vedat58 Nickli Üyeden Alıntı
sagol yozgatli kardesim insallah dualarimizla diyorum ama , gözüken köy klavuz istemez hesabi , haftalardir futbolumuzda bir degisiklik göremiyoruz , hep ayni oyuncular , ayni senaryo , ayni sistem , yani acikcasi sivasimiz ümit vermiyor , maci seyrederken ölüp ölüp diriliyoruz , bu sivas bizi kalpten götürecek , inanirmisiniz bugün galip geldik ama sevinemiyorum , belki sampiyon oluncada sevinemiyecem , benim sivasim son zamanlarda oynadigi futbol beni korkutuyor , ümit vermiyor , cok zorlaniyoruz, cok top kaybi yapiyoruz, ayamizdaki toplari rakiplere pas olarak veriyor sonra o verdimiz topu geri alabilmek icin cirpiniyoruz, söyle kaleciden top alipta kisa paslarla rakip kaleye kadar gidemiyoruz, yani kontrollu futbol oynayamiyoruz , pas yaparken yardimlasma da yetersiz kaliyoruz, dua edelimde gencler galatasarayi yener de ligdeki yerini saglamlastirir yoksa haftaya zor bir mac daha bizi bekliyor olacak, bizim kalan iki macimiz cok daha zor maclar olacak , simdiden bülent hocamizin rakibimizin ne gibi zaaflari var nerelerden gol bulabiliriz ve rakibimizi nasil yenebiliriz bunun analizini iyi yapmasi gerekiyor , eger biz genclerbirligi karsisinda böyle sisirtme toplarla oynarsak , simdiden söyleyim ayni istanbul belediye ye yenildimiz gibi yeniliriz , zaten bizim en zayif yanimiz cok top sisirtmek ve ayaga az pas yapmak , gencler maci cok önemli lütfen bülent hoca takima iyi futbol oynat
|