ANLAMLI YARDIM
Sünnet altınını Sivasspor'a bağışladı
Sivasspor - Konyaspor karşılaşması öncesinde İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez ’in 10 yaşındaki oğlu Furkan Sönmez, sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor’a destek amacı ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz’a verdi.
Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Otyakmaz, işadamlarına örnek olmasını diledi.
Cumhuriyet Kupası Dörtlü Futbol Turnuvalarını izlemek üzere yaşadığı İstanbul'dan memleketi Sivas'a gelen İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez'in 10 yaşındaki oğlu Furkan Sönmez, sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor'a destek amacı ile Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verdi. Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Odyakmaz, bu anlamlı yardımı alırken duygulandığını belirterek, "Bu küçük taraftarımızın yaptığı anlamlı bağış, işadamlarına örnek olsun" dedi.
10 yaşındaki taraftar Furkan Sönmez ise Sivasspor'u çok sevdiğini ve her zaman desteklediğini belirterek, "Sünnetime gelen hediyelerden bir tanesini takımıma destek olması için verdim. Sivasspor'u her zaman takip ediyorum. Kaçırdığım maçlarına da televizyonlardan skorlarına bakıyorum" dedi.
|