![]() |
ANLAMLI YARDIM
[B]Sünnet altınını Sivasspor'a bağışladı[/B]
Sivasspor - Konyaspor karşılaşması öncesinde [B]İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez[/B] ’in 10 yaşındaki oğlu [B]Furkan Sönmez[/B], sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor’a destek amacı ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz’a verdi. Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Otyakmaz, işadamlarına örnek olmasını diledi. Cumhuriyet Kupası Dörtlü Futbol Turnuvalarını izlemek üzere yaşadığı İstanbul'dan memleketi Sivas'a gelen İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez'in 10 yaşındaki oğlu Furkan Sönmez, sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor'a destek amacı ile Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verdi. Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Odyakmaz, bu anlamlı yardımı alırken duygulandığını belirterek, "Bu küçük taraftarımızın yaptığı anlamlı bağış, işadamlarına örnek olsun" dedi. 10 yaşındaki taraftar Furkan Sönmez ise Sivasspor'u çok sevdiğini ve her zaman desteklediğini belirterek, "Sünnetime gelen hediyelerden bir tanesini takımıma destek olması için verdim. Sivasspor'u her zaman takip ediyorum. Kaçırdığım maçlarına da televizyonlardan skorlarına bakıyorum" dedi. |
-->: ANLAMLI YARDIM
[B]Bravo [COLOR="Red"]Mustafa[/COLOR] abi; bu şekilde bir evlat yetiştirdiğin için...
[COLOR="Red"]Furkan'ı[/COLOR] alnından öpüyorum, Artık gereken kişiler kendilerine [COLOR="Red"] Furkan'ı[/COLOR] örnek alabilir :) :) [/B] |
[B]Bu anlamlı yardım yapılırken bende oradaydım. Başkanımız gerçekten duygulandı. İşadamlarına ve tüm sivasspor taraftarlarına bunun bir örnek teşkil etmesini umduğunu söyledi. Gerçekten bu anlamlı yardımından dolayı minik yiğido furkana ve sayın abimiz Mustafa SÖNMEZ'e teşekkür ediyorum.[/B]
|
GERCEK SİVASSPORLUYMUSSUN ABİ BU SİTEDE COK KİZDİGİM İNSAN VAR AMA SEN GERCEK BİR SİVASSPOR GONULLUSUSUN HELAL OLSUN .....
|
Herşeyden önce manevi değerlerinin bilince bir evlat yetiştiren anne- babaların olması beni son derece duyğulandırdı.MUSTAFA SÖNMEZ gibi aile reislerini en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Haydi SİVAS 'lı hemşerilerim. SİVASSPOR'un bize ihtiyacı var. Tribünde,Antremanda,Kombinede,Lisanslı üründe veya Temeddü bağışlarımızda elimizi taşın altına koyalım. Hep birlikte BÜYÜK SİVASSPOR için. |
Öncelikle abimize tesekkür etmeliyiz, cok örnek alinacak bi davranis.Ayrica Sönmez ailesininde gözünüz aydin olsun.Tebrikler abimize
|
Furkan kardeşimi candan kutluyor, alnından öpüyorum.
Sönmez gardaşımı ve ailesini böylesine bir evlat yetiştirdiği için kutluyorum. Fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum, binlerce Sivaslı işadamlarımız şöyle bir geriye yaslanıp düşünmeleri gerek. |
Temsilde hata olmaz ise '' armut dibine düşermiş , hatta ağaç yaşken eğilirmiş.'' Bu sevgiyi , saygıyı aşılayarak yetiştireceğimiz her çocuk ileri alnımızın akı olacak ve bizden övgü ile bahsedilmesini sağlayacaktır.
|
[COLOR="Red"][B]hiç şaşırmadım.......[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]babasının oğlu......[/COLOR][/B] [COLOR="SeaGreen"][B]ayrıca furkan bende sivasspor ' a yardım topluyorum ... kıyıda köşede birikmişin varsa gönder ...... ben en iyi şekilde değerlendiririm...... [/B][/COLOR]:D |
[QUOTE=sivaslıavukat]Teşbihte hata olmaz ise '' armut dibine düşermiş , hatta ağaç yaşken eğilirmiş.'' Bu sevgiyi , saygıyı aşılayarak yetiştireceğimiz her çocuk ileri alnımızın akı olacak ve bizden övgü ile bahsedilmesini sağlayacaktır.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Katılıyorum.Bu kardeşimize o ruhu aşılayan Mustafa SÖNMEZ abimizi tebrik ediyor hayırlı evlatlar yetiştirdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz...:) [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Pardon bu topicte coşmuşum :confused: Çağlayan abi bi yardımcı olursan sevinirim :D[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Ne diyelim babasının oğlu sevğili yiğidoya canı gönülden sevgilir bu anlamlı jestinden dolayı tebrikler ya benim yanımdalar dur bir sayılıyım görünce sanki uzak değillerya akşam beraberdik daha gella furkan anlından bir öpem bu güzel olaydan dolayı
teşekürler furkan[/COLOR][/I][/B] |
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]bence böyle manevideri olan şeyler,kulüpbinasında,gururköşesi yapıp sergilenmeli.
belki büyükler dersalır furkan'dan teşekürler,kendi kücük yüreğibüyük,''furkan'' [/FONT][/COLOR] |
İLK ÖNCELİKLE SÜNNET OLAN KARDEŞİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DER SONMEZ AİLESİNE HAYIRLI OLSUN MUSTAFA ABİMİZ GERÇEKTEN BİR SİVASLI OLARAK SİVASSPORUNA GÖNÜLDEN DESTEK ÇIKANLARDAN ŞUANA KADAR TANIDIGIM BÜYÜK SİVASLILARDAN BİRİ GEREK BİZLE MUHABBETİNDE OLSUN GEREKSE YAPTIGI ÇALIŞMALAR OLSUN HERŞEYİ SİVAS VE SİVASSPORA ADADIGINI BİLİYORUS BOYLE BİR ANLMALI DAVRANIŞTA BULUNMALARI HERŞEYDEN ÇOK ÇOK KIYMETLİ BİR DAVRANIŞTIR HERKESİN BU TÜR DAVRANIŞALARDA BULUNMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GELECEKELRE TAŞIYACAKTIR BİZLERİ
|
[B][CENTER]Yigido furkanin sivasspor'umuza yaptigi yardim kücümsenemeyecek kadar büyük bir yardim, helal olsun yigido furkan senin bu yüregindeki sevginin binde biri sivasli is adamlarimizda olsa sivassporumuz herzaman ve heryerde basarinin doruk noktalarinda olur.
Ama ne yazikki bu destegi göremiyoruz su an icin ilerki zamanlarda ne olur onuda allah bilir. Ama sunu biliyoruz vede görüyoruzki gelecek nesillerimiz simdiden kendini göstermeye basladi. furkan gibi özverili bircok yigidolarimiz geliyor allahin izniyle, gelecegimiz onlarin ellerinde oldugu sürece sivassporumuz herzaman basariyi yakalayacaktir [/CENTER][/B] |
aslan be okurken tüylerim diken diken oldu böyle kardeşlerimiz yetiştikçe korkmayın arkadaşlar sırtımız yere gelmez....
|
[QUOTE=ş.usta][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]bence böyle manevideri olan şeyler,kulüpbinasında,gururköşesi yapıp sergilenmeli.
belki büyükler dersalır furkan'dan teşekürler,kendi kücük yüreğibüyük,''furkan'' [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Not= En begendigim yorumu Suat gardas sen yapmissin tebrik ediyorum Bu, Kücük kardesimizin yaptigi ceyrek altin bagisi Baskanimizla yanyana Fotografi SIVASSPORUN MÜZESINDE YER ALMALI ......... |
gerçekten haklısınız bu bir gurur tablosu ve bazı insanlara ders olması açısından bir şekilde ön planda tutulmalı furkan kardeşimizin anlında öperim bu davranışı hepimize ders olur zaten biz ÜSKÜDARIMIZ İÇİN HAYATIMIZI YOLUNA ADAMIŞIS ALTINDA , ELMASDA OLSA ELİMİZDE FURKAN KARDEŞİMİZ GİBİ BAGIŞLAMAYA HAZIRIZ 1908 ANADOLU ÜSKÜDAR SİVASSPOR
|
Furkan kardesimizi tebrik ediyorum FURKAL SÖNMEZIN ALTINI BASKANIMIZINA VERDIGI RESIM SIVASSPORUN MÜZESINDE YER ALMALI VE BU OLAY DAN SIVASLI IS ADAMLARI VE HER SIVASLI DERS ALMALI VE FURKAL GIBI TAKIMINA SAHIP CIKMALI
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Küçük Furkanın yaptığı hareket diğer tüm Yiğidolara Örnek teşkil etmeli...Furkan kardeşimi öpüyorum...Nede olsa babasının oğlu...:):)[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
FURKAN I KUTLUYORUM GERCEKTEN COK GUZEL ORNEK OLDU FURKAN VE MUSTAFA ABİYİDE TAKTİR ETMEK GEREKİR NEDE OLSA BÖYLE GÜZEL BİR EVLAT YETİŞTİRMİŞ
|
[B][I]YİĞENİM FURKANIN BU DUYGUSAL VE ÖRNEK HAREKETİNDEN DOLAYI ALNINDAN ÖPÜYORUM.
BU GURUR VERİCİ ÖZVERİSİ "BİZLERE" DERS OLMALI.!!! KISSADAN HİSSE.....[/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]YİĞENİM FURKANIN BU DUYGUSAL VE ÖRNEK HAREKETİNDEN DOLAYI ALNINDAN ÖPÜYORUM. BU GURUR VERİCİ ÖZVERİSİ "BİZLERE" DERS OLMALI.!!!
KISSADAN HİSSE.....[/I][/B][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Furkan kardeşimis aynı hassasiyeti dün bizim derneğe yardımda bulunarakta gösterdi...Furkan yine Sünnet düğününden kalan bir altını'da bizim derneğimize bağışladı...Kendisine ve onu yetiştiren ailesinede çok teşekkür ediyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Furkan kardeşimis aynı hassasiyeti dün bizim derneğe yardımda bulunarakta gösterdi...Furkan yine Sünnet düğününden kalan bir altını'da bizim derneğimize bağışladı...Kendisine ve onu yetiştiren ailesinede çok teşekkür ediyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]maşallah nede çok altını varmış yeğenimin :) helal olsun o verdikçe allah artırıyor:) [/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Furkan yeğenimin alnından öptüm zaten..:)......Büyüdüğündede Sivas ve Sivassporun yanında olacağını gösterdi Furkan bize...Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin..[/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18. |