Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
Alt 11.04.2008, 08:16   #15
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alt Dün, 12:31 #108
myway
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...

Spor hosgoru baris ve kardesliktir.
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
-------------------------------------------------------------------
Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......
-------------------------------------------------------------------

altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya

"""altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ...
Evet belki ben yanlış anladım diğer takımlar deyince hassasiyetinize teşekkür ederim ben de burda olmaktan çok mutluyum sizinle duygularımı paylaşmaktan çok mutluyum

HAYDİ SİVAS HAYDİ SAKARYA
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla