Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.
Alt 07.06.2007, 21:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

<!--StartFragment --> Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen sporcuları kadroya dahil etmek. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz ve başarı için savaşacak futbolcuları arıyoruz” dedi.
Transfer çalışmaları çerçevesinde şu anda beklemede olduklarını ifade eden Uygun, maddi imkanlar doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirterek, “Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;z&uuml ;n b&uuml;tçesi belli. Bu b&uuml;tçenin dışında hareket edemeyiz. Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;zdeki b&uuml;t&uuml;n futbolcularımıza aynı dengede para vermek istiyoruz. B&ouml;yle olursa hiçbir futbolcumuza taahh&uuml;t ettiğimiz rakamı veremeyiz. Onun için şu anda arayışlarımız s&uuml;r&uuml;yor ve beklemedeyiz” dedi.
14 ASLANIM VAR
Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;kleri futbolcuların çok y&uuml;ksek rakamlar talep ettiklerini s&ouml;yleyen Teknik Direkt&ouml;r Uygun, kul&uuml;b&uuml;n maddi b&uuml;tçesinin dışına çıkmadan transfer çalışmalarını gerçekleştirmek istediklerini s&ouml;yledi.
Teknik Direkt&ouml;r Uygun, ş&ouml;yle devam etti: “Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;ğ&uuml;m &uuml;z futbolcular çok uçuk rakamlar istiyor. O rakamlarda hiçbir futbolcuyu almak istemiyoruz. Bizim belli bir maddi g&uuml;c&uuml;m&uuml;z var. Bunun dışına çıkamayız. Benim elimde 14 tane aslan gibi futbolcum var. Elimdeki bu 14 futbolcuyla da bu ligde g&uuml;zel şeyler yaparız. Turkcell S&uuml;per Ligi’nde iki yıl boyunca nasıl ki b&uuml;y&uuml;k başarılara imza attıysak, bu 14 aslanla daha da b&uuml;y&uuml;k başarılara imza atabiliriz. Ç&uuml;nk&uuml; benim futbolcularım başarı için m&uuml;cadele ediyor ve başarıya inandığı için sahadan galip olarak ayrılıyor” dedi.
SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM
Yeni yapılacak transferlerde futbolcuda aradığı en b&uuml;y&uuml;k &ouml;zelliğinde başarı için savaşçı ruhu taşıması olduğunu ifade eden Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Yaşı kaç olursa olsun, benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen, futbolu oynamaya çalışan insanlarla birlikte başarı için savaşçı ruhu taşıyan her t&uuml;rl&uuml; genci alıp burada oynatmak, iyi oynaması içinde elimden geleni yapmaktır. Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.
Alt 07.06.2007, 21:53   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1277 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Bülent hocamızın oyun mantalitesi günümüz futboluyla uyan hatta üzerine çıkan bir anlayış önmeli olanoda bunu sahay yansıtmaktır. Bülent hocamız yeri geldi bunu çok güzel yaptı yapmayada yaptı çoğu zaman ama eldeki bazı futbolcular bunu yapmasını engelledi Bunu göze alarak Bülent hocanın kaliteli savaşan ne yapacağını bilen futbolcular alacağını umut ediyotum
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007, 21:53   #3
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Insallah daha güclü daha istikrarli azimli bir kadromuz olur .Simdiden Sivassporumuza gelecek sezon icin üstün basarilar dileriz.Saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2007, 00:40   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Yenmişiz yenilmişiz cok önemli değil biz zevklı alkışlanıcak oyun oynuyalım kefiy veren bi takımımız olsun yeter...
(bu benim görüşün eleştirmek için yer arıyan bazı arkadaşlar a duyrulur)
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2007, 03:13   #5
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Iyide bu ligde 14 futbolcu ilen nereye kadar. Savasan futbolcu yorulucak. Bunlara takviye lazim. Fakat mantalite çok dogru, savasmayan futbolcuyu bizde istemiyoruz. Herkes kendine Mehmet Yildiz ve Baliliyi örnek alsinlar. Bize orta sahadada savasan futbolcu lazim.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.
Alt 08.06.2007, 05:44   #6
Ertugrul
Gast

Standart -->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

İnşaallah Bülent hoca mantalitesini sahaya da yansıtabilir ve yeni sezonda fırtına gibi
esen bir Sivasspor izleriz.Takımı oluşturmada tek yetkili olan hocamızın bu hırsını
ve inancını taşıyabilecek sağlam,dinamik ve inançlı bir takım ortaya çıkar.
Alt 08.06.2007, 08:16   #7
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İNŞALLAH gönlüne göre bir takım kurarsın
hocam. zaten günümüz futbol felsefesi bu, savaşmak gerekiyo
koşmak gerekiyo taraftarın neler bekldigini bilmek gerekiyo bunlara
talip futbolcu buyursun gelsin.
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2007, 10:16   #8
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

Çok doğru Takım Ruhunu Yansıtmıyorsa ßize Yaramazz...
Alt 08.06.2007, 16:38   #9
mermer yusuf
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mermer yusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hoca bu işi biliyor.önce allaha sonra hocamıza emanet ediyoruz sivassporumuzu.sevinelim bu sene.
mermer yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.
Alt 08.06.2007, 17:05   #10
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Savasan Genc bir Ekip istiyoruz.. Sahada 90 dakika Mücadele eden yilmayan Kariyere Ac, Futbola Doymamis Genc yeteneklerden faydanilmali Bravo Bülent Hoca