SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tüm Sivasspor.com üyelerine çağrıda bulunuyorum.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=809)

BOUN 12.05.2005 12:34

[size=6][color=blue] [b] Sevgili yiğidolar şu saat itibariyle halen Sarıyer-Sivas maçının nerede oynanacağı belli olmuş değil ama benim bütün Sivasspor.com üyelerine ve takipçilerine bir çağrım ve önerim olacak. Eğer ciddiye alırsanız ve değerlendirirseniz memnun olurum. Maçın büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Benim tahminimde bu yöndedir ve maç muhtemelen Saraçoğlu'nda oynanacak.
Diyorum ki bizler Sivasspor.com üyeleri olarak en geç Cumartesi günü akşamına kadar stadda buluşacağımız bir yer belirleyelim ve maçta sayımızın ne olacağı önemli değil ister 100 kişi ister 1000 kişi olalım hep beraber belirlediğimiz tribünden bilet alalım ve bir taraftar gurubu oluşturalım. İsterse maça gelen binlerce kişi yerlerinde otursun çekirdek çıtlatsın biz hep beraber Sivasspor.com üyeleri olarak belirlediğimiz tribünde 90 dakika boyunca ayakta ve hiç susmadan takımımızı destekleyelim. Bu şekilde eğer takımını desteklemek istediği halde çekirdekçilerin arasına düşerek mecburen oturmak ve susmak zorunda kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda bu işkenceden kurtarmış oluruz. Maçtan sonra ise yine Sivasspor.com üyeleri gurup halinde Bağdat Caddesinde şampiyonluk turu atarız.
Şimdi buradan Sivasspor.com Adminlerine ve Saraçoğlu stadını avcunun içi gibi bilen arkadaşlara sesleniyorum. Bir an önce nerede ve hangi tribünde buluşacağımızı sitemizden duyuralım ve hep beraber biletleri o tribünden alalım.
Özellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından ve site adminlerinden cevap bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Herşey Sivasspor için, herşey takımını susmadan ayakta tezahürat yaparak destekleyen taraftar için. Haydi göreyim sizi...[/b][/color][/size]

metinumar 12.05.2005 12:39

ben bu işte sonuna kadar varım ayrıca yaptırmış oldugum bayrak şu an elimde onuda maraton türbünde hep birlikte açarız

HER ŞEY ŞAMPIYON SİVAS SPOR İÇİN

SOGUK İKLİMİN SICAK YİGİDOSU

Er58Ol 12.05.2005 12:41

ben de varım,özellikle beşiktaş maçında bu konunun önemi daha çok ortaya çıkmıştır,bir avuç taraftar,bir yığın izleyici!!! vardı,90 dk kahrolduk

Er58Ol 12.05.2005 12:47

ben de kendimce bayrağımı yaptırdım.. sivasspor. com taraftar grubumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.... :arrow: ASLA YALNIZ BIRAKMAYIZ

BOUN 12.05.2005 12:49

[size=6] [color=blue] [b]Arkadaşlar Saraçoğlu'nu iyi bilenler hangi tribünde buluşacağımıza dair öneride bulunsunlar. Site yöneticilerimizden benim ricam en geç Cumartesi akşamına kadar Sivasspor.com üyeleri olarak hangi tribünde buluşacağımızı kesinleştirerek bir pop-up halinde hemen sitenin girişinde herkesin haberdar olabileceği şekilde yayınlamalarıdır.
Tüm Yiğidolara sevgilerle...[/b][/color][/size]

Kaptan-58 12.05.2005 12:53

[size=7][color=darkblue][i][b]ARKADAŞLAR SARIYER - SİVAS MAÇI %90 ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA....[/b][/i][/color][/size]

Er58Ol 12.05.2005 12:57

stadın girişinde sivasspor.com bayrağı açılırsa hepimiz için kolaylık olur bizler de beraberimizdeki arkadaşları en azından sivasspor.com dan haberdar etme şansı buluruz...hep beraber gireriz 90 dakika boyunca da KENETLENİRİZ...

BOUN 12.05.2005 12:58

[size=6] [color=blue][b]Ya hu kardeşler Saraçoğlu'nu adamakıllı tanıyan ve bize uygun bir tribün tavsiye edebilecek kimse yok mu aramızda? Ben eskiden Beşiktaşlıydım, maç eğer İnönü'de olsaydı bir tavsiyede bulunurdum ama maç Saraçoğlu'nda imiş. Eh bu durumda eski Fenerlilerin fikir beyen etmelerine ihtiyacımız var.[/b][/color][/size]

kursad58 12.05.2005 14:10

GARDAŞ SARAÇOĞLUNDA EN İYİ TRİBÜN MARATONUN ORTASIDIR KİLL FOR YOU ' NUN YERİ SAHAYA EN NET SES ORADAN GİDER BENCE MAÇ SARAÇOĞLUNDA OLUR BİZDE ORDA SAĞLAM 100 KİŞİ TOPLANABİLRSEK İNLETİRİZ KADIKÖYÜ

serrkann58 12.05.2005 14:23

serrkann58 demiş ki:

Arkadaşlar ben saraçoglu stadını çok iyi bilirim bence bilet fiyatına göre hareket edelim derim ama öncelikle şunuda söyliyim kale arkasında telsim tribünü gayet güzel ama davulla gelirlerse SİVASTAN arkadaşlarımız o zaman migros kale arkası davul koyma yeride var orasıda güzel gfb gittiği tribün hepimiz bir arada oluruz yaptırdıgımız bayragıda çok güzel açabiliriz..
Buluşma yeride en güzeli kadıköyde eminönü vapur iskelesi önü ordan yürüyerek boganın ordan altıyoldan hep beraber bagırarak gidebiliriz.Birbirimizi daha iyi tanıyabilir ve kaynaşırız herkese selamlar

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK

BOUN 12.05.2005 14:25

[size=6][color=blue] [b]Kursad58 gardaşım senin dediğin yerin iyi olacağını düşünüyorsan orada buluşabiliriz. Önemli olan hep birlikte 90 dakika ayakta ve canlı, hareketli bir tribün oluşturabilmek.[/b][/color][/size]

kursad58 12.05.2005 14:28

SERKAN DA Bİ ÖNERİ GETİRMİŞ AMA BENİM KANIM MARATON TRİBÜNÜ EN UYGUN YER TRİBÜNÜN SAHAYA YAKINLIĞI BAKIMINDAN TOPLANMA YERİ OLARAKDA KADIKÖY İSKELE ÇOK GÜZEL OLUR TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE DEV BİR BAYRAKLA STADYUMA(AMA BİLET FİYATLARI MARATON İÇİN NE OLUR ONU BİLEMEM TABİ)

Er58Ol 12.05.2005 14:34

Kürşad doğru söylüyorsun , bir de bilet fiyatlarını göz önünde bulundurmamız gerekir,ben maratona girerim sen de girersin ama önemli olan ''BİZİM'' girmemiz, bence taraftar grubu stadın neresinde olursa olsun eğer disiplin edilebilirse isterse soyunma odasında olalım sesimizle değil saracoğlunu Kadıköyün temelini sarsarız... :twisted:

AyhanBayrak 12.05.2005 14:34

[size=6][color=red]sivasspor.com üyeleri bu konuda yardimci olun birbirinize iste birbirimizi tanimanin tam zamani acayip bir gurup olunur bu konuda helal be iyi fikir vermis boun gardasimiz hadin eski fenerli gardaslar sükrü sarac oglu statini iyi taniyan arkadaslar is sizde haydi yigido göster kendini tam zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/color][/size]

puar 12.05.2005 14:36

gardas kadikoyde olursa mac iskelede bulu_ur stad da maraton üstte tajkiliriz

Er58Ol 12.05.2005 14:37

serkan+ imza+ maça davulla gelecek birileri varsa bekliyorum beraber hareket edelim

Er58Ol 12.05.2005 14:38

migros tribün....

serrkann58 12.05.2005 14:41

[b]

Eski den maraton bütün stadın yükünü çekerdi en güzel yer orası hala futbolcular maraton önünden çıkıyor stada yanlız bilet fiyatlarına göre hareket edelim ayrı düşmeyelim stadda beraber olalım diye ben kale arkasını söyledim SONUÇTA SARAÇOGLUNUN HER YERİ HARİKA FARKETMEZ ilk defa gelenler bence hayran olucaklar stada inşallah SİVASIMIZADA BÖYLE STAD NASİP OLUR YAKIŞIRDA ZATEN

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...[/b]

mesocan 12.05.2005 14:44

İşimiz çok zor... Henüz kökleşmemiş ve organize olamamış bir taraftar grubuyuz.. Ama bence bunu aşmanın tek yolu da birlik olmakdan geçer..

[b]BİR OLALIM.. İRİ OLALIM... DİRİ OLALIM....[/b]

Sivas'daki kardeşlerim İstanbul'daki taraftarlarımızı eleştiriyorlar.. Haklılar da ama unutmamaları gereken bişey de Sivas ve İstanbul'un büyüklüğü ve taraftarların geçmişi... Ben bugüne kadar doğru düzgün Sivas maçına gitmedim.. İnşallah bundan sonra İstanbuldaki maçları ve kutlamaları kaçırmak istemiyorum.. Ama bunun içinde arkadaşlarımızın dediği gibi acilen toplu eylemlerde bulunmalıyız..

Pazar günkü maç içinde serkan58'e katılıyorum.. Bence iskele önünde falan buluşup topluca gidelim.. En azından bağırmaya ve coşmaya hazır bir kitle olarak dağılmayız ve belki etrafımızdaki Sivas'lıalrı da coştururuz..

Sonuna kadar varım....

[color=red][b][size=7]KADIKÖYÜ İNLETELİM!!!!!!![/size][/b][/color]

Er58Ol 12.05.2005 14:49

maç yeri ve saatini bilen var mı :roll:

BOUN 12.05.2005 14:50

[size=6][color=blue] [b]Sevgili Yiğidolar şunu unutmayalım ki bu gün ki çabamızın neticesinde belkide uzun vadede Sivasspor.com taraftar grubunu oluşturacağız. Bu maçla birlikte bu gurubun temelleri atılabilir. Ben site Adminlerini bu Taraftar gurubu oluşturma konusunda öncü olmaya davet ediyorum. İnşallah biz de elimizden gelen desteği verme hususunda hazırız. [/b][/color][/size]

Er58Ol 12.05.2005 14:52

grubun kralını kurucaz boun... :arrow:

mesocan 12.05.2005 14:56

[quote=BOUN][size=6][color=blue] [b]Sevgili Yiğidolar şunu unutmayalım ki bu gün ki çabamızın neticesinde belkide uzun vadede Sivasspor.com taraftar grubunu oluşturacağız. Bu maçla birlikte bu gurubun temelleri atılabilir. Ben site Adminlerini bu Taraftar gurubu oluşturma konusunda öncü olmaya davet ediyorum. İnşallah biz de elimizden gelen desteği verme hususunda hazırız. [/b][/color][/size][/quote]

İşte benim hayalini kurduğum da bu... Köklü ve birbirini tanıyan bir taraftar grubu olmak...

İnşallah BOUN-Can...

Kalbimizde bu Sivas Aşkı varken tek ihtiyacımız şey biraz Kıvılcım....

puar 12.05.2005 14:58

serkan abi maratonda olalim yaww

Er58Ol 12.05.2005 15:01

en büyük taraftar kitlesi olup ta birleşemeyen tek taraftar olarak tarihe geçmek istemiyorsak HERKESE TARİH NASIL YAZILIR, NASIL BÜYÜK TARAFTAR OLUNUR , TAKIM NASIL DESTEKLLENİR GÖSTERMEK İSTİYORSAK SADECE DOĞDUĞUNUZ YERİ HATIRLAYIN !!! DAHA NASIL BİR KIVILCIM BEKLİYECEĞİZ ...BAŞKA SÜPER LİG , BAŞKA SİVASSPOR YOK

Er58Ol 12.05.2005 15:02

TİTRE VE KENDİNE DÖN

BOUN 12.05.2005 15:03

[size=6][color=blue] [b]Gardaşlar önümüzdeki bir gün içerisinde nerde ne zaman buluşacağımızı ve hangi tribünden bilet alacağımızı kararlaştırıp kesinleştirelim. Sevgili site adminlerimizde bunu hemen sitenin girişinde yayınlasınlar ve bütün Sivasspor.com üyeleri ve ziyaretçileri bu faaliyetten haberdar olsun ve birlikte hareket edelim.
Bu arada Er58ol gardaşım maç büyük ihtimalle her zaman olduğu gibi saat 14:00'te olur.[/b][/color][/size]

Er58Ol 12.05.2005 15:07

BELKİ GECE MAÇI DA OLABİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA GÖRÜLDÜ Kİ SİVAS TARAFTARINA GECE MAÇI İYİ GELMEDİ,,İZLEYİCİ DEĞİL TARAFTAR GELSİN MAÇA.. :arrow: EROL :!:

kursad58 12.05.2005 15:35

Tam anlamıyla bir taraftar grubu olmak için maddi destek şart sadece maça gitmekle bu işi çözemeyiz pankart davul vs. için maddiyat lazım. Bunu aşabilirmiyiz bilmiyorum sivasta 2 grup var bölünmüş şekilde çılgınlar ve yeniçeriler ama bölünmüşler bu işin temeli birlik olmak ve maddiyattır eğer adminler bu işe destek verirse bu site bizim için çok ii bir iletişim aracı olacaktır. Fenerbahçe için sarfettiğim eforu ve parayı artık sivassporum için sarfetmek istiyorum haydi arkadaşlar ne duruyoruz yaaa

1967_DERNEK_10UR 12.05.2005 15:45

[quote=BOUN][size=6][color=blue] [b] Sevgili yiğidolar şu saat itibariyle halen Sarıyer-Sivas maçının nerede oynanacağı belli olmuş değil ama benim bütün Sivasspor.com üyelerine ve takipçilerine bir çağrım ve önerim olacak. Eğer ciddiye alırsanız ve değerlendirirseniz memnun olurum. Maçın büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Benim tahminimde bu yöndedir ve maç muhtemelen Saraçoğlu'nda oynanacak.
Diyorum ki bizler Sivasspor.com üyeleri olarak en geç Cumartesi günü akşamına kadar stadda buluşacağımız bir yer belirleyelim ve maçta sayımızın ne olacağı önemli değil ister 100 kişi ister 1000 kişi olalım hep beraber belirlediğimiz tribünden bilet alalım ve bir taraftar gurubu oluşturalım. İsterse maça gelen binlerce kişi yerlerinde otursun çekirdek çıtlatsın biz hep beraber Sivasspor.com üyeleri olarak belirlediğimiz tribünde 90 dakika boyunca ayakta ve hiç susmadan takımımızı destekleyelim. Bu şekilde eğer takımını desteklemek istediği halde çekirdekçilerin arasına düşerek mecburen oturmak ve susmak zorunda kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda bu işkenceden kurtarmış oluruz. Maçtan sonra ise yine Sivasspor.com üyeleri gurup halinde Bağdat Caddesinde şampiyonluk turu atarız.
Şimdi buradan Sivasspor.com Adminlerine ve Saraçoğlu stadını avcunun içi gibi bilen arkadaşlara sesleniyorum. Bir an önce nerede ve hangi tribünde buluşacağımızı sitemizden duyuralım ve hep beraber biletleri o tribünden alalım.
Özellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından ve site adminlerinden cevap bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Herşey Sivasspor için, herşey takımını susmadan ayakta tezahürat yaparak destekleyen taraftar için. Haydi göreyim sizi...[/b][/color][/size][/quote]İNŞALLAH BU İŞ DERNEKLERİN ÇALIŞMASIYLA OLUR...

Er58Ol 12.05.2005 15:54

ben kendi imkanımla orta halli bir bayrak yaptırdım patlak bir davulum vardı şimdi sivas için yenisini alırım,pankart hiç sorun değil yeter ki ÇILGIN OLALIM :arrow:

kursad58 12.05.2005 15:57

ACABA BU SİTEYİ TAKİP EDEN VE İSTANBULDA YAŞAYAN MAÇLARA GELEBİLECEK ORGANİZASYONLARA KATILABİLECEK KAÇ TANE TARAFTAR VARDIR

yigidoBOUN 12.05.2005 15:57

[size=6][/size]mükemmel fikir... herkes forma giysin bi de...

kadir20 12.05.2005 16:00

ben aranizda olamayacagim icin size simdiden kolay gelsin allah yardimciniz olsun

karakule58 12.05.2005 16:05

ben her zaman varım arkaşım siz yeterki şunu yapalım deyinnnn

kursad58 12.05.2005 16:07

BAŞTAN BERİ BAKIYORUM FORUMA YAZAN TOPLAM 10 KİŞİ YOK
BUNU DUYURABİLMEK İÇİN ADMİNLERİN BİRİYLE HABERLEŞİP ANASAYFADA YAYINLATABİLMEMİZ LAZIM

(KARAKULE MSN NEN VARMI GARDAŞ)

karakule58 12.05.2005 16:11

kursad var kardeşim ama şuan kapalı ben ginede veryim birazdan açacagım [email]muammerozden_2@hotmail.com[/email]
@

karakule58 12.05.2005 16:12

muammerozden_2@hot

kursad58 12.05.2005 16:16

karakule aldım gardaş:) ama forumda ses yok napalım şu an hazırda beş kişi var bende birde sen 6:(

kursad58 12.05.2005 16:18

karakule aldım gardaş:) ama forumda ses yok napalım şu an hazırda beş kişi var bende birde sen 6:(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:47.