Takip Edilen Oyunclular
Ntvsporda Spor Servisi programına telefon ile bağlanan Bülent Uygun. Mehmet Yıldız transferi ve takip edilen oyuncular hakkında bilgiler verdi.
Mehmet Demirkol : Hocam Bilica,Musa,Sezer ve bi kaç futbolcunuza teklifler var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bülent Uygun : Teklifler olması normal ama Mehmet Yıldız dışında satılık oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum.
Mehmet Demirkol : Mehmet Yıldız satılırsa alternatif olarak kimi düşünüyorsunuz?
Bülent Uygun : Mehmet Yıldızın yerini Tum'un doldurabilicegini düşünüyorum ama bir kaç futbolcuda takip ediyoruz. Mehmet Yıldız satılırsa yerini doldururuz.
Mehmet Demirkol : Takip ettiginiz oyuncular kimlerdir?
Bülent Uygun : Şuan Trabzonsporun transfer ettigi Faty Papy'i biz takip ediyorduk almayı düşünüyorduk.Göreceksiniz bu futbolcu bi kaç sene içinde parlayacak.Bunun dışında 1 tane Süper Ligden Türk , 3 tane Bank Asyadan ve bi tanede Yabancı bi ülkeden(Pek bilinmeyen bi ülkeymiş) forvet takip ediyoruz.Hatta takip ettigimiz yabancı oyuncuyu şuan Ankaraspor almak üzere onlar almazsa biz almayı düşünüyoruz.
Mehmet Demirkol: Yabancı forvet Liberyalımı Hocam
Bülent Uygun : Hayır Değil.İsim falan vermek istemiyorum oyuncular hakkında sonra kulüp ve menejerler fiyat artırıyorlar.
Mehmet Demirkol: Peki ya Mehmet Yıldız transferi olacak mı?İstenen fiyat nedir?
Bülent Uygun : 5 Milyon dolar getiren Mehmeti alır. Takasa pek sıcak bakmıyorum.
Mehmet Demirkol: O zaman Mehmet Sivasda kalacak. 5 milyon dolar verecek bir kulüp oldugunu sanmıyorum bütçelerini bozar kulüplerin.
Programı takip ediyordum alıntı yaptım biraz
|