Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.05.2009, 03:20   #23
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sagol yozgatli kardesim insallah dualarimizla diyorum ama , gözüken köy klavuz istemez hesabi , haftalardir futbolumuzda bir degisiklik göremiyoruz , hep ayni oyuncular , ayni senaryo , ayni sistem , yani acikcasi sivasimiz ümit vermiyor , maci seyrederken ölüp ölüp diriliyoruz , bu sivas bizi kalpten götürecek , inanirmisiniz bugün galip geldik ama sevinemiyorum , belki sampiyon oluncada sevinemiyecem , benim sivasim son zamanlarda oynadigi futbol beni korkutuyor , ümit vermiyor , cok zorlaniyoruz, cok top kaybi yapiyoruz, ayamizdaki toplari rakiplere pas olarak veriyor sonra o verdimiz topu geri alabilmek icin cirpiniyoruz, söyle kaleciden top alipta kisa paslarla rakip kaleye kadar gidemiyoruz, yani kontrollu futbol oynayamiyoruz , pas yaparken yardimlasma da yetersiz kaliyoruz, dua edelimde gencler galatasarayi yener de ligdeki yerini saglamlastirir yoksa haftaya zor bir mac daha bizi bekliyor olacak, bizim kalan iki macimiz cok daha zor maclar olacak , simdiden bülent hocamizin rakibimizin ne gibi zaaflari var nerelerden gol bulabiliriz ve rakibimizi nasil yenebiliriz bunun analizini iyi yapmasi gerekiyor , eger biz genclerbirligi karsisinda böyle sisirtme toplarla oynarsak , simdiden söyleyim ayni istanbul belediye ye yenildimiz gibi yeniliriz , zaten bizim en zayif yanimiz cok top sisirtmek ve ayaga az pas yapmak , gencler maci cok önemli lütfen bülent hoca takima iyi futbol oynat
arkadasim nankörlük etmeyelim bu takim lige ciktigindan beri ilk basin icinde bitiriyor ve iki senedir sampiyonluga oynuyor nedemek sampiyon olsakta sevinemiyecegiz.kendi adina yorum yap bu takim sampiyonluktan fazlasini hak etti.varmi bir benzeri anadoludan iki yil üst üste sampiyonluk kovalayan bir takim veya bileginin hakkiyla sampiyon olan bir taki iste besiktas eger koceli macindaki kiyakcilik olmasaydi biz garantilemeistik bile simdi sampiyonlugu.bu takim sadece sahada degil bütün kahpeliklerle cirkefliklerle savasan sahada oynayan bir takim batan elbette kötü oynayip mac kazanabilmeli bu büyük takim olma yolunda büyük bir atilimdir.yorum yaparken dikkatli olalim .
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı holigan'a Teşekkür Ediyor...