![]() |
Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
[B]Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.
Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir. Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.[/B] |
Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
Çok iyi bir konuya değinmişsin dün bende bundan şikayetci birisiydim gs nin her atağında gol olucakmış gibi anlatıyor bizim kaleye 5 metre varken şutumuz oluyor adam normal maç anlatırmış gibi anlatıyor.
|
[QUOTE=Rallim58;686447][B]Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.
Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir. Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.[/B][/QUOTE] aynen katılıyorum dünkü maçta 2. spiker taraflı yorumlarıyla sinir etti beni bunların olmaması gerekiyor |
Spikerlerin yanli anlatimlari kismina katiliyorum, bu zaten bilenen sey.
Riza Calimbay yerine Mesut Bakkal yazmalarini abartmamak lazim. Anadolu takimlari ile fazla ilgilenmedikleri icin sistemde güncelleme yapmamislardir. Resmi sitemiz de benzer hatayi yapiyor. Kamil yerine Kamila yazip Polanya sitelerine alay konusu oluyor. |
Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.
Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak. Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum. |
Bu her maçta aynı.O spikerlerin de tuttukları bir İSt. takımı var ve bunu ne yazık ki maç sunumlarında yansıtıyorlar.Şahsen kuruş vermiyorum bu kanala!
|
bu spikerlerin hepsi yanlı adam ceza sahasına girmemiş vasat bir atakta
söyle girdi böyle verdi sahşahlandırıyorlar bütün pozisyonları gol gibi anlatıyorlar kimseninde sesi çıkmıyor mesleklerine saygı duymuyorlarutanmaz adamlar kerem öncel bunların başı(TRT) |
resmen nefret ettim acaba sivasta ses getiren bir kampanya yapsak dekoderleri dijitürk'e iade etsek protesto anlamında ne ses getirir ama [B]BİZDE VARIZ KARDEŞİM BU LİGDE YA BİZDE VARIZ [/B] YABANCI TAKIM DEĞİL RESMEN TÜRK TAKIMIYIZ BİZ BE :mad::mad::mad:
|
söylediklerine katılmamak mümkün değil adamlar istanbul takımları ile anadolu takımları arasındaki maçlarda istanbul takımlarının pozisyonlarında gol olsun diye yırtınacak gibi oluyolar nerdeyse...kaçan pozisyonlarnda ise bi ah vah cekmedikleri kalıyo..
|
Biraz profesyonel lik dersi verilmeli bu spikerlere böyle bariz taraf tutarak maç sundukları zaman izleyen insan ister istemez sinirleniyor.
|
[B][COLOR="Green"]Dün çıldırttı zaten.Atağa çıkıyoruz hala kazımdan bahsediyor.Günahkar oluyoruz onların yüzünden[/COLOR][/B]
|
[B]Başlığı açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum ve görüşünü destekliyorum. Yorumcu eleman " Kazım 'ın orta sahaya gelmesi lazım " diyor..Bu ne demektir Allah aşkına...Gs taraftarı ülke çapında daha fazla olabilir ama sen orada oturup çatır çatır parasını sayıp kanalından maçını izleyen Sivasspor taraftarına saygısızlık eder gibi tarafını belli ederek bir Gs yorumcusu gibi değerlendirmede bulunamazsın kardeşim.. Bu konuya duyarsız kalan ve seni o koltukta oturtmaya devam eden ligtv ye ve ligtv yönetimine de yazıklar olsun .. Hoş 2009-2010 sezonunun ilk maçı olan 4Eylüldeki Sivas-Trabzon maçında stadı yerinden oynatan taraftarın sesini kısarak tv başındakilerin stadı sus pus olarak algılamasını sağlayan ve golü atan Kamanan'ın sevincini yarım yamalak gösteren ligtv den ne bekleyebilrsin ki istanbul ve trabzon aşıkları sizi...[/B]
|
dogru bi konu açilmiş hep bizemi yapiyorlar bunu sizne yaparsaniz yapin biz bugligde kalip üstlerioynuyacaz
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;686465]Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.
Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak. Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum.[/QUOTE] Yazının büyük bi çogunluguna katılıyorum. Bende Trabzonspor'dan nefret ediyorum. ama keşke Jaja gibi bi beceriksiz de bizim takımda olsa :) |
Ayrıca yayıncı kuruluşa en iyi tepki decoder'leri iade etmektir. Onu yapmıyorsanız hiçbir şikayet çözüm yolunda olumlu bir adım olmayacaktır.
|
hepsi yalaka hiçbirinin ciğeri beş para etmez,yani konuşmaya bile değmez
|
[I][B]gs in kaçan pozisyonlarından sonra nerdeyse ağlayacaktı şer...siz. Ama kaldı ki bunu devlet tv si yaptıktan sonra özel tv ye çok görmüyorum bile. Ülkemizde 10 milyon Sivas'lı olduğundan bahseder övünür dururuz ama bu nüfus çokluğumuz hep rakamlarda kaldıkça, ağırlığımızı, varlığımızı hissettirmediğimiz sürece bu durumları çok yaşarız malesef...[/B][/I]
|
[B]Sen gol atınca, işte falan futbolcunun golu geldi der, diğer 3 "babalarından" :D gol gelince ismi bile uzatarak ve gol ve gol ve gol.... Terbiyesiz adam, o da Türk takımı bu da Türk takımı aslında bu Anadolu takımı belki ondan zoruna gidiyordur Bizansın...! çocuğunun...[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;686484]Bu her maçta aynı.O spikerlerin de tuttukları bir İSt. takımı var ve bunu ne yazık ki maç sunumlarında yansıtıyorlar.Şahsen kuruş vermiyorum bu kanala![/QUOTE]
tam isabet bunların alayı ...sa.....tıl....mış............... ne anlarlarsa ondan |
[QUOTE=ankastre;686614][B]Sen gol atınca, işte falan futbolcunun golu geldi der, diğer 3 "babalarından" :D gol gelince ismi bile uzatarak ve gol ve gol ve gol.... Terbiyesiz adam, o da Türk takımı bu da Türk takımı aslında bu Anadolu takımı belki ondan zoruna gidiyordur Bizansın...! çocuğunun...[/B][/QUOTE]
sağ ol be gardaş hislerime tercüman olmuşsun teşk.ler |
Hele GS nin kaçırdığı bir pozisyonda hagiden çok üzüldü eminim lavuk. İşte bilmemkim golü atsaymış şimdi seyirci kutlama yapıyor olacakmış. GS nin her kaçan pozisyonunda sanki borsada aldığı lotların değeri düşmüş gibi oluyordu sibop. Biran GS panatinaykos la filanmı oynuyor dedim yaa
|
PisLiG tv.......
|
[B]Bunların hepsi İstanbul yalakası.[/B]
|
bırakın bu aşagılık kanalı her zamanki gibi taraf tutuyor bunların bizim için önemi yok inşallah takımımız biran önce düşme hattından kurtulurda bizlerde rahat bir maç izleriz yoksa maç boyunca ölüp ölüp diriliyoruz bu durumdan enkısa zamanda kurtulmasını diliyoruz
|
Aslında durum tüm medyada aynı..Ntvspor dün maçtan önce ilk 11'leri verirken,Galatasaray'ın yedeklerini dahi yazdı altyazıda ama Sivasspor hakkında en ufak bilgi yoktu.Tamam bize özel yüzde 100 futbol yapılsın,Stadyum bize odaklı sunulsun demiyoruz ama bir altyazıda ilk 11'imiz grmek hakkımız değil mi?
|
lig tv anlatımı dün çok çok bariz yanlıydı. bende sinirimden çatladım. ama asıl bu ligin 3 büyütülmüşlerden ibaret olduğunu NTVSPOR da anladım. güntekin bir saat galatasaray konuştuktan sonra bi kaç defa ısrarla birazda sivasspordan bahsedelim diyor....şöyle böyle futbol bilir denilen, bi çok insanın çok sevdiği, şahsen benim bile fenerli olmasına rağmen sempati duyduğum üstelikte rıza hocanın yakın arkadaşı rıdvan dilmen şunları söylüyor duyda inanma....
[B]'sivasspor iyi transferler yaptı o kenardaki ne adı grosviski galiba iyi bi adam gibi, yabancı bi kaleci almışlar ara transferde ramoviç mi ne ama o da hemen sakatlanmış beş maç yokmuş!!!!'[/B] sonra hemen konu tekrar dağılıp galatasaray beşiktaşa geliyor. işte rıdvan bile konu sivasspor olunca bu kadar biliyor ne denir ki!!!!!! |
Yayıncı kuruluşun yaptığı bu yanlışını Antalyaspor maçında protesto etmek gerek maçta bu yanlışı göstermek gerek burada tartışmak doğru;ama bunu uygulamaya koymak gerekli diye düşünüyorum...
|
[QUOTE=asabibaba;686510]resmen nefret ettim acaba sivasta ses getiren bir kampanya yapsak dekoderleri dijitürk'e iade etsek protesto anlamında ne ses getirir ama [B]BİZDE VARIZ KARDEŞİM BU LİGDE YA BİZDE VARIZ [/B] YABANCI TAKIM DEĞİL RESMEN TÜRK TAKIMIYIZ BİZ BE :mad::mad::mad:[/QUOTE]
böye bi kampanya olsun emin ol kimse gelmez. o dekoderleri istanbul eziklerini izlemek için alanlar dah fazla çünkü :mad: |
Bu konuya benzer bir konu farklı bir başlıkta incelenmişti..Herkes gibi bizimde tepkimiz sert olmuştu..Bu insanların gosterdiği saygısızlık sadece Sivasspora karşı değildir..Anadolunun tümünedir..Onlar için 3 büyütülmüşler we diğerleri wardır..Maçı yayınlamaya çalışan we bunu başaramayan kuruluş ewwela istanbul takımlarına gosterdiği sewgi we saygıyı anadoluyada gosterecek...Macını anlattığı kulubün büyüklüğünü bilecek Ondan sonra maçı yayınlayacak...Daha oncede Sivas maçını anlatan spiker Sivasa bir çok kez antep demiştir.Buradan bunların ne kadar laubali olduğunu anlarsınız.Ben bu konuda hep aynı orneği werdim wermeyede dewam edeceğim hal bbunu gosteriyor...Bursaspor şampiyon olduğu yıl dewletin trt sindeki unlu tw spor yorumcusu aynen şunu demiştir ''Ahhh!!! Fener olacaktı şampiyonda siz asıl o zaman kutlamaları gorecektiniz'' diye..Fener gole giderken erdoğan arıkan masanın adeta üzerine çıkıp maçı anlatmıştır..Bunlar Sivasa antep demiş yukarıdada belirtildiği gibi takımın hocasını Mesut hoca yazmışlardır...Ben daha neyi anlatayım..neyi soyleyeyim..Biz Bursaspor taraftarı olarak istanbul takımlarının kokunu sewmeyiz Ama biline ki bu istanbul takımlarının takımlarıda yanlı Şaibeli spor medyasıda....We ben bunları grdükçe bir kez daha bunlardan nefret ediyor we iğreniyorum...Son oalrak ufak bir orneğm daha olacak S,vasspor şaha kalktığında bülent hocanın beyanatları wardı (istanbulda laila falan)bülent sewilir weya sewilmez bilemem lakin o donem Sivasın patronuydu ve takım kafaya oynuyordu..Naaptı istanbul medyası bülenti adeta tefe koydu duman ettii..ya kardeşim daum istanbulda gece kuluplerinde bilmemnerelerde kokain cekkiyor alem yapıyor tık yok sz konusu Sivas weya anadolu takımı olunca dakikada ipini çekiyor bunlar...
|
haaaaaaa bide 3 buyutulmusler gol atinca goooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll diye bagriyo poposu yirtilincaya kadar anadolu takimlari da atinca yabanci ntakim gibi malesef top aglarmizda diyecekler nerdeyse yazik yaaaaaa
hele o stadyumda ki sunucu arikan midir nedir kilim o herife 20 dakika 3 buyutulmusleri konusuyorlar bide diyolarki obur takimlardan da bol bol konusacaz diyolar hem ikinci plandayiz 30 saniyede oluyor bitiyor hic konusmuyorlar bile yaziklar olsun kazandiginiz para haram olsun:mad: |
[B]İnadina sivasspor inadina aaaaaannnntiiiii istanbulllll
Ve yanli olan spikerinden hakemine federasyonuna lanet olsun....[/B] |
[B]Bu şekılde yaparak takımımızı psikolojık olarak kümeye yöneltıyorlar.gazeteler buna örnektir. sivas 5-1 yanıyor ufacık bır kare koyuyorlar. fener yenılıyor bütün sayfayı onlara ayırıyorlar yazık..diyarbakır ın aynısını spikerler bizede yapıyorlar[/B]
|
kardeş lig tv sitesine mail atalım şikayet edelim bu durumu....ister önemsesinler ister önemsemesinler,en azından sivassporun sahipsiz olmadığını gösterelim....
|
bunların hepsi istanbul yalakaları.onlara verilecek en güzel cevap çıkacaksın ve maçı alacaksın işte o zaman onlara en büyük acıyı veririz yoksa tepki göstermekmiş mail atmakmış onların hiç umurlarında olmaz.
|
futbol bu yüzden gelişmez zaten hep 4 büyükleri konusursan sen türk futbolunun ilerleyeceğinimi sanıyorsun.
|
[QUOTE=Rallim58;686447][B]Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.
Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir. Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.[/B][/QUOTE] çok iyi bir konuyu ele almışsın kardeşim bende maçta kafayı yedim eğer elime geçseydi spiker maç boyunca sövdüm spikereee.. |
[B]Bunların topu yalaka...[/B]
|
Futbol, günümüzde spor olmaktan çıktı, birilerinin nemalanmasına,bacasız sanayi olmasına doğru giderken, gündemin yıllardaır meşgul eden spor yazarlarını piyasaya çıkaran sözüm ona 3 büyük takımın yalakaları bunu ve buna benzer durumları her zaman yapıyorlar.biz ne yapıyoruz, sadece yorum ya da meil ile tepki veriyoruz, daha fazlası olabilir mi biraz zor ama 4 eylül stadında bu durumu eleştirici açılacak pankartlarda etkili bir protesto yapabiliriz."lig tv de maç sessiz izlenir, sesli izlenirse sinek seslerinden rahatsız olursun" gibi sözlerin yer aldığı pankartlar özellikle canlı yayının olduğu anlarda açılması maçı tv başında izleyenlerin görmesine en azından spor yazarlığı yaptığını sanan dalkavuklar ile lig tv yöneticisi olduğunu sanan subjektif şahıslar için bir ikaz bir tepki olur....
|
Bizi övün demiyoruz.
En azından belli etmeyin kansızlar. Zira rakip atak yaparken yırtmak üzere olduğunuz yeriniz belki başka bir işe yarıyordur.İdareli kullanın |
Maçın 2.yarısı Lig Tv yi aradım salatasarayın hangi takımla oynadığını sordum telde ki kız kontrol edeyim cevap verecem dedi 2 dk sonra sivasspor dedi. Olurmu ya dedim spikerlerin anlatımına bakılırsa heralde bir yahudi ermeni takımıyla oynuyor aynen ole anlatıyor dedim kız tekrar beyfendi bugün bu konuda arayan müşterimizin haddi hesabı yok demezmi gelde anla şimdi. Adamlar cinconun atağında ölüyolar bitiyolar oturdukları yerler sallınyor bizim top direkten dönüyor oralı olmadan bana seyirciyi anlatıyolar aslında buraya geldiklerinde kaldıkları oteli basıp dövecen hak ediyolar bunu :): ):
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53. |