Cevap: Taraftarın İki Yüzü
bak işde Agcalli kardeşim dönüp dolaşıp benm anlattıgım konuya geliyoruz. ya o staddan chelsea,sevilla,gs ve nice büyük takımlar çıkamadı bizim çıkamamızda normal orda ne büyük hezimetler yaşandı 6-0 mesala. o adamlar napsın peki 6-0 yenildiler başka takımmı tutsunlar.
Sağdan soldan birileri yönetim maç satıyor dedi fenere, bu sölediklerinin dogru oldugunu sanmaya başladı sivasspor taraftarı.Bu sözleri ortaya atan ts ve gs taraftarlarıdır
ben sana sorayım peki sen bi takımın başında bulunsan senelerce o takıma hizmet etsen ve karşılıgını alsan,sen birilerine maçı verirmisin.
Bülent Uygun maçta durgundu bunu kabul ediyorum iyi hazırlamadı takımı ama maç satcak kadar onursuz biri değil.Öle bişi olsun en agır tepkiyi veririz emin olun. Sivasspor hepimizin biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkcak bu takıma
Başkanımızada gelince maçta golden sonra güldü ama ben yeniliyoz diye güldüğünü kabullenmiyorum. Aziz gülüyor diye artık aziz ne sölediyse orda ona gülmeye başladı. Medya başkanımız bu gülüşünü kullanmaya başladı fener yanlısı yapmaya çalışıyorlar başkanımızı sakın galeyana gelmeyin beyler aman dikkat edin gözünüzü seveyim. Sivasspor taraftarı böle devam ederse kendi kendini yok eder.
|