Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
Alt 02.03.2009, 15:27   #28
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!

3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
acıyor, bülent, hocam, İçimiz