Alıntı:
bugokturk Nickli Üyeden Alıntı
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.
Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.
Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.
Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
|
bu tip maclar oncelikle adam adama savunma olmaz meselaalexi sezer tutarken sezer oyunun içine hiç giremedi taki 2-0 olana kadar. birde bu macta tek forvetle çıkarak ort sahayı güçlü tutmak en iyisi olacaktı bence taktksel hatalarbuydu. bunada defansımızın kadem ve yandan gelen ortalara olan zaafıda eklenince bu üzüntlü tablo ortaya çıktı.