istemez yurdum insanı değer vermiştir onlara...
Ama tarihi tarih yapan kulübler değil futbolculardır, takım ruhudur arkadaşlar...
Artık bu ruhun sadece 3 büyükte olmadığı bilinmektedir, volkan patlamakta ve lavlar güneşi görmektedir, gün bugündür artık 3 büyük yoktur artık SivasSpor vardır.

abdullahyagmur 04.02.2009 11:00

bence arkadas çok güsel konuya dikkat çekmiş bugun hala sivassporun bu güzel futbolunu bu güzel takımını görüpte sivaslı olupta galatasaray tribününe giden arkadaslarımız var bence yanlış yoldalar ben sahsen beşiktaşlıydım sivasspor süper lige çıkana kadar şimdi beşiktaşın kaçıncı oldugunu bile bilmiyorum:rolleyes:

merkez_emre 04.02.2009 12:29

[QUOTE=çağhan;472471]hiç katılmıyorum size arkadaşım.ne demek üç büyükleri tutmak kolay anadolu takımını tutmak zor.herkes memleketinin takımını tutmak zorundamı.sen şimdi zorumu yapıyorsun.ne yapıyorsun sivas için.kaç tane sivaslı deplasmana gidiyor.daha düne kadar sivas 2.ligdeyken kaçtane sivaslı vardı.büyük takım parayla pulla olunmuyor taraftarlıkla olunuyor.atalanta taraftarını örnek vermişsin o kadar uzağa gitme.izmire göztepeye git bence 4. büyüktür göztepe.neden biliyormusun hala o taraftarına amatör ligte stad bulunamadığı için.o kadar çoklarki amatör küme stadlarına sığmıyorlar.acaba sivas amatöre düşse kim gider stada.tabiiki herşey şampiyonluk kupa değildir.ama sivasspor efsane olacaksa bu taraftarının sayesinde olacaktır.taraftar faktörü çok önemlidir.en başta iyi günde kötü günde sonuna kadar gırtlağın parçalanıncaya kadar bağıracaksın ki takımını destekleyeceksinki sonra efsane olasın.bunu yapabilen anadolu takımı 1 tanedir ama neden ikincisi sivasspor olmasın..sivas futboluyla efsane olmaya aday anadolu takımı inşallah olur.ama camia olarak efsane olabilecek kapasitede görmüyorum şu an sivası ister darılın ister kızın.he atalanta taraftarına gelince onlar yıllarca takımlarının peşinden heryere gittiler küme düştüler 2.ligde milandan fazla taraftara oynadılar.anladınmı neden efsane olduklarını...

saygılar..[/QUOTE]

galıba benım dedıklerımı tam anlayamamıssın...benım demedık ıstedıgım sen eger gıder fb gs bjk yı tutarsan 2 3 senede bır sampıyon olursun yıne aynı sekılde tr kupasını alırsın sonra avrupa takımlarını stadında ızlersın belkı uefa kupasını bıle alırsın...ama gıder memleketının takımını tutarsan bunun yapılması cok ama cok zordur...vede bunu sadece trabzonspor yapmısdır...

kolay olan 3 kucuk takımı tutmak zor olansa memleket takımını tutup bu basarıların gelmesını 20 30 senede bir beklemekdır...

elbette ki her ,insan istediği takımı tutabılır kımseye karısmamız olamaz...ama senın takımın sampıyonluga oynarken gıdıp 3 kucuk takım tarafına gırersen yetmez kendı ınsanına ordan kar topu yağdırısan vede cıkar sıvas a memleketıne kufur edersen ben o adamın sıvaslılıgından suphe duyarım arkadas...

deplasmana gelınce de benım ve arkadaslarımın deplasmanlarda cektıklerını anlatsam duygu sömürüsü sanarsın...

çağhan 04.02.2009 14:48

arkadaşım ben beşiktaşı sevmeye başladığım zaman sivas yoktu.şimdi sivas süper ligde başarıdan başarıya koşuyo diye takımımı değiştiremem kimse kusura bakmasın.biz zaten taraftar olarak efsaneyiz.bunu bütün dünya biliyor.tamam ben sivaslı değilim ama istiyorumki sivasspor taraftarı maçlarda öle bir takımını desteklesinki bütün anadolu hatta trabzonspor taraftarı bile imrensin size.benim yaptığım bir özeleştiri idi.bu iş doğuştan sivassporlularla olur.beşiktaşı feneri gs yi tutupta sonradan sivassporlularla bu iş olmaz.bilmem anlatabildinmi.eğer harbiden doğduğundan beri sivassporu destekliyorsan ve senin gibi en az 100.000 kişi varsa bu 100.000 kişiden en az 10.000 kişi maçlara gelip gırtlağından kan gelene kadar bağırıyorsa iyi günde kötü günde takımının yanındaysan işte o zaman efsane olmaya adaysındır.ama ben bunu sivasta hiç göremedim.ben her sene sivasın sivasta en az 1 maçına giderim.ama taraftarlık bazında 10 üzerinden 2 veririm sivas taraftarına.sende bir gün gel benim misafirim ol seni beşiktaş maçına götüreyim.o zaman anlarsın ne demek istediğimi.

Yiğiter 04.02.2009 15:02

İStanbul takımlarını tutanlar biraz da bizim takımları tutsa,o dediğin efsane olayı gerçek olur..
Ama gel gör ki insanlar memleketin,en büyük sevdanın değil başarının peşinde koşuyor..Sen o takımı tuttuğunda Sivasspor diye bir takım vardı büyük ihtimalle..En azından 1967'den beri varız..:rolleyes:

çağhan 04.02.2009 15:11

sen o zamandan beri tutuyormusun sivassporu dürüst ol ama...

Yiğiter 04.02.2009 15:36

Evet dürüstüm..

Biz başarıya değil,Sivas'a Sivasspor'a sevdalıyız!!:rolleyes:;)

çağhan 04.02.2009 16:38

o zaman birazda holigan olun.biraz holigan olunki o stad deplasmana gelen takımlar içi cehennem olsun.taraftar olun seyirci olmayın.sivaslı olupta istanbul takımlarını tutanlardan medet ummayın.kendiniz bi şeyler yapın.ne demek efendim istanbul takımlarını tutan sivaslılar sivassporu desteklesin.ne münasebet.herkes istediği takımı destekler.afyonlu olur sivası destekler istanbullu olur sivası destekler sivaslı olur bjk yi gs yi fb yi destekler.sizler sadece taraftarlığınızı yapın.istanbul düşmanı olursanız istanbul anadoludan şampiyon çıkmasını tabii istemez.hala okuyorum forumda sivaslı olupta istanbul takımlarını destekleyenlerin sivaslılığından şüphe ediyormuş bazı arkadaşlar.kimsenin sivaslılığını tuttuğu takımla yargılıyamazsınız.ben aradığım huzuru istanbul takımında bulmuşumdur sen sivasta bulmuşsundur.ben sivasta doğdum sivasta büyüdüm beşiktaş yozgata trabzona rizeye geldiği zaman beşiktaşın maçlarına gittim.çünkü o zaman bu forumda atıp tutanların hiçbiri sivasın maçlarına gitmiyodu.sivaspor 500 bilemedin 1000 kişiye oynuyordu.ben sivassporun daha iyi yerlere gelmesini istiyorum bunun için çabalıyorum çünkü ukalalık olarak görmeyin ama sizden daha iyi taraftarım.gördüklerimi yaşadıklarımı paylaşıyorum.her maçta stadı doldurun meşaleler yakın avazınız çıktığı kadar sivası destekleyin yenilsede yensede yanında olun bak.işte o zaman taraftar olunur.sivasın gerçek taraftarı sadece sivaslı olanlar değildir.bunuda unutmayın.siz sadece sivaslı sivassporluları taraftar olarak görürseniz hiç bir şeyi aşamazsınız.gerekirse tokatlı olur erzincanlı olur erzurumlu olur sivasın maçına gelir sivası destekler.işte büyük takım böyle olunur.sivasspor beşiktaş gibi gençlerbirliği gibi gs gibi fb gibi ankaragücü gibi denizli gibi konya gibi vs.vs gibi halkın takımıdır.nereli olursa olsun sivasporlu olabilir.

yeniceri_can 05.02.2009 12:03

[QUOTE=merkez_emre;472725]galıba benım dedıklerımı tam anlayamamıssın...benım demedık ıstedıgım sen eger gıder fb gs bjk yı tutarsan 2 3 senede bır sampıyon olursun yıne aynı sekılde tr kupasını alırsın sonra avrupa takımlarını stadında ızlersın belkı uefa kupasını bıle alırsın...ama gıder memleketının takımını tutarsan bunun yapılması cok ama cok zordur...vede bunu sadece trabzonspor yapmısdır...

kolay olan 3 kucuk takımı tutmak zor olansa memleket takımını tutup bu basarıların gelmesını 20 30 senede bir beklemekdır...

elbette ki her ,insan istediği takımı tutabılır kımseye karısmamız olamaz...ama senın takımın sampıyonluga oynarken gıdıp 3 kucuk takım tarafına gırersen yetmez kendı ınsanına ordan kar topu yağdırısan vede cıkar sıvas a memleketıne kufur edersen ben o adamın sıvaslılıgından suphe duyarım arkadas...

deplasmana gelınce de benım ve arkadaslarımın deplasmanlarda cektıklerını anlatsam duygu sömürüsü sanarsın...[/QUOTE]
.

[B]50 sene beklemeyede razıyız.
yeterki o günü görelim.[/B]

yeniceri_can 05.02.2009 12:04

[QUOTE=çağhan;472849]arkadaşım ben beşiktaşı sevmeye başladığım zaman sivas yoktu.şimdi sivas süper ligde başarıdan başarıya koşuyo diye takımımı değiştiremem kimse kusura bakmasın.biz zaten taraftar olarak efsaneyiz.bunu bütün dünya biliyor.tamam ben sivaslı değilim ama istiyorumki sivasspor taraftarı maçlarda öle bir takımını desteklesinki bütün anadolu hatta trabzonspor taraftarı bile imrensin size.benim yaptığım bir özeleştiri idi.bu iş doğuştan sivassporlularla olur.beşiktaşı feneri gs yi tutupta sonradan sivassporlularla bu iş olmaz.bilmem anlatabildinmi.eğer harbiden doğduğundan beri sivassporu destekliyorsan ve senin gibi en az 100.000 kişi varsa bu 100.000 kişiden en az 10.000 kişi maçlara gelip gırtlağından kan gelene kadar bağırıyorsa iyi günde kötü günde takımının yanındaysan işte o zaman efsane olmaya adaysındır.ama ben bunu sivasta hiç göremedim.ben her sene sivasın sivasta en az 1 maçına giderim.ama taraftarlık bazında 10 üzerinden 2 veririm sivas taraftarına.sende bir gün gel benim misafirim ol seni beşiktaş maçına götüreyim.o zaman anlarsın ne demek istediğimi.[/QUOTE]

[B]zaten değiştirme takımını kimseden en ufak bi beklentimiz yok.biz bize yeteriz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01.