Tekil Mesaj Gösterimi
Takip Edilen Oyunclular
Alt 29.12.2008, 16:25   #11
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1118 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Takip Edilen Oyunclular

Ntvsporda Spor Servisi programına telefon ile bağlanan Bülent Uygun. Mehmet Yıldız transferi ve takip edilen oyuncular hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Demirkol : Hocam Bilica,Musa,Sezer ve bi kaç futbolcunuza teklifler var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bülent Uygun : Teklifler olması normal ama Mehmet Yıldız dışında satılık oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum.

Mehmet Demirkol : Mehmet Yıldız satılırsa alternatif olarak kimi düşünüyorsunuz?

Bülent Uygun : Mehmet Yıldızın yerini Tum'un doldurabilicegini düşünüyorum ama bir kaç futbolcuda takip ediyoruz. Mehmet Yıldız satılırsa yerini doldururuz.

Mehmet Demirkol : Takip ettiginiz oyuncular kimlerdir?

Bülent Uygun : Şuan Trabzonsporun transfer ettigi Faty Papy'i biz takip ediyorduk almayı düşünüyorduk.Göreceksiniz bu futbolcu bi kaç sene içinde parlayacak.Bunun dışında 1 tane Süper Ligden Türk , 3 tane Bank Asyadan ve bi tanede Yabancı bi ülkeden(Pek bilinmeyen bi ülkeymiş) forvet takip ediyoruz.Hatta takip ettigimiz yabancı oyuncuyu şuan Ankaraspor almak üzere onlar almazsa biz almayı düşünüyoruz.

Mehmet Demirkol: Yabancı forvet Liberyalımı Hocam

Bülent Uygun : Hayır Değil.İsim falan vermek istemiyorum oyuncular hakkında sonra kulüp ve menejerler fiyat artırıyorlar.

Mehmet Demirkol: Peki ya Mehmet Yıldız transferi olacak mı?İstenen fiyat nedir?

Bülent Uygun : 5 Milyon dolar getiren Mehmeti alır. Takasa pek sıcak bakmıyorum.

Mehmet Demirkol: O zaman Mehmet Sivasda kalacak. 5 milyon dolar verecek bir kulüp oldugunu sanmıyorum bütçelerini bozar kulüplerin.

Programı takip ediyordum alıntı yaptım biraz
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...