SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ANLAMLI YARDIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7657)

SivasSpor.Com 30.07.2006 23:36

ANLAMLI YARDIM

[B]Sünnet altınını Sivasspor'a bağışladı[/B]

Sivasspor - Konyaspor karşılaşması öncesinde [B]İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez[/B] ’in 10 yaşındaki oğlu [B]Furkan Sönmez[/B], sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor’a destek amacı ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz’a verdi.

Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Otyakmaz, işadamlarına örnek olmasını diledi.

Cumhuriyet Kupası Dörtlü Futbol Turnuvalarını izlemek üzere yaşadığı İstanbul'dan memleketi Sivas'a gelen İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez'in 10 yaşındaki oğlu Furkan Sönmez, sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor'a destek amacı ile Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verdi. Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Odyakmaz, bu anlamlı yardımı alırken duygulandığını belirterek, "Bu küçük taraftarımızın yaptığı anlamlı bağış, işadamlarına örnek olsun" dedi.

10 yaşındaki taraftar Furkan Sönmez ise Sivasspor'u çok sevdiğini ve her zaman desteklediğini belirterek, "Sünnetime gelen hediyelerden bir tanesini takımıma destek olması için verdim. Sivasspor'u her zaman takip ediyorum. Kaçırdığım maçlarına da televizyonlardan skorlarına bakıyorum" dedi.

GuNaY 30.07.2006 23:40

-->: ANLAMLI YARDIM

[B]Bravo [COLOR="Red"]Mustafa[/COLOR] abi; bu şekilde bir evlat yetiştirdiğin için...
[COLOR="Red"]Furkan'ı[/COLOR] alnından öpüyorum,
Artık gereken kişiler kendilerine [COLOR="Red"] Furkan'ı[/COLOR] örnek alabilir :) :) [/B]

Güner 30.07.2006 23:52

[B]Bu anlamlı yardım yapılırken bende oradaydım. Başkanımız gerçekten duygulandı. İşadamlarına ve tüm sivasspor taraftarlarına bunun bir örnek teşkil etmesini umduğunu söyledi. Gerçekten bu anlamlı yardımından dolayı minik yiğido furkana ve sayın abimiz Mustafa SÖNMEZ'e teşekkür ediyorum.[/B]

sivasli_boy 30.07.2006 23:56

GERCEK SİVASSPORLUYMUSSUN ABİ BU SİTEDE COK KİZDİGİM İNSAN VAR AMA SEN GERCEK BİR SİVASSPOR GONULLUSUSUN HELAL OLSUN .....

albina58 30.07.2006 23:57

Herşeyden önce manevi değerlerinin bilince bir evlat yetiştiren anne- babaların olması beni son derece duyğulandırdı.MUSTAFA SÖNMEZ gibi aile reislerini en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Haydi SİVAS 'lı hemşerilerim.
SİVASSPOR'un bize ihtiyacı var.
Tribünde,Antremanda,Kombinede,Lisanslı üründe veya Temeddü bağışlarımızda elimizi taşın altına koyalım.
Hep birlikte BÜYÜK SİVASSPOR için.

TracyMcGrady58 31.07.2006 00:07

Öncelikle abimize tesekkür etmeliyiz, cok örnek alinacak bi davranis.Ayrica Sönmez ailesininde gözünüz aydin olsun.Tebrikler abimize

RüStü ElmaS 31.07.2006 00:25

Furkan kardeşimi candan kutluyor, alnından öpüyorum.
Sönmez gardaşımı ve ailesini böylesine bir evlat yetiştirdiği için kutluyorum.

Fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum, binlerce Sivaslı işadamlarımız şöyle bir geriye yaslanıp düşünmeleri gerek.

sivaslıavukat 31.07.2006 00:42

Temsilde hata olmaz ise '' armut dibine düşermiş , hatta ağaç yaşken eğilirmiş.'' Bu sevgiyi , saygıyı aşılayarak yetiştireceğimiz her çocuk ileri alnımızın akı olacak ve bizden övgü ile bahsedilmesini sağlayacaktır.

1967_Dernek_Ayhan 31.07.2006 06:31

[COLOR="Red"][B]hiç şaşırmadım.......[/B][/COLOR]

[B][COLOR="Blue"]babasının oğlu......[/COLOR][/B]

[COLOR="SeaGreen"][B]ayrıca furkan bende sivasspor ' a yardım topluyorum ...

kıyıda köşede birikmişin varsa gönder ......

ben en iyi şekilde değerlendiririm...... [/B][/COLOR]:D

FATIMA 31.07.2006 07:30

[QUOTE=sivaslıavukat]Teşbihte hata olmaz ise '' armut dibine düşermiş , hatta ağaç yaşken eğilirmiş.'' Bu sevgiyi , saygıyı aşılayarak yetiştireceğimiz her çocuk ileri alnımızın akı olacak ve bizden övgü ile bahsedilmesini sağlayacaktır.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Katılıyorum.Bu kardeşimize o ruhu aşılayan Mustafa SÖNMEZ abimizi tebrik ediyor hayırlı evlatlar yetiştirdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz...:) [/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56.