Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Taraftarın İki Yüzü
Alt 05.03.2009, 02:16   #61
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Taraftarın İki Yüzü

Alıntı:
taliperen2754 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT UYGUN U AD... SAYAN ARKADASLARA SOYLUYORUM.. BÜLENT UYGUN U FENERBAHCE YARIN TRANSFER ETMEK İSTERSE YARIN FENERBAHCE Lİ OLUR HEM DE SİVASSPOR U 1 DAKİKA BİLE DUSUNMEZ!! AKSİNİ İDDİA EDEN VAR MI_?
Aksini idda etmek yanlis olur tabiki Bülent Hocaninda hayalleri var o nuda normal karsiliyorum, her futbolcu gibi bülent hocada Büyük takimlari calistirip kariyerini zirveye tasimak ister,bundan da dogal bir sey olmazki..... ama Sivassporlu taraftara karsi saygili olmayi Unutmamali !!!!! Sivassporlu taraftari en cok rahatsiz eden Tv nin canli yayinlarinda kendinden gecip Sivassporun degilde sanki FB, amigosu gibi Fb, nin BORAZANLIGINI yapmasi Taraftari cildirtiyor BURSASPOR da olmus olsa idi onu paketleyip postahaneye verip kadiköye gönderirlerdi ...Bülent uygun Bügün ki, kariyerini Sivasspora borclu oldugunu malesef canli yayinlarda unutup sivassporlu taraftarlari Cildirtiyor.....
Alt 05.03.2009, 07:46   #62
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1534 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Takımını maç satmakla suçlayanlar sizlerin futbol bilgisine tüküreyim

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2009, 08:31   #63
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Taraftarlık iyi günde kötü günde takımının yanında olmakla mümkündür. Hataları ve yanlışıkları gördüğümüzde tabii ki ileteceğiz. Ancak dozajı kaçırmamak gerek.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dağcı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 08:36   #64
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bizim de eleştirecek düşüncelerimiz var fakat zamanı değil.zaman takımı yönetimi futbolcuları sonuna kadar destekleme zamanıdır.herşeyin bir sırası vardır...
Alt 05.03.2009, 09:06   #65
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
keskin5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maçı eleştirip sizin gibi taraftar olmaz diyen arkadaşlar aşağıdaki sorulara cevap versinler ve eğer beni haksız bulurlarsa bu sayfaya daha gelmem.. Bir yerde ben Sivassporluyum demem

1) Bu takımın en formda olan adamı Kamananın yedek klubesinde durması sizce normal mi ?
2) Hangi klup yöneticisi takımının yediği üçüncü golde rakip takım klup başkanı ile beraber gülüyor bu normal mi ?
3) Ersun Yanalin ailesinden kim Fener - Trabzon maçında Fener tribünlerinde oturuyor

Bu üç soruya cevap verin bende daha bu konularda ağzımı açmayım..
GARDAŞ SAKİN OL CÜÜÜVAP VERİYORUM
CÜÜVAP 1 : SİZ BÜLENT HOCANIN ANTRAMANININ KAÇINI İZLEDİNİZ, TAKTİĞİNDEN HABERİN VARMI, FUTBOL BİLGİN NE KADAR BİLMİYORUM AMA SENDE ÖMRÜ HAYATINDA TOPA AYAĞI DEĞMEMİŞ SPOR YAZARLARI GİBİ KONUŞUYORSUN. BU HOCANIN TAKTİĞİ GEREĞİDİR.

CÜÜVAP 2 : DUDAK OKUMA KONUSUNDA UZMANLIĞIN VARSA BİLMİYORUM, AMA O ANDA NE KONUŞULUYOR BİLMEK GEREK, ŞUNDAN EMİN OLUN Kİ O GOLDEN SONRA SENDEN BENDEN DAHA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜR MECNUN BAŞKAN. ORDA OTURAN SİVASSPORUN BAŞKANI AMİGOSU DEĞİL GARDAŞ.

CÜÜVAP 3 : ERSUN YANAL FALAN BİZİ İLGİLENDİRMEZ. FENERBAHÇE DE YILLARDA OYNAMIŞ BİR FUTBOLCUNUN, KIZININ FB TARAFTARI İÇİNDE OTURMASINDA NE MAKSAT ARAYA BİLİRSİNİZ BİLMİYORUM. ALMİNA'NIN ELİNDE FB BAYRAGI KAŞKOLU VE TEZAHÜRAT EDERKEN BEN GÖRMEDİM, SEN GÖRDÜNMÜ GARDAŞ. NEREDE OTURMASI GEREKİYORDU O MİSAFİR OLARAK GELMİŞ ÇOK DEĞERLİ BİR EMANET, TABİKİ MAÇI EN İYİ GÖREBİLECEĞİ YERDEN İZLEYECEK. LÜTFEN BİRAZ MANTIKLI OLALIM. DAHA İYİ İDRAK EDEBİLMENİZ İÇİN ÖRNEK VERELİM. SİVAS'LI OLAN RIZA HOCANIN EVLADI SİVAS DEPLASMANINA GELSE SİZ ONUN EVLADINI KALE ARKASI ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARININ İÇİNEMİ BIRAKIRSINIZ YOKSA ŞEREF TRÜBÜNÜ VEYA DAHA İYİ GÖRECEĞİ BİR YEREMİ DAVET EDERSİNİZ. BUYRUN GARDAŞIM SENDE BUNA CEVAP VER. OLAYLARA SAĞ DUYU İLE YAKLAŞALIM. HİÇ BİR SİVASLI MECNUN BAŞKANDAN VE BÜLENT HOCADAN DAHA FAZLA SİVASSPOR UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEZ. ONLAR İŞİN YÜKÜNÜ ÇEKİYOR BİZ İSE HAVA ATIYORUZ . LÜTFEN SAĞDUYULU DAVRANALIN VE SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIM. ALLAH'A EMANET OLUN. SAYGILAR

valla abi yazından dolayı tebrik ediyorum...

bu kadar nankörlük yapılmaz el insaf...
takım kötü oynadı diye yorum yapabilirsin yada taktik yanlıştı diyede yorum yapabilirsin, yada takım formsuzdu diyede yorum yapabilirsin...

AMA SİVAS MAÇ SATTI, YOK BÜLENT UYGUN NEDE OLSA ESKİ FENERLİDİR YORUMLARI YAPANLARI KINIYORUM...
tabi bu yorumları yapan sivassporun çok değil 5-6 yıl önceki durumunu unuttuğu için şimdi insafszıca yorum yapıyor...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 09:32   #66
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ABDULLAH DUMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımını maç satmakla suçlayanlar sizlerin futbol bilgisine tüküreyim
Bırakın bu sadık taraftar ayaklarını ve eleştiren kişileri aşağılamayı.. Skibbe Kocaeli maçını kaybetti diye adamı gönderen taraftarda Bülent Hocayı Fenerle olan iki maçta yapılan hataları eleştirenler taraftar değil futboldan anlamıyor ha.. Biri bana söylesin bakalim dünki maçta en son yedek olacak futbolcu Kamanan değil desin ve geçerli bir neden göstersin.. Var mı babayiğit.. Muhammed Ali gibi formsuz kaç haftadır oynamayan adam oynayacak her maçta golü bile olmasa asisti olan formunun zirvesinde olan adam yedek çıkacak.. Asıl bunları görmeyip at gözlükleri ile bu maçı değerlendiren taraftara yuhh olsun..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 09:34   #67
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bırakın bu sadık taraftar ayaklarını ve eleştiren kişileri aşağılamayı.. Skibbe Kocaeli maçını kaybetti diye adamı gönderen taraftarda Bülent Hocayı Fenerle olan iki maçta yapılan hataları eleştirenler taraftar değil futboldan anlamıyor ha.. Biri bana söylesin bakalim dünki maçta en son yedek olacak futbolcu Kamanan değil desin ve geçerli bir neden göstersin.. Var mı babayiğit.. Muhammed Ali gibi formsuz kaç haftadır oynamayan adam oynayacak her maçta golü bile olmasa asisti olan formunun zirvesinde olan adam yedek çıkacak.. Asıl bunları görmeyip at gözlükleri ile bu maçı değerlendiren taraftara yuhh olsun..
Sizde klavye delikanlılıgı yapmayı bırakın. Bekara karı boşamak kolay tabi
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 09:51   #68
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizde klavye delikanlılıgı yapmayı bırakın. Bekara karı boşamak kolay tabi
Sana bu sabah kaç fenerli Sivaslı üç çay ver dedi ??? Kaç kişi sizinle dalga geçti.. Ben ve burda eleştirenler diğer arkadaşlar asla Bülent Hocanın ve Mecnun başkanın haklarını inkar etmedik, edemeyiz çünkü o kadar şe... değiliz.. İki maç kaybetti diye kimsenin bu takımı sattığı felan da yok.. Bizim eleştirimiz burnumuza gelen pis kokulardan dolayı.. Ve burda yönetici olan kişiler nasıl olsa yetki bende diye kimseyi aşağılamaya hor görmeye hakkı yok.. Çünkü eğer buraya bu insalar gelmezse en fazla kendiniz çalar kendiniz oynarsınız..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Agcalli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2009, 09:59   #69
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerli sivassporlular
öncelikle futbolun yenmek yenilmek adına kurulu bir oyun olduğunu bazen hiç yenilmez denilen takımların yenilir mi denilen takımlara yenildiğini görmekteyiz.Yenildi isek güzel olmadı.Ama yenildik.Herşey bitmiş değil.Ama bundan da oyuncularından,çalıştırıcısına ,yöneticisine ve ve seyircisine kadar hepimize düşecek dersler vardır.
bazen insanın zoruna giden bazı şeyler insanın hayrına da olabiliyor.Feneri liğin dışına itse idik belkide bundan sonra trabzon,beşiktaş ve galatasaray maçlarına asılmayacaktı.Şimdi onları yenmesi demek biizm lehimize bir sonuç olacaktır.Önemli olan bundan sonra bizim fener bahçe ve galatasaray ile puan farkını koruyacak şekilde sonuçlar almamızdır.
hem kupa hem de lig Sivassporun götürebileceği bir güç değil.İki kulvarda işi götürebilmek için daha kırkdokuzumuz var ki elli olalım.Sivas şimdi lige asılmalı.Bunu sadece Sivas için değil,tüm anadolu takımları adına yapmalıdır.
Sivasspor bizim adımızı taşıyan bizleri gururlandırmış her şeyden önce sivaslıları nerede olursa olsun birleştirici unsur olmuştur.Bu açıdan bile bizm için önemlidir ve değerlidir.
Yensek güzel olurdu.Yenildik.Kötü bir duygu.Ama yenildik.Atın ayağı sürçtü diye attan vazgeçilmez diye bir atasözümüz var.Daha çok maçlar yapacağız.Fener maçına takılıp kalırsak önümüzdeki maçları da kaybedebilriz.
bizimle bu yenigiyi fırsat bilip dalga geçenler olacak.küçümseyenler olacak.Bizi tahrik edip takımızdan soğutmak isteyenler olacaktır.Birliğimizi,bağlılığ ımızı bozucu etkinin yaratılmasına çalışılacaktır.başarılarımızı unutturmaya çalışanlar olacaktır.Bunlara aldrımadan en güzel cevabı ligin bitiminde vereceğimizi düşünerek ona göre silkinmeliyiz.Üzerimize atalet yığınlaşmasına izin vermeden ileriye bakmalıyız.
Evet sevgili Bülen Uygun hocamız,sende biraz kendine dikkat et.Basınla oynaşmayı bırak.İşine bak.Artık işlerin son anlarındayız.Ufak bir dikkat dağınıklığından dolayı bu işi kaybetmek asıl üüzntüyü yaşamak istemiyoruz.Artık şu toplantılardır,panellerdir,bir takım görüşmelerdir hepsini askıya al.Bu işe ne kadar önem verdiğini göster.Sen türkiye'ye lazımsın.Büyümelisin.Ama bunun yolununda Sivas'tan geçtiğini iyice anlamalısın.
Evet takımın yöneticileri.Sizlerde çok emek veriyorsunuz.Teşekkür ediyoruz.Sizlerde medya eline Sivas'ı oyuncak edecek söz ve hareketlerden sakınınız lütfen.
Takım oyuncularımız.Hepinize teşekkürler.Hepiniz Sivas için alınteri döktünüz.Emekler sarfettiniz.Ama biraz daha sabır.Biraz daha dikkat.Burada ednineceğiniz başarı sizleri daha ileriye taşıyacaktır.
Kaptan mehmet Yıldız.Sİzde artık kafanızı toplayınız.Kendinizi meşgul eden şeylerden sıyrılınız.Arkadaşlarınıza kızmakla topu ısırmakla bu işleirn olmadığını anlayınız.Bazı şeylere inanmak istemesek te özel yaşamınıza dikkat etmeniz gerektiğini anlayınız.
Evet Muhammed ile Murat Erdoğan kardeşlerimiz.Takımın büyüklerisiniz.Oyun olarak da yaş olarakda.Abilik,işine daha fazla önem veriniz.Diğer futbolcuları tek tek saymıyorum.Ama Hepsinede teşekkür ediyorum.Hepside elelrinden geldiğince canla başla çalıştılar.Olmadı.İyi iblen kazandı.Kötü olan da kaybetmedi.Bunu böyle gördü herkes.
tekrar diyorum.Bazen oyunda bizim kazanmamız kadar başkalarının aldığı sonuçlarda kazandırabiliyor.Bekleyelim görelim.İnşallah iyi olacaktır.
Evet en büyük görev düşen biz taraftarlar.Onlar bizim yavrularımız.Bizim için koşuyorlar.Bizlerin gönlümüz buruk ama onların yürekleri de yaralı.Onlara sahip çıkacak tek güç biziz.Ele ele gönül gönüle verelim büyük sivasspor için desteğimizi esirgemiyelim.Bu hafta da çok şeylere gebe.Sivas Yine arayı açabilir.Yeter ki biz kazanalım.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 10:08   #70
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

bak işde Agcalli kardeşim dönüp dolaşıp benm anlattıgım konuya geliyoruz. ya o staddan chelsea,sevilla,gs ve nice büyük takımlar çıkamadı bizim çıkamamızda normal orda ne büyük hezimetler yaşandı 6-0 mesala. o adamlar napsın peki 6-0 yenildiler başka takımmı tutsunlar.

Sağdan soldan birileri yönetim maç satıyor dedi fenere, bu sölediklerinin dogru oldugunu sanmaya başladı sivasspor taraftarı.Bu sözleri ortaya atan ts ve gs taraftarlarıdır

ben sana sorayım peki sen bi takımın başında bulunsan senelerce o takıma hizmet etsen ve karşılıgını alsan,sen birilerine maçı verirmisin.

Bülent Uygun maçta durgundu bunu kabul ediyorum iyi hazırlamadı takımı ama maç satcak kadar onursuz biri değil.Öle bişi olsun en agır tepkiyi veririz emin olun. Sivasspor hepimizin biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkcak bu takıma

Başkanımızada gelince maçta golden sonra güldü ama ben yeniliyoz diye güldüğünü kabullenmiyorum. Aziz gülüyor diye artık aziz ne sölediyse orda ona gülmeye başladı. Medya başkanımız bu gülüşünü kullanmaya başladı fener yanlısı yapmaya çalışıyorlar başkanımızı sakın galeyana gelmeyin beyler aman dikkat edin gözünüzü seveyim. Sivasspor taraftarı böle devam ederse kendi kendini yok eder.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
taraftarın, İki, yüzü