Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.02.2007, 13:01   #31
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

geçmiş olsun yol kazası bizim için diyelim ve unutalım, umarım bu hafta fenerden puan veya puanlarla döneriz
Alt 26.02.2007, 13:28   #32
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Her zaman söylüyorum..
yine söyleyeceğim.. Tuhaf bir milletiz
2 galibiyetle havalara girip takımı hocayı şampiyon ilan ediyoruz, Uefa'ya katılıyoruz..
2 mağlubiyetle yine aynı takımı ve aynı hocayı yerin dibine sokuyoruz..
futbol bir oyundur..sadece bir oyun..
yenmek kadar yenilmekte var
Sivasspor sadece kazanınca mı destekleyeceğiz
Başkanı, yönetim kurulunu, hocayı, teknik ekibi sadece kazanınca mı seveceğiz
Hele helede bu maddi imkansızlıklar içinde bu takımı 5 sene önce hayal bile edemediğimiz süper ligte 7 kez şampiyon olmuş, Maddi imkanları Sivas'dan 10 kat daha fazla olan Trabzonspor'dan bile başarılı bir duruma getiren Mecnun Başkanı bile sadece takım yenerken mi seveceğiz..
İnsaf..hemde el insaf beyler..
elinizi vicdanınıza koyun..
Eleştirelim tamam ama kantarın topuzunu kaçırmayalım..

Lütfen Sivası ve SİVASSPORU karşılıksız sevelim

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.02.2007, 14:22   #33
ilhan güler
Yeni Yiğido

ilhan güler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 ilhan güler Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

biz neden kaybediyoruz biliyormusunuz arkadaşlar;sayın Bülent UYGUN hâlâ futbolcu psikolojisinden çıkamayan bir antrenör.Futbolcularla arkadaş ilişkileri içerisine girerek takımda disiplin bırakmadı.disiplin olmayan takımdada başarı olmaz.Bir analiz yapacak olursanız; başarılı teknik direktörlerin başarılarındaki en büyük etken takım üzerindeki otoriteleri olmuştur.işte Fatih TERİM,Güvenç KURTAR,Yılmaz VURAL sadece birkaç örnek.Bizim hocamız ise teknik drektörlükten çok takıma ağbilik yapıyor.Biz taraftarlar tribünlerden maçı nasıl izlediysek oda öyle izledi. aksayan kanatları,rakip takıma karşı alınması gereken tedbirleri bizler daha iyi analiz edebildik te sayın uygun niçin sadece seyrettti.Yenilgi golünden sonrada hakeme karşı hırçınlık gösterisinde bulundu.Arkasına sığınacak mazeret üretmeye kalkma hoca! Yapıyorsan hocalığı doğru dürüst yap.yok beceremiyorsan bırak git.Menejerlik tam sana göre bir iş.Yalnız onuda yaparken Teknik direktörlerin işine karışıpta onlarıda huzursuz etme. sivasta oynarkende hocalarla geçinemeyen sen değilmiydin.Şimdide kendini birşey mi zannediyorsun.Değerli başkanımıza yaltaklanarak yerini iyice sağlamlaştırdın ama bu böyle gitmez.SİVASSPOR TARAFTARI O KADAR BÜYÜK ki bunun hesasını birgün ödetir.
ilhan güler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2007, 14:38   #34
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HakkıTİMUÇİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her zaman söylüyorum..
yine söyleyeceğim.. Tuhaf bir milletiz
2 galibiyetle havalara girip takımı hocayı şampiyon ilan ediyoruz, Uefa'ya katılıyoruz..
2 mağlubiyetle yine aynı takımı ve aynı hocayı yerin dibine sokuyoruz..
futbol bir oyundur..sadece bir oyun..
yenmek kadar yenilmekte var
Sivasspor sadece kazanınca mı destekleyeceğiz
Başkanı, yönetim kurulunu, hocayı, teknik ekibi sadece kazanınca mı seveceğiz
Hele helede bu maddi imkansızlıklar içinde bu takımı 5 sene önce hayal bile edemediğimiz süper ligte 7 kez şampiyon olmuş, Maddi imkanları Sivas'dan 10 kat daha fazla olan Trabzonspor'dan bile başarılı bir duruma getiren Mecnun Başkanı bile sadece takım yenerken mi seveceğiz..
İnsaf..hemde el insaf beyler..
elinizi vicdanınıza koyun..
Eleştirelim tamam ama kantarın topuzunu kaçırmayalım..

Lütfen Sivası ve SİVASSPORU karşılıksız sevelim
Valla ben sizin bu yorumlarınıza katılıyorum.Ama Bülent uygunun ilk yarı tıkır tıkır işleyen takımı ikinci 45 dakikada bozmasını anlamıyorum.İlk 45 de sivas konyaya pozisyon dahi vermedi.üstelik 1-0 öne geçti İkinci devre takımı bozunca olan oldu.ben buna kızıyorum.Yasiri çıkarmamak için oyuncuların hepsinin yerini değiştirdi.Sorarım şimdi Musa Kuş tan sağ bek olurmu.Topu ayağından olumlu şekilde çıkaramayan Yasirden Sağ kanat olurmu.Yasir maç başladığında kırmızı görmek için çırpındı durdu.Bülent hoca eğer otoritesini konuşturacaksa bu onun için fırsattı. Yasir kendini yatıştırmak isteyen Kaptan Servete sen kimsin lan diye hitap etti.Kulağımızla duyduk.Ve adam yinede oynamaya devam etti.Bülent hoca bunlara taviz vermemeli.Ben buna kızıyorum.
Alt 26.02.2007, 14:40   #35
ilhan güler
Yeni Yiğido

ilhan güler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 ilhan güler Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sayın basın sözcüsü bu lafımda sana ! Sağa sola çıkıpta biz haddimizi biliyoruz UEFA gibi bir hedefimiz yoktur dersen,futbolcularda ancak çizilen hedef doğrultusunda oynar.Takımda ne inanç, nede ruh bıraktınız.adamlar koşmuyorlar bile.Futbol koşmadan oynanırmı kardeşim? 4 Büyükler her yıl şampiyonluğa oynuyoruz diyorlar.onlar senin kadar bilmiyormu ki şampiyon 1 tane çıkacak.Ama bu bir motivasyon işidir.Bugün Galatasaray 7-8 puan geriye düştüğü halde adnan polat çıkıp çocukları dahi güldürecek açıklamalarda bulunuyor.'' Fener maçını alırız,Fenerde 2 maç kaybeder başa baş oluruz ''diye. Bu işi bilmiyosunuz bari bilenleri örnek alın.Yada çenenizi kapatın.Para zoruyla yönetime kapak atan bizim sözde yönetici tayfaları,ne olduk delisi olmuş ahkâm kesiyorlar.Basın sözcüsü ! Güleyim bari.Önce iki kelimeyi biraraya getirip konuşmasını öğren sonra ahkak kes.beni daha fazla söyletme.
ilhan güler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.02.2007, 14:43   #36
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla ben sizin bu yorumlarınıza katılıyorum.Ama Bülent uygunun ilk yarı tıkır tıkır işleyen takımı ikinci 45 dakikada bozmasını anlamıyorum.İlk 45 de sivas konyaya pozisyon dahi vermedi.üstelik 1-0 öne geçti İkinci devre takımı bozunca olan oldu.ben buna kızıyorum.Yasiri çıkarmamak için oyuncuların hepsinin yerini değiştirdi.Sorarım şimdi Musa Kuş tan sağ bek olurmu.Topu ayağından olumlu şekilde çıkaramayan Yasirden Sağ kanat olurmu.Yasir maç başladığında kırmızı görmek için çırpındı durdu.Bülent hoca eğer otoritesini konuşturacaksa bu onun için fırsattı. Yasir kendini yatıştırmak isteyen Kaptan Servete sen kimsin lan diye hitap etti.Kulağımızla duyduk.Ve adam yinede oynamaya devam etti.Bülent hoca bunlara taviz vermemeli.Ben buna kızıyorum.
abi adam konyalı olduğu için konya maçlarınd takımı satıyor ******** onu takımdan kovmak lazım aslında herkes haddini bilmeli
Alt 26.02.2007, 14:51   #37
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 776 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklısınız bülent hoca çok hata yaptı ama biz kümeye düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz?bizi üzen uefa hedefinin çok zor olması sadece bu bizim derdimiz?ama zannedmiyorum ligden düşeceğimizi ve hatta belli gibi düşenler????
yav uyanın arkadaşlar ne UEFA sı takım 3 tane pası üst üste yapamıyor.40 puanı alsın ligde kalsın yeter.Rüya görmeyin o söyledikleriniz 2 maç almayla gelmez 2 maç kaybetmeylede kaçmaz.Uefaya gidecek takım Kayseri spor gibi top oynar takımını izlerken güvenirsin geriye bile düşse atacağından emin olursun.sivasın oynadığı hangi maça kesin alır gözüyle bakıyorsunuz.varmı öyle bir maç.sivasın ne zaman ne yapacağı belli değil.Takım hala oturmadı.Ama önümüzdeki sene inşallah farklı olur artık 3 ncü yılımıza girecez biraz daha tecrübe olacak.Şimdilik bu kadar idare edin.
Alt 26.02.2007, 15:03   #38
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Yav bülent hoca seni anlamak mümkün değil.2 devre getirdiğin futbolcular.tel tel dökülüyor.cvetkov hazır dedin adam sahada süründü.colosimo topa bile vuramadı.Hilmi diye biri alındı ilk 18 de devre arasında ısındığını bile görmedim.Ya hocam oynatmayacan madem neden alldın.Wooter gibi bir futbolcu her şeye rağmen takımda tutulmalıydı.yaşanan tatsızlıklara meydan verilmemeliydi.Sonra demişsin ki fener maçında futbolumuzun güzelliğini yansıtacaz.ne güzelliği hangi güzellik üç tane pası üst üste yapamadınız.Ayrıca feneri gerçekten yenmeyi düşündüğünüzden bile emin değilim.
Alt 26.02.2007, 15:59   #39
baybarok
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 baybarok ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne güzel sie yöneticisi arkadaşlar ne kadar ılımlı.olur diyorlar.yenmek kadar yenilmekte var diyırlar.haklılar aslında ama,şu kaybedilen altı puan nelere kadirdii arkadaşlar etmeyin.
o altı puanı alsak şu anda üçüncü sıradaydık.kaybedilen puanlarda bir tuhaflık var.çok önemli iki maç yapıyoruz kendi sahamızda,kendi seyircimiz önünde ama ne gariptirki ikisindede yeniliyoruz.
teknik direktör bulamıyoruz.,bir stajerle maçlara çıkıyoruz ya allah deyip iman kuvvetiyle 3-4 maç alıyoruz sonra dökülmeler başlıyor.ve zorlu maçlarda başlıyor,bakalım bel bağladığımız hocamız eski takımına karşı neler yapacak.
nasıl kalitesi yüksek bir futbol oynatıp puan kaç puan alcak.
neden se bu zitenin yöneticileri çok ılımlı.aman yöneticiler duymasın,futbolcular kırılmasın.
takım düeşerse bunun hesabını kim verecek.
bekleyelim bakalım nereye kadar gideceğiz.
baybarok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2007, 16:25   #40
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

3 te 3 galibiyetle başladık şimdi 3 de 3 mağlubiyete uçuyoruz sonumuz hiç hayırlı değil.....bülent hoca galibiyeti unutuyoruz yavaş yavaş!!

inşallah evimizde kaybettiğimiz son puandır bu!!
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla