Alıntı:
skep06 Nickli Üyeden Alıntı
Burada fenerli menerli yok hele hele 8 taşlı hiç yok.Kocaeli,İbb maçlarını nasıl hakemle yendiğinizi tüm türkiye gördü.Bjkli hocacıkların şifo,rıza nın bjkye karşı nasıl oynadığınıda gördü.hele anteplilerin sizin tüpçünün parası için nasıl yırtındığınıda herkes gördü.cinconların sizin altınıza karı gibi yattığınıda herkes gördü.Denizliye fazla kuyruk sallamayın.Horoz bu kartalı tavuk gibi görebilir
|
Rıza'nın takımı Eskişehirspor madem bu kadar güçlü neden kendi sahasında trabzonspor gibi bir takımdam 5 tane yedi kendi evinde?
Şifo'nun takımı Beşiktaş'ı yenebilecek kapasitede olsa herhalde şuan ligde kümede kalmak için oynamazlardı.Belki de bu hafta kümeye düşecekler.
Fenerli Aykut hoca'nın takımı Ankaraspor ligin ilk yarısında nasıl geldi inönü'de 3-1 yendi beşiktaş'ı?İkinci yarıda 4-1 yendiğimiz maçta 1-1 olunca iddiasız Ankaraspor'lu oyuncular neden o kadar çok sevindiler?Neden formasını çıkardı golü atan oyuncu?Sen de bunları açıkla?Ben bunlardan,ankaraspor için kötü şeyler düşünmüyorum geldiler yendiler helal olsun.
Kocaelispor maçındaki penaltı sana göre penaltı olmayabilir ama rıdvan dilmen ve metin tokat gibi yorumculara göre penaltıydı.Bana soracak olursan verseydi de olurdu vermeseydi de olurdu,penaltıyı vermeseydi yine olay olacaktı.
Gs bizim maçta oynadığı gibi oynasaydı tüm maçlarını şuan açık ara şampiyonluğunu garantilerlerdi,adam sizi yenemezse avrupa'ya gidemeyecekler gs gibi bir takım için bunun ne demek olduğunu biliyor musun?Ne adam akıllı transfer yapabilirler ne prestijlerini koruyabilirler tabi bir de UEFA'dan gelecek o kadar para var.