Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
Alt 11.04.2008, 00:24   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

Alt Dün, 12:31 #108
myway
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...

Spor hosgoru baris ve kardesliktir.
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
-------------------------------------------------------------------
Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......
-------------------------------------------------------------------

altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya

"""altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ...

Etiketler
avartalari, avatarlari, rakip, sitedeki, takim