SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İstifa Değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38563)

SivasSpor.Com 21.12.2014 14:52

İstifa Değerlendirmesi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44905&token=31705[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Brezilyalı Roberto Carlos, "Ben de böyle olsun istemezdim,kalıp Sivasspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek isterdim fakat dün akşam yönetimle yaptığımız toplantıda oturduk, konuştuk. Teknik direktör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım" dedi.

İstifasını AA muhabirine değerlendiren Carlos, İstanbul Başakşehir mağlubiyetinin ardından dün akşam kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşme sonrası istifa kararı aldığını söyledi.

Gelinen süreçte kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör değişikliğinin şart olduğunu belirten Carlos, "Ben de böyle olsun istemezdim, kalıp Sivasspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek isterdim fakat dün akşam yönetimle yaptığımız toplantıda oturduk, konuştuk. Teknik direktör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım" ifadesini kullandı.

Sivasspor'un başka bir teknik adamla devam etmesinin faydalı olabileceğini düşünen Carlos, "Yoksa kalıp bu takım için devam etmek, çalışmak isterdim ama o konuşmanın sonrasında ortak şekilde böyle bir karar alındı" dedi.

[B]Carlos teklifleri değerlendirecek[/B]

Türkiye'den bazı teklifler aldığını ancak takım ismi açıklamasının doğru olmayacağını dile getiren Carlos, "Öncelikle Brezilya'ya gidip ailemin yanında biraz dinleneceğim. Bunun sonrasında bazı teklifler ve düşünceler var. Bunları değerlendirip tabii ki futbol hayatının içerisinde devam edeceğim. Teklifler Türkiye'den. Tekliflerin ötesinde daha önemli olan bir şey var; Sivasspor'un, Sivas şehrinin ve taraftarımızın bana gösterdiği sevgi, vermiş oldukları bu imkan..." diye konuştu.

[B]İstifa kararının ardından çok sayıda taraftarın sosyal medyadan "Sivasspor'da kalması" yönünde mesaj paylaştığını belirten Carlos, şunları söyledi[/B]:

"Taraftarlardan bırakıp gitmememi isteyenler var, beni çok sevdiğini söyleyenler var. Onlar da biliyorlar ki ben, bu takım için yapabileceğimin en iyisini yaptım. Bunu da bildikleri için sağ olsunlar bana böyle bir sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Tabii kalmamı istiyorlar ama karar verildi artık. Sivasspor'a başarılar ve iyi şanslar diliyorum. Umarım Sivasspor'u her zaman hep beraber çok iyi yerlerde göreceğiz."

Eşyalarını toplayarak Sivasspor Kulübü Tesisleri'nden ayrılan Roberto Carlos, kentten yarın ayrılacağını belirtti.

AA

Rallim58 21.12.2014 14:57

Cevap: İstifa Değerlendirmesi

[B]Yolun da bahtın da açık olsun...

Emeklerine teşekkürler...

Unutulmayacaksın Carlos, unutma...[/B]

kadirakin58 21.12.2014 15:00

Ben de Roberto Carlos'un teknik direktörlüğü bırakması gerektiğini düşünenlerdenim. Ancak yine de Sivas için söylediği güzel sözlerden dolayı kendisine taraftarlarca bir uğurlama yapılması harika olur.

cügo58 21.12.2014 15:01

Yolun açık olsun Roberto Carlos...
Iyiliklerine hatalarina herzaman Efendi bir kişiliğin vardi..
Herşey için teşekkürler Obrigado Roberto Carlos

legolass 21.12.2014 15:03

[B]Herşey için teşekkürler.bize 1.5 yıl boyunca güzel şeyler yaşattın herşeyden önemlisi Türkiye'de hiçbir takımın oynamadığı oyunu oynattın.göze hoş gelen futbol Türkiye'de işe yaramıyor sen bunun için çabaladın ama burası ne ispanya ne de brezilya'ya benzer. paldır küldür tekme tokat kapanarak oynayacaksın ki puan alabilesin. Bu şehri dünyaya tanıttın bir reklam oldun sempatikliğinle ayrı bir güzellik kattın.her maçtan sonra oyuncuları kötülemedin hakemleri söylemedin ama artık seninde canın taketti.gözlerin doldu bizim gibi.Artık bizden birisin. Yine herşey için teşekkürler güzel insan.[/B]

sirseri58 21.12.2014 15:11

[QUOTE=REİS 58;928986]yürüüü anca gidersin bugün sivassporun kurtuluş günüdür yerli oyuncuları azarlayan onlara bir çöp muamelesi yapan carlos hadi simdi güle güle yolunda bahtında kapalı olsun kadire korcana yaptıkların unutulmayacak[/QUOTE]

Bu yazdığın mesajı haftaya Kasımpaşa macında yaşayacağımız hezıımetten sonra sana yedırecem futbol cahılı senın gıbıler yuzunden bu takımda taraftar dıe bışıy yok.sorun karaktersız futbolculardaydı Carlos'ta dııldı...

B.DUMANLI 21.12.2014 15:13

Bu degerli sahis bu sekilde Sivas´dan ayrilmamaliydi.Sivasspor´un basina getirebilmek icin Rusya´lara kadar gidildi orada sözü alindi.Sonra be oldu Cicinho,Da Costa ve Aatif´in disindaki mütevazi kadroyla Eskisehir ve Bursa´nin kupalarda mücadelr edip ligi birakmalari bize birden lig besinciligini kazandirdi.
Ikinci sezon Cicinho ve Aatif´in kontrati uzatildiktan sonra ise cok ucuz transferlerle yola devam edildi.Carlos´un o zamanki devam karari dogru degildi,transferleri görünce derhal istifayi basmaliydi.Ama bu ona bir tecrübe olmustur.
Herseye ragmen senin sayende Sivas´in harita üzerindeki yeri ögrenilmis oldu dünya spor kamuoyu tarafindan.

Hersey icin cok tesekkürler,saglicakla kal...

savaş2 21.12.2014 15:14

***syn -CARLOS zaten elinden geleni yaptın sen,çünkü başka bir şey yapamazdın.

58YIGIDO58 21.12.2014 15:14

Emeklerin icin tesekkurler Carlos.
Sen buyuk Takim hocasisin ve daha iyi yerlere laiksin.
istedigin oyuncular alinmadi bu yuzden gidiyorsun bunuda biliyoruz ama eminim gidecegin yerde daha basarili olacaksin.

Sivasspor birgun buyuk Takim olursa o zaman mutlaka geri donmelisin.
cunku sen buyuk Takim hocasisin ve ancak Sivasspor u buyuk Takim olunca ucurabilirsin.

yolun acik olsun :)

DoomsDay58 21.12.2014 15:15

Yolu açık olsun kendisini geliştirdikçe iyi bir teknik adam olacağının sinyallerini burada verdi. Bundan sonraki hayatında başarılar.

formen720 21.12.2014 15:20

Carlos gitti yerli hoca geldi bu kadroyla ne yapacak soruyorum sizlere mevcut kadroya bakılınca görülen şuki ptt1.lig ve işi bitmişlerle dolu kadroya sahibiz görünen köy kılavuz istemez:3.kalecimiz,berk,ahmet şahbaz,musa,hakan,ahmet aras,cihan Özkara,hatta ümit kurt bunlar ptt1.lig ve bi alt lig topçuları birde kocamış ve işi bitmişler var toraman,batuhan,kadir,utaka,crısantus bunlarla ne yapılabilirki hocanın gitmesi çözüm değil yanlış yaptılar çözüm 7 tane banko oynuyacak kaliteli yerli ve yabancı transfer olmalıydı carlosla devam olmalıydı

sindy58 21.12.2014 15:46

Gerçekten çok üzüldüm futbolculugunu centilmenlik le birleştiren nadir sporcu ne diyelim yolu açık olsun inş umuyorum ki bir gün birşekilde tekrar Sivas a döner SENİ SEVİYORUM Carlos

DOGU_BEY 21.12.2014 15:51

[B]Carlos gibi bir markayı bir efsaneyi ne takım ne de yönetim fırsat olarak kullanabildi, gerçekten yazık oldu...[B][/B][/B]

34MUAMMER58 21.12.2014 16:02

[b]bu türkiye ligi farklı 1 lig,r.carlos fb de oynadığı zamanlarda ve şimdi fb ve diğer büyütülmüş takımlar hakemler tarafından kolandığı için burayı güllük gülüstanlık sandı,kafasında hayal ettiği temiz futbol oynattı,ilk geldiği sezon herkesin kesin küme düşerler dediği takımla ,forvetsiz ve kalecisiz, onca hakem katliamına rağmen uefaya soktu,malum nedenlerden gidemedik ,bu onun t.derektörlük hayatındaki ilk şok oldu ,bu şoku futbolcularda ,yönetimde bitürlü atlatamadı ,takımın eksikleri ortadayken yönetim oralı bile olmadı,nerde işe yaramaz adam var onları aldı,bu kötü gidişatta hiçmi r.carlosun suçu yok ?mutlaka var,hemde çok var,bikere kendisine çok yardımcı olan lopezi göndermeyecekti,sezona tecrübeli kaliteli bir kaleciyi,adam gibi bir forveti,adam gibi stoper ve ortasaha oyuncusunu aldırmalıydı,almıyorlarsa sezon başında ayrılmalıydı,takımın kondisyon sorununu bitürlü halledemedi,geçen sezon sivasspor öyle ısırıyor basıyorduki ,busezon bunu göremedik,oyuncu değişiklilkerini [yedekler işe yaramasa bile]çok geç yapıyordu ,rakip takımların teknik analizini ,istatistik bilgilerini alıp ona göre bir oyun şekliyle oynatmıyordu,erciyes neyse,fb yede öyle oynatıyordu,hakem hatalarınıda hesaba katarsak ,böyle kötü sonuçlara katlanmak zorunda kaldık,türkiye şartlarında hiçbir takım r.carlosa tahammül ettiğimiz kadar tahammül etmezdi,biz ettik,çünkü ortada büyük bir orantısızlık vardı,oynadığımız maçlarda tüm istatistikler bizim lehimize olsada bitürlü sonuca yansıtamıyorduk,gs maçında 8 net pozisyon bulduğumuz halde ,sahadan biz yenik ayrılıyorduk,şanssızlığımızı bu hafta ,gelecek hafta ,öbür hafta kırarız diye bekledik ,herhafta maalesef ,hakem hataları,futbolcuların ruhsuz ,beceriksiz,egoist oyunları yüzünden o şanssızlığı bitürlü kıramadık,başkaları gibi rakibi tekme tokat indirme futbolunu,10 kişiyi ortasahaya dizip çanakkale geçilmez futbolunu oynatmayıp ,sivassporu real madrid ,barcelona gibi oynatma sevdasına düşünce olmadı ,bu ,hacı muroyla mercedes gibi hız yapmak gibi bişeyoldu,maalesef ülkemizdeki tüm teknik direktörlerin ,kaderini paylaşmış oldu ,benim şahsi kanaatim,r.carlos hocalık kariyerine iyi başladı ,kendini ispat etti,daha iyisi de olabilirdi,maalesef başta kendi hataları olmak üzere,yönetimin cimriliği,hakemlerin şerefsizliği,futbolcuların odunluğu , buna izin vermedi,bundan sonraki hayatında ,teknik direktörlük hayatında üstün başarılar diliyorum ,kendisine emekleri için teşekkür ediyorum [/b]

50sekiz 21.12.2014 16:02

[QUOTE=SivasSpor.Com;928975] Bunun sonrasında bazı teklifler ve düşünceler var. Bunları değerlendirip tabii ki futbol hayatının içerisinde devam edeceğim. Teklifler Türkiye'den[/QUOTE]

Avrupa'nin önde gelen liglerinden teklif alman zaten mümkün degil, cünkü lisansin yok. Türkiye'de TFF nin talimatlardaki degisikligi sayesinde hocalik yapiyorsun. Bu talimattan yararlananlardan birisi de Sergen oldu.

Ben Carlos'un en gec sezon sonu FB nin basina gececegini düsünüyordum.
Türkiye'den hangi takimlardan acaba teklif aldi?
Bjk - olamaz
Gs - olamaz
Ts - olamaz
Fb - Kartal kovulursa bence olabilir
Bursa - olamaz
Kasimpasa - olabilir
baska da aklima takim ismi gelmiyor (Teklif gelip Carlos'un kabul edecegi takim)

apa58 21.12.2014 16:24

Yolun acik olsun Carlos seni seviyoruz

Abdullah DuMaN 21.12.2014 16:51

Carlosun ıstıfasını kabul eden veya ıstıfaya zorlayan yönetim aynı erdemliliği sizdende bekleriz

tavatir 21.12.2014 16:52

[QUOTE=50sekiz;929014]Avrupa'nin önde gelen liglerinden teklif alman zaten mümkün degil, cünkü lisansin yok. Türkiye'de TFF nin talimatlardaki degisikligi sayesinde hocalik yapiyorsun. Bu talimattan yararlananlardan birisi de Sergen oldu.

Bjk - olamaz
Gs - olamaz
Ts - olamaz
Bursa - olamaz
Kasimpasa - olabilir
baska da aklima takim ismi gelmiyor (Teklif gelip Carlos'un kabul edecegi takim)[/QUOTE]

Bana da tek ihtimal Kasımpaşa ihtimali gibi geliyor. Çünkü diğer takımlarda değişiklik beklemiyorum. Yakında değişiklik bekleme ihtimali olan takımlar belki Antep, Akhisar, Eskişehir olabilir ama buralara gitme ihtimali olmaz. Devre arasında ise Fb durumu olabilir. İsmail Kartal ile devam etmezlerse Carlos'un hücum futbolu ve eski oyuncuları olması nedeniyle Carlos'u getirebilirler.

GuVeN 21.12.2014 17:20

Yönetim büyük bir eksi almıştır bir çok taraftarın gönlünde. Bu hatayı başta başkanımız olmak üzere yönetime hiç yakıştıramadım.Kendi adıma büyük hayal kırıklığı oldu.

sirseri58 21.12.2014 17:22

carlos kesınlıkle kalmalıı

mühendisburak58 21.12.2014 17:23

sergen geleceğine carlos la ligden düşelim daha iyi.

KaanK 21.12.2014 17:28

[B]Yönetim başarı adına önüne gelen büyük fırsatı geçtiğimiz yaz eliyle itti. Her platformda iki üç tane kaliteli takviyenin takımı zirveye oynatacağını konuştuk. Geçen sezon oynanılan oyunu hiçbir takım oynamadı. Böyle bir jenerasyonu kolay kolay yakalayamazsınız. Ama bir yönetimde hedef olacak vizyon olacak çıta yükseltmesini bilecek.
Yaz transferinde aldığımız bütün oyuncuları ligdeki bütün kulüpler rahatlıkla transfer eder , eğer farkını belli eden bir oyuncuyu birçok kulüp isterken biz alıyorsak fark yaratmışız demektir.
Ancak gelen belli, giden belli, hedef belli, vizyon (?) belli, yönetim belli
Biz de her sene şapkadan tavşan çıkmasını bekliyoruz (yönetime rağmen)

Yönetim kriz yönetme, hedef koyma, transfer yapma ve kulübün haksızlıklara karşı müdafası konusunda SINIFTA KALMIŞTIR.

Alternatif bir oluşum artık şarttır

[/B]

Ahmet Ateş 21.12.2014 17:30

Değerli Arkadaşlar

Roberto Carlos'un istifası yanlış. Hem de bırakıp gitmem dedikten sonra. Teknik direktör değişikliği değil takımı düzlüğe çıkaracak olan. Sadece Carlos işine geçen seneki gibi sarılsaydı yeterdi. Ama o da kolayı seçti ve bıraktı. Ben inanıyorum ki bu tekerlek tümsekte kalmaz...

58YIGIDO58 21.12.2014 17:32

[QUOTE=Ahmet Ateş;929039]Değerli Arkadaşlar

Roberto Carlos'un istifası yanlış. Hem de bırakıp gitmem dedikten sonra. Teknik direktör değişikliği değil takımı düzlüğe çıkaracak olan. Sadece Carlos işine geçen seneki gibi sarılsaydı yeterdi. Ama o da kolayı seçti ve bıraktı. Ben inanıyorum ki bu tekerlek tümsekte kalmaz...[/QUOTE]

Nasil yanlis ???
Tv de heryerde istifa haberleri cikti ve Roberto Carlos da istifa ettigini soyledi.
siz nerden cikardiniz simdi bu haberi ???

reform 21.12.2014 21:11

Carlos'a gerçekten üzüldüm bana göre adam kendisini bilerek yönetime harcattı.Şundan dolayı üzüldüm bir kez bile yönetimin kendisine işine yarayacak bir transfer yapmamalarına rağmen başarısızlıklarda bunun arkasına bir kez bile sığınmadı, veya yönetime basında bu konuda bir eleştiri dahi yapmadı.Sivassporun şuanki durumundan kesinlikle yönetim suçludur.Tabikide önce başkan suçludur.Başkan dururken vay mecnun başkanımız hariç diğer yöneticilere laf sayanlarıda hiç bir zaman anlamıyorum neden başkana eleştiri yapamıyorlarda yardımcıları çok kolay eleştiriyorlar.Başkan isteseydi döküntüler ortada kalmışlar bedavalar yerine adam gibi iki topçu alırdı sivassporu bu hale düşürmezdi.Başkan alalım dedide yönetim karşımı çıktı.Yazık oldu Carlos'a tabi takım bu durumdayken ikinci yarı transferleri ve yeni hocanında işi çok zor.Eğer duygularla hareket ederek başkanlık yapılırsa böyle olur.Başkan zannettiki bu kadro takımı kümede tutar üç beş döküntü alaım vitrine boşa borçlanmayalım.Carlos ne yapsın kenarda oturupta takıma yara sağlayan bir futbolcu yok.Yoksa oda biliyor Kadirle -Utakayla bu işin olmadığını ama çaresiz kaldı...Taraftar olarak hatırlayalım 1.5 yıldır transfer sezonları açıldığında merakla alınmasını beklediğimiz ama hüsrana uğrayıp sırdan transferler yapıldığını.....Borçlu olupta battı batıyor dediğimiz takımların ve başkanlarının yaptığı transferlere bakalım....Carlos belki tecrübesiz ve hatalar yapıyordu takımın bu hale gelmesinde suçu var ama ne yazıkki en büyük suçlu bu takımı amatör takım duygusuyla idare eden yönetimdir.Tabiki eleştiri olunca hemen talibi olan varsa hemen bırakırız deniyor.Ne diyelim bu şehrin kaderi de sahipsizlik...O yüzden nasıl yönetirseniz yönetin istediğiniz gibi.Ama bu şehrin başka bir sosyal hayatı yok.İnsanlarımız hep hafta sonu sivassporun maç vaktini bekleyerek huzurlanıyorlar...

agumus_58 21.12.2014 21:22

büyük bir değer avuçlarımızın arasından kayıp gitti maalesef. bu takım bir daha böyle bir fırsatı yakalayabilir mi?? zor...

58megayigido 21.12.2014 22:44

Roberto Carlosun ayrilmasiyla ilgili sezgilerim

Carlos yonetime der ki kardes bana 3 veya 4 vs oyuncu alin elimdeki oyuncular burada olmayi. Sevmiyor takim icin de huzursuzluk cikariyor vs vs der

Yonetim der ki bu oyuncular gecen sene 5. Oldu bu sene niye oynamiyor ? Carlosu gondersek. Turk hoca getirsek bu isi cozer ama carlosun istedigini yapsak bizim kasa bosalir
En iyisi biz cebimizi dusunelim der herzaman ki gibi
Ve carlosa derki biz ancak 1veya 2 orta duzeyde veya yedek kulubeye oyuncu aliriz isine gelirse der para yok der. Carlosda gitmekle kalmak arasinda gidip geliyor ama gidecek buyuk ihtimal

Yonetim tamamen matematige vurur bir tarafta yeni hica alsam 4 lira. 4 oyuncu alsam 3 liradan 12 lira yapar basimizi agritmayalim sergeni veya yilmazi getir bi sekilde kurtarir bizi

Tamamen tahminlerim uzerine yazdim

cengo64 21.12.2014 22:46

Siz burda oynattığı futbolu konuşmuyorsunuz.Romantik yorumlar yapıyorsunuz

Muzaffer6758 21.12.2014 23:10

Yolun açık olsun. Emeklerin için teşekkürler.

58Sivaslilar 21.12.2014 23:25

Karlos cok iyi br teknik adam fakat yanlis takimda fb -bjt -gs gibi takimlarda teknik drektörlük yapsa isabetli olurdu cünkü yetenekli fubolculari cok iyi oyunculari transfer imkanlarida cok bunlari sivassporda malesef bulamadi yazik oldu sivasspora yolun acik olsun karlos

cılgınsivas58 21.12.2014 23:30

yolun bahtın açık olsun unutulmayacaksın roberto carlos

58Sivaslilar 21.12.2014 23:31

Sayin baskan bu calismis oldugun yönetime eger görevleri konusunda biraz ceki düzen vermezsen, bunlar becerisizliklerinin faturasini hep teknik adamlara cikariyorlar.

[B]Dikkatli adim atmazsan bir daha siradaki sen olabilirsin:confused:[/B]

eyuphulagu 21.12.2014 23:36

R.Carlos un akşam kalacağım diye açıklayıp sabah takımdan ayrılması tam bir muamma:

1- Bazılarının ve bugün kendisinin açıkladığı gibi R.Carlos 4 tane 2-3 milyon euroluk oyuncu istedi;yönetimde bu oyuncuların fiyatını öğrenip düşündü sabah da R.Carlos a tolların ayrıldığını söylediler..

2- R.Carlos sitedeki, delikanlı tertemiz Anadolu çocuğu arkadaşların tersine şu anda bir takımla anlaşmış olup yakın bir zamanda o takımın taraftarının istemediği,oyununu beğenmediği ,oyuncularına söz geçiremeyen bir hocayı gönderip yerine geçmesin...Olur mu olur;burası Türkiye,burası da Sivas..

3- R.Carlos uzun zamandır ayrılmayı düşünüyordu çünkü kendisine bir çok takımdan teklif yapılmıştı; o da daha fazla strese dayanamayıp istifa etti...

4- Hocanın sezon başında Bursasporun başkan adayı olan Mesut Mestan la anlaştığını yönetim öğrendi bu durma çok kızdılar;takımın kötü gittiğini fırsat bilip hocayı gönderdiler...

Benim kafamdaki senaryolar bunlar;isteyen istediğini kabul etsin..Aksini düşünen varsa yeni senaryolar üretsin...

Giden gitti;sivasspor istediği anda istediği hocayla anlaşır..Dünya da sadece R.Carlos yok...Madem Sivasspor un dünyaya reklamı yapılacak futbolu bırakan şu anda teknik hocalık hayaliyle yanıp tutuşan bir çok eski şöhretli futbolcularvar..İşte size liste:

Zinedin Zidan(R.Madrit de yard. hoca ve küçük takımın teknik direktörü)

2-Eski Portekizli ünlü oyuncu Deco(Porto ve Barcelona da oynadı);R.Carlos un arkadaşı ;şu anda yardımcı hocalık yapıyor...

3- Eski fb. oyuncu Hollandalı Van Hojdonk(Teknik hocalık diplaması var;A-2 milli takımımızda da çalıştı)...

4-Eski Barcelona lı Kluvert(şu anda Hollanda milli takımı yardımcı hocası)...

5- Bizden biri Tugay Kerimoğlu..Liste giderek uzuyor....

Bunlarda olmazsa futbolu yeni bırakan Alex de Souza yı da listeye eklemek gerekebilir ....Sivasspor takımı her zaman var olacaktır..Herkes geçicidir...gGçmişten günümüze kimler geldi kimler geçti....Kimse sivasspordan büyük değildir..

asinancetin583 22.12.2014 00:39

Yolun bahtin acik olsun guzel adam ama senin de dedigin gibi bu bir veda degil sen artik bziden birisin

4eylül 22.12.2014 10:04

Güle güle git yolun açık olsun usta

Mehmet ATEŞ 22.12.2014 13:05

[QUOTE=sirseri58;928989]Bu yazdığın mesajı haftaya Kasımpaşa macında yaşayacağımız hezıımetten sonra sana yedırecem futbol cahılı senın gıbıler yuzunden bu takımda taraftar dıe bışıy yok.sorun karaktersız futbolculardaydı Carlos'ta dııldı...[/QUOTE]

Kasımpaşa maçındaki hezimet derken geçen seneki 6-2 maçtan mı bahsediyordun Carlo'sun yedirdiği hezimet rahat ol Sivas yiyeceği kadar yemiş doyduk artık bu haftada inşallah puan alacağız sen rahat ol Lopez gitti Carlos bitti

50sekiz 27.12.2014 01:03

[QUOTE=50sekiz;929014]Avrupa'nin önde gelen liglerinden teklif alman zaten mümkün degil, cünkü lisansin yok. Türkiye'de TFF nin talimatlardaki degisikligi sayesinde hocalik yapiyorsun. Bu talimattan yararlananlardan birisi de Sergen oldu.

Bjk - olamaz
Gs - olamaz
Ts - olamaz
Bursa - olamaz
Kasimpasa - olabilir
baska da aklima takim ismi gelmiyor (Teklif gelip Carlos'un kabul edecegi takim)[/QUOTE]

[url]http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/carlos-devre-arasinda-fbahcede-87151.html[/url]

KIZILCAN 27.12.2014 02:39

Sivas'tan bir Carlos geçti...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50.