Alıntı:
çağhan Nickli Üyeden Alıntı
hiç katılmıyorum size arkadaşım.ne demek üç büyükleri tutmak kolay anadolu takımını tutmak zor.herkes memleketinin takımını tutmak zorundamı.sen şimdi zorumu yapıyorsun.ne yapıyorsun sivas için.kaç tane sivaslı deplasmana gidiyor.daha düne kadar sivas 2.ligdeyken kaçtane sivaslı vardı.büyük takım parayla pulla olunmuyor taraftarlıkla olunuyor.atalanta taraftarını örnek vermişsin o kadar uzağa gitme.izmire göztepeye git bence 4. büyüktür göztepe.neden biliyormusun hala o taraftarına amatör ligte stad bulunamadığı için.o kadar çoklarki amatör küme stadlarına sığmıyorlar.acaba sivas amatöre düşse kim gider stada.tabiiki herşey şampiyonluk kupa değildir.ama sivasspor efsane olacaksa bu taraftarının sayesinde olacaktır.taraftar faktörü çok önemlidir.en başta iyi günde kötü günde sonuna kadar gırtlağın parçalanıncaya kadar bağıracaksın ki takımını destekleyeceksinki sonra efsane olasın.bunu yapabilen anadolu takımı 1 tanedir ama neden ikincisi sivasspor olmasın..sivas futboluyla efsane olmaya aday anadolu takımı inşallah olur.ama camia olarak efsane olabilecek kapasitede görmüyorum şu an sivası ister darılın ister kızın.he atalanta taraftarına gelince onlar yıllarca takımlarının peşinden heryere gittiler küme düştüler 2.ligde milandan fazla taraftara oynadılar.anladınmı neden efsane olduklarını...
saygılar..
|
galıba benım dedıklerımı tam anlayamamıssın...benım demedık ıstedıgım sen eger gıder fb gs bjk yı tutarsan 2 3 senede bır sampıyon olursun yıne aynı sekılde tr kupasını alırsın sonra avrupa takımlarını stadında ızlersın belkı uefa kupasını bıle alırsın...ama gıder memleketının takımını tutarsan bunun yapılması cok ama cok zordur...vede bunu sadece trabzonspor yapmısdır...
kolay olan 3 kucuk takımı tutmak zor olansa memleket takımını tutup bu basarıların gelmesını 20 30 senede bir beklemekdır...
elbette ki her ,insan istediği takımı tutabılır kımseye karısmamız olamaz...ama senın takımın sampıyonluga oynarken gıdıp 3 kucuk takım tarafına gırersen yetmez kendı ınsanına ordan kar topu yağdırısan vede cıkar sıvas a memleketıne kufur edersen ben o adamın sıvaslılıgından suphe duyarım arkadas...
deplasmana gelınce de benım ve arkadaslarımın deplasmanlarda cektıklerını anlatsam duygu sömürüsü sanarsın...