Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 17:28   #141
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
İhtilal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.

İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.

Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.

Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...

Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
kardşeim doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum,bende bikaç konuda seni aydınlatmak isterim,Sivas'ta iki tür taraftar var bbunu bizde biliyoruz,birisi iki takım tutanlar biriside gözünü Sivasspor'la açanlar.Bu her ilde oluyor,Trabzon zaten bu durumu minimze ederek hep saygımızı kazandı bizim,taaki son 2 yıl geçen hadiselere kadar.Ben kendi adıma söylüyorum size yenilmek,yada ligden düşmek çok koymaz bana,ben desteğime devam ederim,benim gibi düşünen biçok Sivaslı var,biz galibiyetler için takım tutmuyoruz.Ama saygı konusunda kendi taraftar grubunuza eleştri yapman gerekir.Çünkü gerçekten çok fazlası at gözlükleriyle bakıyor olaylara,işte onları anlamakta idrak etmekte zorluk çekiyorum,bizim sitemiz misafirlere kapalı ama bizim uşaklar orayı ele geçirdi diye sevinebilen bi zihniyetin ruh halini çok merak ediyorum,sonucundada neden sahaya dalıyor bu insanlar?sorusunu zihnimde cevaplıyorum.Aynı olayları tersten yaşasak 4 eylül stadında son dk 1-0 önde girdiğimiz maçta bi kaç kişi sahaya dalsa gökdenize hücum etse,sahamız kapansa puanımız gitse,hem vallahi hem billahi ben kendi camiama ateş püskürürüm,ama sizin camianız devamlı bizi aşağıladı,ne pzvgliğimz kaldı ne dağda yaşamamız...biz yine sizi çiçeklerle karşılamadık mı?evet karşıladık,iyikide öyle yaptık!Her rakip takım gibi sizde cantilmence karşılanmayı hakediyosunuz.Ama siz geçen seneki başarımızı kıskandınız,iyikide kıskanmışınız bu sayede bu sene doğru düzgün işler yaptınız,sizce rekabet sizin için ve Anadolu takımları için kaliteyi getirmedi mi?Trabzonspor hep İstanbul takımlarının bütçesinden dem vururken,Sivasspor size parasızda başa oynanabileceğini göstermedi mi?aslında sizin Sivasspor'a teşekkür etmeniz gerekmez miydi?küfür etmek,aşağılamak yerine,bir kampanya başlatıp,bu maçı beraber izleyelim buyrun Trabzona gelin demeniz sizi yüceltmez miydi?
Alt 17.11.2008, 17:33   #142
gusbut
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gusbut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardşeim doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum,bende bikaç konuda seni aydınlatmak isterim,Sivas'ta iki tür taraftar var bbunu bizde biliyoruz,birisi iki takım tutanlar biriside gözünü Sivasspor'la açanlar.Bu her ilde oluyor,Trabzon zaten bu durumu minimze ederek hep saygımızı kazandı bizim,taaki son 2 yıl geçen hadiselere kadar.Ben kendi adıma söylüyorum size yenilmek,yada ligden düşmek çok koymaz bana,ben desteğime devam ederim,benim gibi düşünen biçok Sivaslı var,biz galibiyetler için takım tutmuyoruz.Ama saygı konusunda kendi taraftar grubunuza eleştri yapman gerekir.Çünkü gerçekten çok fazlası at gözlükleriyle bakıyor olaylara,işte onları anlamakta idrak etmekte zorluk çekiyorum,bizim sitemiz misafirlere kapalı ama bizim uşaklar orayı ele geçirdi diye sevinebilen bi zihniyetin ruh halini çok merak ediyorum,sonucundada neden sahaya dalıyor bu insanlar?sorusunu zihnimde cevaplıyorum.Aynı olayları tersten yaşasak 4 eylül stadında son dk 1-0 önde girdiğimiz maçta bi kaç kişi sahaya dalsa gökdenize hücum etse,sahamız kapansa puanımız gitse,hem vallahi hem billahi ben kendi camiama ateş püskürürüm,ama sizin camianız devamlı bizi aşağıladı,ne pzvgliğimz kaldı ne dağda yaşamamız...biz yine sizi çiçeklerle karşılamadık mı?evet karşıladık,iyikide öyle yaptık!Her rakip takım gibi sizde cantilmence karşılanmayı hakediyosunuz.Ama siz geçen seneki başarımızı kıskandınız,iyikide kıskanmışınız bu sayede bu sene doğru düzgün işler yaptınız,sizce rekabet sizin için ve Anadolu takımları için kaliteyi getirmedi mi?Trabzonspor hep İstanbul takımlarının bütçesinden dem vururken,Sivasspor size parasızda başa oynanabileceğini göstermedi mi?aslında sizin Sivasspor'a teşekkür etmeniz gerekmez miydi?küfür etmek,aşağılamak yerine,bir kampanya başlatıp,bu maçı beraber izleyelim buyrun Trabzona gelin demeniz sizi yüceltmez miydi?

kardeşim bak bende trabzosnporluyum bende senin gibi düşünüyorum sabahtan beride onu diorum...diorum ki buyrun gelin trb ye de misafirperverlik edelim die ama her defasında 3-5 kişi tarafından laf yemekten kendimi alıkoyamadım...ben konyaspor ankaragücü bursa es es hodri meydan gruplarına üyeyim..ve şunu inanki her sitede teşekkrü ediorlar saygı duyuyorlar hatta haftaya kocaeli konya maçına da gideceğim çağırdılar...bizde burda misafir olduğumuzun farkındayız...zaten burda bize laf dienlerde asıl sivaslılar değil sivasspor ile birlikte feneri cinconu bejekeyi destekleyenler..

saygılar...
gusbut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 17:41   #143
Hayri Abi
Acemi Yiğido

Hayri Abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 Hayri Abi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

walla zor maç olacak trabzon çok iyi gidiyo
Hayri Abi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 17:45   #144
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Bu geride kalan olaylari unutmak lazim, hepmiz...Trabzonlusu, Sivaslisi, Bursali, Kayserili ve bütün diger sehirlerin kardeslerimiz ....hepimiz ayni vatanin insani degilmiyiz ??
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 17:48   #145
gusbut
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gusbut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu geride kalan olaylari unutmak lazim, hepmiz...Trabzonlusu, Sivaslisi, Bursali, Kayserili ve bütün diger sehirlerin kardeslerimiz ....hepimiz ayni vatanin insani degilmiyiz ??

teşekkürler...imza kısmındanda bunun en açık ispatı yapılmış saol..
gusbut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 18:20   #146
İhtilal61
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İhtilal61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Objektif yaklaşmaya çalışıyorum. Ama ne kadar başarabilirm bilmiyorum.

Dediklerinizin bir çoğu kesinlikle doğru. Yazımın bir kısmında bu konuya da değinecektim ama meselenin Sivas Trabzon meselesine dönmesini istemediğimden vaz geçtiydim. O maçın kaybedilmesi ne Sivaslı'nın suçu ne de Sivas Sporlu'nun. O dangalaklığı yapan bneim kendi taraftarım. Maalesef. Futbolcuya saha içinde saldırmak! Hangi çağda yaşıyoruz. Bizlere göre orada bir iki futbolcunun hatası var. Sizler de haklı olarak her hatada sahaya mı girilecek diyorsunuz. Haklısınız. Albayrak başkanın sağda solda bckliler gibi "3 puan" diye ağlaması da bir çok Trabzonsporlu taraftar hala sindirememiştir. Bizler sadece kendi camialarımızın içlerini bilip diğerlerinden pek haberdar olamadığımız için eksik bilgilerle birbirlerimizi suçlamaktayız. Bana göre Sivas'ın maçtan sonraki tavırlarında hata var. Ama dediğim gibi; bana göre! Sen ben diye tartışmaya kalkarsak işin içinden çıkamayız. Ben benim yaptığım hataları iyi biliyorum. Önemli olan karşılıklı hatalarımızın farkında olmamız. Her iki tarafta sadece suçu karşıda bulursa bu işin içinden çıkamayız. Örnek teşkil eder mi bilmiyorum ama Avni Aker'de bu yıl oyanan ilk maçta sahaya yabancı madde atmaya çalışan (yanılmıyorsam plastik su bardağıydı) sille tokat dışarı çıkardık. Ya da olaylardan iki hafta sonra Zeyyad Kafkas'ın Sivas Spor'un şampiyon olması husunda beyanatları vardı.

Bu ülkede parayla pulla her şeyin olamayacığını, bağzı şeylerin ise takımdaşlık, yetenek ve ruhla olabileceğini cümle aleme ispatlayan camiayız. Hatta bu öyle bir etki ve panik yaratmıştı ki belki sizler hatırlamazsınız (yaşınızı bilmiyorum kusura bakmayın) tribünlerde şimdi görseniz gözlerinize inanamayacağınız manzaralarla karşılaşırdınız.

Demek istediğim sizlerin bir kaç yıldaki başarınızı göz ardı etmek mümkün değil. Ama maalesef saçma sapan bir maçla ve kötü yönetilişlerle gereksiz yere iki Anadolu kulübü birbirine diş biliyor. Bu bana inanılmaz saçma geliyor. Bunlardan dolayı iki tarafta bağzı şeyleri görse de görmese de görmemezlikten geliyor. Şahsen ben Sivas'ın bu imaknlarla başardıklarından dolayı bir Anadolu taraftarı olarak Sivas'ı takdir ediyorum. Birbirine olur olmadık kin besleyen taraftarlar yok mu? Maalesef var. Ama emin olun bu fazla sürmeyecek. Ben zaman her şeyin ilacıdır diyorum. Yeter ki şu gerilimli ve kırılgan süreci en az hasarla atlatabilelim. Bu süre zarfında siz biz tartışması bizlere hiç bir yarar getirmeyeceği kanaatindeyim.

Takımın bu yıl ki gelişim süreci ise sizin düşündüğünüzden biraz farklı. Albayrak yönetimi bizlere ve camiamıza ciddi zararlar verdi. En basiti ve en reel, kanlı canlı önümüzde dikileni işte bizleriz. Hala Trabzon Sivas maçını konuşuyoruz. Öyle şeyler oldu ki Trabzonspor'la yatan Trabzonspor'la kalkan koskoca bir camia resmen bunalıma girdi. Ama Trabzonspor camiası gerçekten çok büyük ve de çok aktif bir camia. Bu belirsizlik ve başarızlık kabuğunu kırmanın yolunu bir şekilde bulmak zorundaydık ve de sanırım bulduk. Geriye kalan ise sadece destek + sabır. Sivas Spor'u kesinlikle takdir ediyorum. Hatta size bir itrafta bulunayım. Sivaslı arkadaşları toplayıp olimpiyata maça götürmüşlüğüm dahi vardır. Boynuma hiç gocunmadan Sivas atkısını geçirerekten. fbli, bckli, GAY-seli ne kadar Sivaslı varsa beni gördü mü yollarını değiştiriyorlar yine geliyor Sivas Spor diye. Yani art niyetli yaklaşmıyorum söyleminize ama sizin sürecinizden biraz farklı bizmkisi. Gerçekten bizler için deli sayıbilecek rakamlar harcandı bu yıl. Ve de çok meşakkatli, riskli bir süreç. Her neyse...

Ben ve benim gibi bir çok Trabzonspor taraftarının felksefesi imzamda yazılıdır
İhtilal61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 18:34   #147
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
İhtilal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.

İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.

Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.

Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...

Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
öncelikle bu siteye isteyen herkes üye olabilir çünkü biz sivaslılar "sporun sevgi barış ve kardeşlik" olduğunu gerçek manada biliyoruz en azından bir çoğumuz, sitemizin rakip taraftarlara kapalı olmamasının bir ayrıcalığımız olduğunu ve diğer taraftar sitelerinden en büyük farkımızın olduğu düşünüyoruz.. tabiki bahsettiğin riskler var istenmeyen şeylerde olabiliyor ama bunu nedense sadece Trabzon maçlarında görüyoruz, burda bir çok takımın başlığı ve güzel mesajları var dostane yazışmaları var, çünkü bizler gelen misafirlerimizi "sivaslı" gibi karşılamaya özen gösteriyoruz.. çıkmıyormu aksiler oluyor ama bu çok az olduğu için hemen o iletiyi düzeltiyor yada silebiliyoruz ama nedense yalnızca trabzon maçlarında ekstra mesai yapıyoruz gece gündüz üye banlamaktan iş yapamaz hale geliyoruz..

Trabzon büyük takım ama ne yazıkki kimi taraftarı belki büyük çoğunluğu bu büyük takıma yakışmıyor, işte bi turunculunun yüzünden gelinen durum ortada onlar gibi insanlar oldukça stadda, sitelerde, caddelerde üzülerek söylüyorum koca Trabzon her geçen zaman daha bi kötüye gidecektir.. büyüklük tevazu gerektirir diye düşünüyorum kendi adıma..

bu arada üç istanbulluyu büyük yapanda buraya gelen bi kaç turuncu ruhlu trabzon taraftarıdır, büyüklük kupa ile oluyorsa üç istanbullu trabzondan daha büyükler kabul ediniz ha bana sorarsanız trabzon hepsinden büyüktür, trabzonun tek şampiyonluğu sivasın geçen seneki onurlu büyük mücadelesi onların tüm şampiyonluklarından ve kupalarından çoooook daha değerlidir...

ben sivaslı kardeşlerimden gelen turuncu ruhlu insanlara uymadan yazılan çirkin iletileri yönetici arkadaşlara bildirmelerini rica ediyorum...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 18:36   #148
thesiege61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 thesiege61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar ben trabzonlu ve trabzonsporluyum.
formunuza sadece bikaç şey söylemek için girdim.
sivassporulalr ve trabzonsporlular kardeştir.bi kaç kendini bilmez yüzünden bu iki güzel camia arasında sorun varmış gibi gösterilmesi hiç hoş bi durum değil.
ben anadolu kulübü olarak sivassporun başarılı olmasını istiyorum.keşke şampşyon da olabilseler.
ama bütün sivassporluların bilmesi gereken bişey var.
eğer sivassporun şampiyon olmasını istiyosanız camia olarak sadece sivassporu tutmalı ve onun başarısına kitlenmelisiniz.
başkanınız bile açıkça ben fenerliyim diyo.trabzonspor için böyle bişiyin düşünülmesi bile mümkün olamaz.
hem sivası hem de üç istanbul takımından birini tutarım diyenler:
bi düşünün,geçen sene şampiyonluğa oynarken ve oynadıktan sonraki sivas şehri ve hayatınızla ondan önceki sivas şehri ve hayatı bir mi?aynı mı?
bu farkı en iyi siz bilirsiniz.fener gs 17 kere şampiyon olmuş bi kere daha olsa ne olur olmasa ne olur.ama sivasspor şampiyon oolursa neler olmaz ki.
trabzonu bi çoğunuz bilmezsiniz ama ordudan giresundan rizeden bi farkı yoktur.
çok büyük bi şehir değil.sanayi sıfır.turizm yok.ticaret hiç bi zaman istenildiği gibi olmadı.ama trabzon türkiye cumhuriyetinde en çok bilinen şehirlerden biri.
bunun tek bi nedeni var.trazonsporun şampiyonluğu ve büyüklüğü.
sivas da böyle bi camio olsun.olabilir.neden olmasın?
ama üç istanbul takımını tutan arkadaşlara söylemek istiyorum.
bjk bursayı yense nolur yenmese noolur.
fener ankarayu gs ibbyi yense nolur yenmese nolur.size ne katar
gs bjk fnere bu sene olmazsa biadhaki sene olmazsa ondan sonraki sene şampiyon olur.
peki bunlar size ne katar.hiç!
ama ya sivas şampiyon olursa...
thesiege61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı thesiege61'a Teşekkür Ediyor...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 18:43   #149
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Arkadaslar bu maç cok zorlu oluycaktır trabzon lıderlıkten ınmek ıstemıyecektır bız lıderlıgı zorluyacagız ama ıkı takım cok derbı mac oldugunu ortaya koyacaktır. Bence sıvasspor bu maçı 3-2 alır dıyorum cokta gol var bence haydı yıgıdolar hep beraber lıderlık ıcın başarı ıcın hersey ıcın..!
GLoBe-Y-Gençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 18:46   #150
İhtilal61
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İhtilal61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O yıl dünya da bir tek takıma yenilen Liverpool'un o seneki şampiyon kulüpleri kupası sürecini anlatan kitapçığında bir tek takımdan çok büyük bir saygıy ve şaşkınlıkla bahsediyorlardı. Dünyanın en büyük iki şehir kulübünden birisi de Napoli. Diğeri ise hepimizce malum. Bunların hepsi olurken Trabzonlu futbolcular mahalle mahalle dolaşıp maç sonu taraftarlarca alınan forma, tozluk ve kramponlarını arıyorlardı; bir daha yenisini alamayız diye. Hiç bir şey imkansız değildir. Sivas'ta da bu potansiyel kesinlikle vardır. Ama sadece bunun biraz farkında değildir. Can-ı gönülden Sivas'ın hakkettiği yerlere gelmesini diliyorum.

Herkese iyi forumlar...
İhtilal61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda İhtilal61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor