SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11442)

SivasSpor.Com 07.06.2007 21:41

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

<!--StartFragment --> Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen sporcuları kadroya dahil etmek. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz ve başarı için savaşacak futbolcuları arıyoruz” dedi.
Transfer çalışmaları çerçevesinde şu anda beklemede olduklarını ifade eden Uygun, maddi imkanlar doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirterek, “Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;z&uuml;n b&uuml;tçesi belli. Bu b&uuml;tçenin dışında hareket edemeyiz. Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;zdeki b&uuml;t&uuml;n futbolcularımıza aynı dengede para vermek istiyoruz. B&ouml;yle olursa hiçbir futbolcumuza taahh&uuml;t ettiğimiz rakamı veremeyiz. Onun için şu anda arayışlarımız s&uuml;r&uuml;yor ve beklemedeyiz” dedi.
[B]14 ASLANIM VAR[/B]
Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;kleri futbolcuların çok y&uuml;ksek rakamlar talep ettiklerini s&ouml;yleyen Teknik Direkt&ouml;r Uygun, kul&uuml;b&uuml;n maddi b&uuml;tçesinin dışına çıkmadan transfer çalışmalarını gerçekleştirmek istediklerini s&ouml;yledi.
Teknik Direkt&ouml;r Uygun, ş&ouml;yle devam etti: “Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;ğ&uuml;m&uuml;z futbolcular çok uçuk rakamlar istiyor. O rakamlarda hiçbir futbolcuyu almak istemiyoruz. Bizim belli bir maddi g&uuml;c&uuml;m&uuml;z var. Bunun dışına çıkamayız. Benim elimde 14 tane aslan gibi futbolcum var. Elimdeki bu 14 futbolcuyla da bu ligde g&uuml;zel şeyler yaparız. Turkcell S&uuml;per Ligi’nde iki yıl boyunca nasıl ki b&uuml;y&uuml;k başarılara imza attıysak, bu 14 aslanla daha da b&uuml;y&uuml;k başarılara imza atabiliriz. Ç&uuml;nk&uuml; benim futbolcularım başarı için m&uuml;cadele ediyor ve başarıya inandığı için sahadan galip olarak ayrılıyor” dedi.
[B]SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM[/B]
Yeni yapılacak transferlerde futbolcuda aradığı en b&uuml;y&uuml;k &ouml;zelliğinde başarı için savaşçı ruhu taşıması olduğunu ifade eden Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Yaşı kaç olursa olsun, benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen, futbolu oynamaya çalışan insanlarla birlikte başarı için savaşçı ruhu taşıyan her t&uuml;rl&uuml; genci alıp burada oynatmak, iyi oynaması içinde elimden geleni yapmaktır. Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

yerliturkuaz 07.06.2007 21:53

--->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Bülent hocamızın oyun mantalitesi günümüz futboluyla uyan hatta üzerine çıkan bir anlayış önmeli olanoda bunu sahay yansıtmaktır. Bülent hocamız yeri geldi bunu çok güzel yaptı yapmayada yaptı çoğu zaman ama eldeki bazı futbolcular bunu yapmasını engelledi Bunu göze alarak Bülent hocanın kaliteli savaşan ne yapacağını bilen futbolcular alacağını umut ediyotum

Engin58 07.06.2007 21:53

[B][COLOR="Navy"]Insallah daha güclü daha istikrarli azimli bir kadromuz olur .Simdiden Sivassporumuza gelecek sezon icin üstün basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

Besyo_cu 08.06.2007 00:40

Yenmişiz yenilmişiz cok önemli değil biz zevklı alkışlanıcak oyun oynuyalım kefiy veren bi takımımız olsun yeter...
(bu benim görüşün eleştirmek için yer arıyan bazı arkadaşlar a duyrulur)

Sivaslibey 08.06.2007 03:13

Iyide bu ligde 14 futbolcu ilen nereye kadar. Savasan futbolcu yorulucak. Bunlara takviye lazim. Fakat mantalite çok dogru, savasmayan futbolcuyu bizde istemiyoruz. Herkes kendine Mehmet Yildiz ve Baliliyi örnek alsinlar. Bize orta sahadada savasan futbolcu lazim.

Ertugrul 08.06.2007 05:44

-->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

İnşaallah Bülent hoca mantalitesini sahaya da yansıtabilir ve yeni sezonda fırtına gibi
esen bir Sivasspor izleriz.Takımı oluşturmada tek yetkili olan hocamızın bu hırsını
ve inancını taşıyabilecek sağlam,dinamik ve inançlı bir takım ortaya çıkar.

sandal5877 08.06.2007 08:16

İNŞALLAH gönlüne göre bir takım kurarsın
hocam. zaten günümüz futbol felsefesi bu, savaşmak gerekiyo
koşmak gerekiyo taraftarın neler bekldigini bilmek gerekiyo bunlara
talip futbolcu buyursun gelsin.

PRoFeSSioNaL 08.06.2007 10:16

Çok doğru Takım Ruhunu Yansıtmıyorsa ßize Yaramazz...

mermer yusuf 08.06.2007 16:38

bülent hoca bu işi biliyor.önce allaha sonra hocamıza emanet ediyoruz sivassporumuzu.sevinelim bu sene.

yigido Atilla 08.06.2007 17:05

-->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Indigo"]Savasan Genc bir Ekip istiyoruz.. Sahada 90 dakika Mücadele eden yilmayan Kariyere Ac, Futbola Doymamis Genc yeteneklerden faydanilmali Bravo Bülent Hoca [/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59.