Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.02.2007, 14:38   #34
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
HakkıTİMUÇİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her zaman söylüyorum..
yine söyleyeceğim.. Tuhaf bir milletiz
2 galibiyetle havalara girip takımı hocayı şampiyon ilan ediyoruz, Uefa'ya katılıyoruz..
2 mağlubiyetle yine aynı takımı ve aynı hocayı yerin dibine sokuyoruz..
futbol bir oyundur..sadece bir oyun..
yenmek kadar yenilmekte var
Sivasspor sadece kazanınca mı destekleyeceğiz
Başkanı, yönetim kurulunu, hocayı, teknik ekibi sadece kazanınca mı seveceğiz
Hele helede bu maddi imkansızlıklar içinde bu takımı 5 sene önce hayal bile edemediğimiz süper ligte 7 kez şampiyon olmuş, Maddi imkanları Sivas'dan 10 kat daha fazla olan Trabzonspor'dan bile başarılı bir duruma getiren Mecnun Başkanı bile sadece takım yenerken mi seveceğiz..
İnsaf..hemde el insaf beyler..
elinizi vicdanınıza koyun..
Eleştirelim tamam ama kantarın topuzunu kaçırmayalım..

Lütfen Sivası ve SİVASSPORU karşılıksız sevelim
Valla ben sizin bu yorumlarınıza katılıyorum.Ama Bülent uygunun ilk yarı tıkır tıkır işleyen takımı ikinci 45 dakikada bozmasını anlamıyorum.İlk 45 de sivas konyaya pozisyon dahi vermedi.üstelik 1-0 öne geçti İkinci devre takımı bozunca olan oldu.ben buna kızıyorum.Yasiri çıkarmamak için oyuncuların hepsinin yerini değiştirdi.Sorarım şimdi Musa Kuş tan sağ bek olurmu.Topu ayağından olumlu şekilde çıkaramayan Yasirden Sağ kanat olurmu.Yasir maç başladığında kırmızı görmek için çırpındı durdu.Bülent hoca eğer otoritesini konuşturacaksa bu onun için fırsattı. Yasir kendini yatıştırmak isteyen Kaptan Servete sen kimsin lan diye hitap etti.Kulağımızla duyduk.Ve adam yinede oynamaya devam etti.Bülent hoca bunlara taviz vermemeli.Ben buna kızıyorum.