Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadarda masumu oynamasak!
Sezon sonunda şampiyon olamayacaksan bunun tek müsebbibi yine biziz. Antep maçında, yada belediye maçında hakem hatasından dolayı maç mı katledildi? önceki haftalarda oyuncularımıza ucuz kartlar çıkarıldıda takım eksik mi kaldı? HAYIR...
Bir yanda şampiyonluk isteyen takımın oyuncuları, diğer yanda sadece o maçtan alacağı 3 puan için oynayan oyuncular... Demekki 3 puan şampiyonluktan daha çok istenilebiliyormuş!!!
İlahi adalet için sadece taraftarın çok istemesi yeterli olmuyor, aynı zamanda oyuncuların mücadele ve istekleride gerekiyor...
|
Sizin gibi düşünen bir yöneticinin olmasına çok sevindim.
Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken,ligi aylardır lider götürüp son haftalarda liderlikten olmak kötü birşey anlayabiliyorum ama sivassporlu yöneticilerin,oyuncuların ve seyircilerin bu kadar çirkinleşmesini gerçekten anlayamıyorum.
sivasspor-ibb ve gaziantep-sivas maçlarından sonra foruma girdiğimde bir allah'ın kulu bile hakemden dert yanmıyordu herkes sivasspor'un ne kadar kötü oynadığından mehmet yıldız'dan bülent uygun'dan bahsediyordu.Bir tane sivassporlu çıksın şu maçlarda şu şu hatalar yapıldı desin.
Beşiktaş daha önceden de lider olabilirdi.Bursa maçına liderlik için çıktı ama berabere kaldı,o maçta 10 kişi kaldı ve bir penaltı verilmedi.Sonra yine liderlik için fener maçına çıktı erman toroğlu ve metin tokat gibi yorumcular bile beşiktaş'ı penaltısı verilmedi dediler.Nihayetinde o maçta da 3 puan alamadık ve lider olamadık.Ama hiçbir sivassporlu bunlardan bahsetmiyor.
Özellikle bu forumda çirkin yorumların olmasını sivassporlu gibi gözüküp fenerli üyelere bağlıyorum.Kendi nefretlerini buraya gelip kusuyorlar.