Alıntı:
thesiege61 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben trabzonlu ve trabzonsporluyum.
formunuza sadece bikaç şey söylemek için girdim.
sivassporulalr ve trabzonsporlular kardeştir.bi kaç kendini bilmez yüzünden bu iki güzel camia arasında sorun varmış gibi gösterilmesi hiç hoş bi durum değil.
ben anadolu kulübü olarak sivassporun başarılı olmasını istiyorum.keşke şampşyon da olabilseler.
ama bütün sivassporluların bilmesi gereken bişey var.
eğer sivassporun şampiyon olmasını istiyosanız camia olarak sadece sivassporu tutmalı ve onun başarısına kitlenmelisiniz.
başkanınız bile açıkça ben fenerliyim diyo.trabzonspor için böyle bişiyin düşünülmesi bile mümkün olamaz.
hem sivası hem de üç istanbul takımından birini tutarım diyenler:
bi düşünün,geçen sene şampiyonluğa oynarken ve oynadıktan sonraki sivas şehri ve hayatınızla ondan önceki sivas şehri ve hayatı bir mi?aynı mı?
bu farkı en iyi siz bilirsiniz.fener gs 17 kere şampiyon olmuş bi kere daha olsa ne olur olmasa ne olur.ama sivasspor şampiyon oolursa neler olmaz ki.
trabzonu bi çoğunuz bilmezsiniz ama ordudan giresundan rizeden bi farkı yoktur.
çok büyük bi şehir değil.sanayi sıfır.turizm yok.ticaret hiç bi zaman istenildiği gibi olmadı.ama trabzon türkiye cumhuriyetinde en çok bilinen şehirlerden biri.
bunun tek bi nedeni var.trazonsporun şampiyonluğu ve büyüklüğü.
sivas da böyle bi camio olsun.olabilir.neden olmasın?
ama üç istanbul takımını tutan arkadaşlara söylemek istiyorum.
bjk bursayı yense nolur yenmese noolur.
fener ankarayu gs ibbyi yense nolur yenmese nolur.size ne katar
gs bjk fnere bu sene olmazsa biadhaki sene olmazsa ondan sonraki sene şampiyon olur.
peki bunlar size ne katar.hiç!
ama ya sivas şampiyon olursa...
|
bu sözlerin altına imzamı atarım bir sivaslı olarak...ama zamanla ve başarı geldikçe bu olumsuz tablo dağılacak inşallah...fakat kardeşimizin bu sözü içimizdeki istanbul yalakalarının kulağına küpe olsun...