Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
Alt 29.01.2008, 01:23   #11
bugokturk
Yeni Yiğido

bugokturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugokturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bugokturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır