Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İkinci Yarı Farklıydı
Alt 31.01.2010, 17:24   #16
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İkinci Yarı Farklıydı

BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK!Ama takım küme düşecek diyen Taraftar kesinlikle 3. lige düştü...Biz bu takımın taraftarıyız....Sivassporun İyi gün taraftarına ihtiyacı yok...Sivassporunu ligin başında küme düşeceğini iddia edenler gitsin başka takımı tutsunlar....Ben bu takımı Amatöre düştüğünde bile destekledim..Takım Bank Asya ya da düşse 3. lige de düşse ben bu takımı yanlız bırakmayacğımı ömrümün sonuna kadar destekleyeceğim...Gelelim 2. yarıya:Sivasspor 2. yarı maça hiç de kötü başlamadı...Oyun iyi de gidşiyordu;dengedeydi..2. golde Sivasspor defansının resmen uyuması mı yoksa şanssızlık mı;yoksa hakemin ortadaki topu rakibe vermesi mi tam anlamış değilim;ama şu bir gerçekki bu maçı kaybettik..2. golü yedikten sonra bir anda takımda çözülme oldu;takım moralmen çökünce gollerde üstüste geldi...YALNIZ;burada bir parantez de hocaya açmak gerekir diye düşünüyorum..Hoca nedendir bilinmez bazı oyuncuları bu maçta oynatmadı;Mesela Erman...Artı 2.yarıda sivassporun yediği gollerde Abdurrahman'ın kanadında Uğur BORAL adeta cirit attı;Musa ise Adeta maçı ve Uğur u seyretti ,Abdurrahman'a hiç yardım etmedi...2 golde bu kanattan geldi...Herkes M. yıldız 2ın oynamsı gerktiğini üşünüyor ama ben aynı görüşte değilim;M. yıldız golün dışında sahada pek fazla gözükmedi;Bilica çok rahat bir maç çıkardı...Ben olsam maça Kamanan'la başlar;maçın gidişatına göre M. yldız'ı sahaya sürerdim..2. yarı hoca Musa nın yerine Agbetuyu sahaya sürseydi;ya da Taider i çıkarıp Yunus gibi koşan bir oyuncuyu düşünseydi takım daha çok mücadele edebilirdi...Gelelim LUCİEN 'e ..Bu oyuncunun hem uyum sorunu var hemde çok kilolu bir oyuncu...Eğer kilo fazlasını atar ve takıma uyum sağlarsa ilerde faydalı olabilir ama bu şartlarda ben olsan maça Yasin-Murat ikilisi ile başlardım...Son 2 günde Sivasspor mutlak tarnsfer yapmalı;Zita yı gönderip iyi bir oyuncu mutlaka alınmalı;Nonda keşke alınsa ;bu şartlarda takıma çok faydalı olur....Eğer yerli veya yabancı bir defans oyuncusu alınabilirse defans daha da güçlenir diye düşünüyorum....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...