Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
Alt 02.03.2009, 16:14   #55
sivalı uGuR
Acemi Yiğido

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 sivalı uGuR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
bende sana katılıyorum kokomo abi helal olsun sana valla çok güzel söledin ne desem az sana tebrikler abi yani bunlar sivassporlu deil yani
sivalı uGuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla